Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

mvdv

Premium Member
 • Aantal bijdragen

  13
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

4 Neutral

1 Volger

 1. @Grownbabe Hierbij de foto’s van mijn borstband.
 2. Hi Grownbabe, ik zie je berichtje net pas! Ik stuur je straks even een foto door.
 3. Ik verkoop mijn borstband aangezien ik hem nu niet meer nodig heb na mijn operatie op 27/10 bij dr. Verdonck. De band is ondertussen proper gewassen. Ik vraag er nog €20 voor incl. Verzendkosten naar zowel België als NL. (Nieuwprijs was €40) Geef me maar een seintje indien interesse! :-)
 4. Hoi @Nicoline_W, zou ik ook mogen kijken naar jouw resultaat? Ik heb zelf 2 weken geleden 295 en 315 cc gekregen bij Verdonck en ik ben erg benieuwd hoe het er bij jou uitziet!
 5. Hi Nathaly, zou je me kunnen toevoegen aan je album? Ben afgelopen vrijdag ook geopereerd door Verdonck en ben erg benieuwd naar je resultaat!
 6. Hoi @Anouk12 & @Lucy89 zou ik ook even mee mogen kijken in jullie albums? Ik word 27 oktober geopereerd door Verdonck en ik twijfel nog tussen 295 en 315 cc. (Motiva) Ben bang dat het te groot wordt, maar ik wil achteraf natuurlijk ook geen spijt krijgen.
 7. Hi @Debsje, Fijn te horen dat alles goed gaat! Toch een geruststelling voor binnenkort. Ik word 27 oktober geopereerd door Verdonck, maar ik twijfel nog tussen 295 en 315 cc. Zou ik misschien ook eens in jouw album mogen kijken? En wat was je voorsituatie? Is echt een moeilijke keuze!
 8. Ik heb vandaag mijn operatie vastgelegd! Ben echt zoooo blij! Echt aftellen vanaf nu. 27 oktober is D-day! Alleen dat aantal cc kiezen blijft een uitdaging! Ik heb nu een 20cc verschil op mijn borsten dat ik sowieso wil laten wegwerken. Verdonck heeft nu voor mij 275cc en 295cc opgeschreven, maar ik twijfel nog steeds of ik ze achteraf niet te klein ga vinden. Tijdens het passen vond ik ze mooi, maar ik ben er me wel van bewust dat het erg snel went. Iemand dezelfde ervaring gehad met 275cc of 295 cc? Mijn voorsituatie is een volle a-cup aan de grootste kant. Als ik iemands foto's mag bekijken, graag! Dat geeft natuurlijk toch nog altijd een beter beeld.
 9. Hoi Valerie, kan je me ook toevoegen aan je album? Dr Verdonck had bij mij 300 en 310 cc voorgesteld, dus dan zitten we bijna hetzelfde! Binnenkort maak ik nog eens afspraak voor eek 2e passessie. Spannend!
 10. Hi Kirsten, Leuk dat je ook bij dr. Verdonck bent geweest! Mag ik vragen hoeveel je uiteindelijk hebt betaald voor je operatie met Motiva implantaten? Ik weet de prijzen niet meer zo goed ondertussen... Zou fijn zijn als ik eens een kijkje zou kunnen nemen naar je resultaat! Ben heel erg benieuwd!
 11. Hi Nicoline, dankje voor je reactie! Zal ik zeker doen. Het is alvast een hele fijne persoon hoor, Dokter Verdonck. Hij gaat je zeker op je gemak stellen. Veel succes!
 12. Hoi Hoi, Sinds m'n 14e ben ik al erg onzeker over de grootte van m'n boezem en nu op m'n 22e voel ik me nog steeds niet vrouwelijk met mijn volle a-cup. Ik ben dan ook al heel lang aan het nadenken over een borstvergroting. Vorig jaar in september heb ik eindelijk de eerste stap gezet naar Dr. Verdonck in Tessenderlo (Belgian Breast Clinic) voor een consultatie. Ik ken al twee meisjes die er geweest zijn en zij zijn allebei super tevreden over het resultaat! Ik was daarom ook erg benieuwd naar wat hij me zou aanraden. Ik wil graag een volle C/kleine D-cup en hij zei me dat het met 300 cc aan de ene kant en met 310 cc (heb wel wat verschil op mijn borsten) aan de andere kant wel goed zou gaan. Omdat ik bij mijn consultatie nog niet aan het werk was, heb ik nog geen afspraak gemaakt voor een operatie omdat het natuurlijk wel om een hele som geld gaat. Ik had me ook voorgenomen dat ik het na de zomer wilde laten doen (omdat je een poos niet mag zwemmen + met je litteken niet in de zon mag komen), so here we are! Ik zou dolgraag een afspraak maken voor oktober, maar twijfel nog steeds over de protheses (Welke maat nog redelijk natuurlijk resultaat zou geven, Sebbin of Motiva etc.) Ik ga sowieso nog eens langs voor een 2e consultatie, maar ben alvast heel erg benieuwd naar jullie ervaringen!
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×