cat82

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

5 Followers

About cat82

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,237 profile views
 1. Het verwijderen kost geloof ik rond de €500. Dat verschilt per kliniek. Mogelijk wil hij die kosten wel achterwege laten, omdat je toch echt last ondervindt van de grote van je borsten. Al zijn ze nog zo mooi, het moet ook geestelijk kloppen toch!?
 2. Wat balen voor je dit!!!! Snap eerlijk gezegd niet dat je weer voor een consult moet betalen terwijl hij je deze borsten heeft gegeven. Je zou idd via de parkkliniek kunnen gaan, vaak vallen borstverkleiningen onder je eigen risico plus de extra kosten die erbij komen om je oude implantaten te verwijderen Ik ga voor je duimen dat Nio een mooie prijs voor je kan maken Wat betreft de mening van andere mensen, vaak zie en hoor je mensen makkelijker een negatief oordeel geven over "nep borsten" als ze er zelf iets op tegen hebben of het idee maar niks vinden. Of aan het idee moeten wennen dat je nu wel ineens borsten hebt. Hoe dan ook, ik vind het mega naar voor je Meis!!
 3. Hey Meis, ik heb dezelfde bouw als jou (bijna hetzelfde) ik ben 1.75 en weeg 59 kilo en ik had een kleine 75B. Ik heb gekozen (bij Diana en geopereerd door Grabietz ) voor 400cc HP, dual plane. Enne ik vind ze niet te groot en ze ogen nu al niet meer nep (ben nu 6,5 weken po). Ik heb geen foto's online staan, maar als je daar behoefte aan hebt wil ik ze je wel pm'en zodat je een idee krijgt. Ik hoor het wel!!
 4. Je bent gelijk we moeten hem niks voor niks dragen. Ik zal hem nog even braaf aanhouden tot volgende week zaterdag. En dan eindelijk de calvin klein aan. Ik heb hem besteld, dan kan ik er vast naar kijken. Hahahah
 5. ThAnks voor het mee denken. Ik ga ze gelijk maar bestellen, ik trek die verschrikkelijke Anne bh niet meer. Vooral dat vage lapje aan de binnenzijde bij de rits irriteert mij echt mateloos. Volgende week zaterdag ben ik 6 weken po. Ik neem aan dat deze beugelloze exemplaren best wel een paar uurtjes per dag mogen. Iets te klein idd is erg sexy hahahahah We houden hoop, de laatste zalando man leek onder een steen vandaan te zijn gekropen hahahahaha.
 6. Hoi lieve dames, Ik hoop dat jullie mij kunnen adviseren. Ik heb 400cc Dual plane/HP, ik kom naar schatting ongeveer op bh maat 75E á 75F uit (mijn voorsituatie was een 75B). Ik draag van de postoperatieve bh Anne maat XL want de tweeling paste niet in een maatje L. Ik vind de triangel bh van Calvin Klein erg mooi, alleen welke maat moet ik nemen (ze gaan maar tot maat L) ook de bustier van Armani vind ik erg mooi maar ook hier, ze gaan maar tot een maat L. Zou dat passen? Ik hoop op jullie advies/raad!! Ik laat mijn Zalando-man liever niet te vaak voor de deur (met ontvangen, retourneren en weer ontvangen) komen, want hij is niet zo aantrekkelijk als de zalando man van de reclame. (Gekkigheid natuurlijk). Maar moet er wel een beetje humor in gooien, heb namelijk nog nooit met een grote borsten casus te maken gehad als het ging om het kopen van lingerie. @Renateeeeee weet jij het misschien, je bent tenslotte mijn mede shop-bh-aholic hahahahaha @KoKo kan jij mij misschien helpen?
 7. Ik heb ronde prothese van mentor HP dual plane 400cc. Ik wil je wel een foto pm'en als je dat wilt. Ik heb de laten zetten door Dhr gabrietz in Vlaardingen. Een chirurg met gouden handen.
 8. @Gizmootje Wat spannend is 18 juli jouw D-day!!!! Wat leuk! Ben je er al overuit hoeveel cc je gaat nemen? Xx
 9. Hoi welkom op die super leuke forum. Je bent toch helemaal niet oud met 43 jaar!!! Je bent nog een jonge godin Een 300 cc zal denk ik inderdaad op een volle C cup gaan komen. VK is een vrij intensieve baan, meestal heb je toch echt 2 weken herstel nodig. En daarna moet je nog 4 weken rekening houden met diverse beperkingen en je zal (vaak) nog niet geheel pijn vrij zijn. Maar misschien kan je lichte werkzaamheden uitoefenen? En kan je geen vakantie opnemen? Zodat je wat langer kan herstellen. Tevens moet je rekening houden dat Verdonck je een verband aanmeet die je 2 weken om dient te houden. Maar als ik je verhaal zo lees, zijn al deze hindernissen het meer dan waard om een vergroting te nemen. Het is echt heerlijk om borsten te hebben. Als je vragen hebt, stel ze gerust (over de ingreep etc).
 10. Lieve allemaal, Even een update: De eerste 4 dagen pfffffff dat was echt afzien. Nauwelijks kunnen slapen, traantjes van de pijn. Maar vandaag dag 8 PO! Kan nog niet zoveel, alle inspanning levert harde borsten op. Maar kan al zelfstandig uit bed komen en heb zelfs vandaag zelf mijn haren boven het bad kunnen wassen haha. Ik zal kijken of het mijn straks lukt een fotootje hier te plaatsen. Gelukkig geen last gehad van koorts of nabloedingen maar wat @miss24 al schreef. De kleine pijntjes zijn ook bij mij niet van toepassing geweest. Wel heb ik een groot geluk dat mijn man fysiotherapeut is, hij behandeld mijn rug en schouders regelmatig dus daar heb ik gelukkig geen last meer van! Ik kan er nog niet omlachen maar ben wel trots en blij met mijn twee "kanonnen" zoals Dhr gabrietz ze direct na de operatie meermaals noemde haha!!! Hoe gaat het met jullie? @[email protected] @Gizmootje ik kan Dhr gabrietz echt aanraden. Hij is eerlijk en super aardig. Maar het allerbelangrijkste. Hij maakt prachtige borsten! Ik ga een foto voor je plaatsen! Liefs, Cat
 11. @miss24 dat hou ik mij zelf ook nu voor haha. Over 14 dagen kijk ik er anders naar dan nu. Nu is het min of meer even overleven. Mijn moeder is net langs geweest om mijn haren te wassen, is toch wel lekker om je weer fris te voelen. Heb iig de eerste 24 uur nu achter de rug zonder koorts!!! Dus dat kunnen we afvinken . Ik denk dat ik het iets lichter had in geschat (dacht de keizersnede vond ik wel meevallen ). Dit is toch andere koek. Verloopt jouw herstel helemaal naar wens? @Vrouwtje85 Gaat het goed met je herstel?
 12. Dank jullie wel!! @miss24 @Vrouwtje85 Ik moest mij vandaag om 10u melden, ik was er een half uurtje vroeger. Leuke lieve dame nam alles bij de balie nog een keertje met mij door. Wat er ging gebeuren en wat de richtlijnen en protocollen waren. Daarna was het wachten, maar omdat het super gezellig was in de wachtkamer vloog te tijd voorbij en werden de zenuwen minder. Om half 11 mocht ik naar dr Gabrietz, hij was vrolijk en grappig. Ik werd afgetekend en we bespraken snel nog het aantal cc. Ik mocht nog even ontspannen met een warme deken in mijn zeer charmante operatie outfitje tot ze mij kwamen halen om mee te nemen naar de OK Ik had verwacht als dokter bibber op de Ok te liggen(ivm zenuwen) maar dat was niet het geval. Dr Gabrietz zat heel ontspannen te wachten en we hebben nog even wat geklets tot ik wat duizelig werd ivm de narcose. Toen ik wakker werd, zei dr Gabrietz dat het goed was gegaan. En lachend: heb je kanonnen al gezien!?? Mooi zijn ze hoor. De 400cc paste er net in (lucky me)! Ik schijn de pijn wel volgens het boekje te doen (druk op de borsten met uitstraalde pijn naar de armen). Ik ben heerlijk opgewarmd in de uitslaapkamer met een soort warme föhn onder de dekens. Die dame daar was ook super aardig. De meiden die geopteerd waren overigens ook, ik kan niet anders zeggen dat het erg gezellig was. Helaas blijk ik allergisch voor de extra pijnstilling dus ik doe het alleen met paracetamol en doe het echt rustig aan (heb ook eigenlijk geen andere keuze, kom niet zelfstandig van de bank of uit mijn bed haha). Over 5 á 14 dagen ziet het leven er weer anders uit. Ik ben erg blij met mijn twee mooie "kanonnen" maar het echte genieten zal wel gaan komen als de bus klaar is om over mij heen te rijden haha. Ik geloof dat, dat de beste beschrijving is van hoe ik mij nu voel. Ik ben benieuwd naar de eerste nacht, ik zal jullie op de hoogte houden! Liefs, Cat.
 13. @Gizmootje Dank je wel!!! Ik probeer zo snel mogelijk na de operatie een verslag te schrijven. Wil je zelf ook een borstvergroting? xx