Jump to content

kimmekes

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About kimmekes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hey Dames, jullie ook zo aan het aftellen. Ik zal blij zijn dat het verband eraf is en de draadjes eruit zijn. Ik ben een sport bh-gaan hale een mooie volle 80C, ZALIG! Maar ik heb ze dus nog niet gezien en ben wel benieuwd. Gisteren al een dagje gaan werken en alles ging prima. Nu de rest van de week nog vakantie. Hoe verloopt het bij jullie? Groetjes
 2. Ik denk dat we er allemaal naar uitkijken. Ik ben dinsdag en woensdag een half uurtje gaan wandelen en da ging best goed. Ik zal wel blij zijn dat ik terug kan/mag autorijden, want ik word gek van altijd thuis te zitten. En ik ben er zeker van dat we mooie boobies gaan hebben ;-)
 3. Ik ga woensdag even langs de lingeriezaak hier in Hoogstraten. En er is ook een Hunkemöller, dus daar ga ik ook eens langs. Ben jij ook zo benieuwd hoe ze er gaan uitzien? Ik kan haast niet wachten tot donderdag ;-)
 4. Aan de dames die ook op 31 maart geopereerd zijn, weten jullie al welke sport bh jullie gaan aandoen als we van dit verband bevrijd zijn?
 5. Gefeliciteerd! Leuk te lezen dat alles goed is verlopen. En nu herstellen!!! Goed rusten en goed je pijnstillers nemen en dan komt het helemaal goed. Hier een week verder, en ben al aan het aftellen naar 13 april, dan mag het verband eraf en de draadjes eruit. Ik ben precies een klein kind, een cadeautje krijgen en dan mag je het pas 14 dagen later opendoen ;-)
 6. Hier ook alles goed verlopen. Ik was er om 8 u en om stipt 10u zat ik al terug in de auto. De pijn valt ook super goed mee. Ik heb vrijdag en zaterdag wel bijna dag en nacht geslapen. En mijn wekker gezet om mijn pijnstillers te nemen. De pijn is ondertussen wel minder. Ik heb wel een beetje last van mijn rug omdat het verband zo strak zit. ( het mag snel 14 april zijn) Ik zou al terug van alles willen beginnen doen, maar dan zegt mijn man dat ik moet rusten. Dus luister ik maar naar zijn raad. Maar ben het rusten wel een beetje beu aan het worden.
 7. @lien. & @xstephx hopelijk draait ze snel bij. Ik denk dat ze vooral bang is dat er iets mis zou gaan. Ik heb de volledige steun van mijn man. Tegen mijn kids heb ik wel niets gezegd, ze zijn 4 en 6 jaar. Anders weet iedereen het denk ik. Ik denk inderdaad dat de assistente van dokter Verdonck of één van de verpleegster het pre en post opperatieve (administratieve) werk zal doen. Dan kan hij inderdaad even een babbeltje komen doen en komen aftekenen.
 8. Ik heb hem ook gehad! Ik moet me melden om 8u, operatie gaat door om 8.15. Het komt nu wel dichtbij. Ik denk de hele tijd, volgende week rond deze tijd heb ik borsten! :-) Ik heb het daarstraks tegen mijn mams verteld . Ze is er helemaal tegen en kon het niet begrijpen. Ik had er al wel eens iets van tegen haar gezegd, maar ze begon direct van en denk eens aan wat er mis kan gaan en wat als die vervangen moeten worden en ... Pfff spijtig, maar ik ga me er wel beter bij voelen en ze zal wel bijdraaien.
 9. Inderdaad, Dr. Verdonck zal wel weten wat hij doet. En, het verschil is best wel klein. Dus zal het toch 335cc worden. Dan gaan ze zeker ni te klein zijn ;-)
 10. Ik hoop dat die 2 weken snel voorbij zullen gaan. Ik pas nog eens voor de operatie ik twijfel tussen 315 of 325 cc. Heb schrik dat het te klein gaat zijn, en dan denk ik weer te groot en dan ..... Ahhhhhh keuzes maken, niet altijd gemakkelijk.
 11. Hey Steph & Janneke, dan zijn we met zen 3! Ik ook 31/3 door Dr. Verdonck. We kunnen beginnen aftellen. Ik wil dit ook al zolang maar zou met het geld ook zoveel andere dingen kunnen doen. Maar soms moet je toch eens aan jezelf denken ;-) Ik ga voor Motiva, 300cc. Soms twijfel ik of het wel groot genoeg is. Ik wil een mooie volle C. Nu 70A Groetjes
 12. Hey Nooms, Ik ga op 7 november op 1ste consultatie bij Dr. Verdonck bij de Wellnesskliniek. Hoe is de operatie bij jouw verlopen, en is het geworden wat je ervan had verwacht? Groetjes
 13. Bedankt voor jullie reactie meiden, heb al veel opgezocht en heb er wel vertrouwen in. Groetjes en ik hou jullie op de hoogte!
 14. Hey allemaal, Mijn naam is Kim en ik ben nieuw hier. Na veel te hebben gelezen op het forum heb ik me hier gisteren aangemeld. Ik heb als sinds mijn jeugd kleine borsten, maatje B70. Na mijn 2 kinderen zijn ze nog kleiner geworden. Nu is het nog een A70. Pfff Vroeger heb ik ook al veel nagedacht over een borstvergroting, maar heb altijd twijfels gehad. Na veel opzoeken en kijken op het net heb ik eindelijk de beslissing genomen. Deze morgen heb ik een afspraak gemaakt voor een consultatie bij de Wellness kliniek in Genk. Ik heb gekozen voor een consult bij pc Verdonck.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.