JustMmi

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JustMmi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Ja gelukt! heb er een stuk minder last van al blijft t wel gevoelig maar gelukkig is dat echt de enige klacht die ik heb!
  2. Oh super bedankt voor je reactie! welke bh is daten duik ik zo de winkel nog in, zo'n vervelend gevoel!
  3. Hallo allemaal, precies twee weken geleden ben ik geopereerd. De operatie en de dagen daarna zijn me zo enorm meegevallen. Ik had helse pijnen verwacht en die heb ik gelukkig niet gehad! sinds enkele dagen heb ik wel pijn aan het gedeelte onder mijn bh band. Niet eens zozeer de rand zelf maar echt her gedeelte daaronder. Ik zie er niets aan maar het voelt als een enorme kneuzing. Herkent iemand dit? bedankt!
  4. Hallo allemaal, Na een heel fijn intakegesprek heb ik de keuze gemaakt om me te laten opereren door dokter metsers. Ik kon na drie weken al ingepland worden voor de operatie. Op de dag zelf was ik enorm zenuwachtig. Ik werd vriendelijk ontvangen in het ziekenhuis en al snel werd ik richting operatiekamers gebracht. Daar aangekomen heb ik de dokter nog gesproken. Ze stelde me enorm op mijn gemak. Toen ik bijkwam uit de operatie was ik eigenlijk direct blij. Na enkele uren mocht ik naar huis, met drains. De volgende ochtend ben ik wederom gezien door de dokter. De drains mochten er helaas niet uit dus ik moest de dag daarna nogmaals terug komen. Dit was op een zondag maar de dokter kwam hier zelf voor terug. Heel fijn! Al met al is me alles enorm meegevallen. Echte hevige pijn en niets kunnen heb ik niet meegemaakt. Ik zat zelfs een dag na de operatie al op de fiets richting het ziekenhuis om de drains te laten verwijderen! Groetjes
  5. Hallo allemaal, na lang twijfelen toch maar een account aangemaakt. Ik ben 31 jaar en heb 10 jaar lang de wens gehad om mijn inimini borsten te vergroten. Na 2 zwangerschappen was de tijd daar en ben ik 2 weken geleden geopereerd. Van niets naar borsten! Ik ben er zo blij mee!