Ga naar inhoud

femme b

Leden
  • Aantal items

    116
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door femme b

  1. Goeiemorgen @Sun04 prachtig resultaat :wub:, ik zou ook superlijm zijn met zo’n resultaat. Ze lijken perfect in verhouding met je lichaam. Heb je 8 weken op je rug geslapen? Verdonck zei tegen mij dat je in principe na 1 week (als er de ergste pijn voorbij is) weer op je zij mag slapen als het geen pijn doet natuurlijk. Ik kan me wel voorstellen dat het pijn doet en ongemakkelijk aanvoelt om ih begin op je zij te slapen. Ik verwacht kleine D maar het verschilt zo bij iedereen dat het toch bang afwachten is of je tevreden zal zijn ... Kon jij het goed verbergen onder je kleding met die borstenband? Geniet alvast deze zomer, je gaat lekker kunnen pronken met die mooie boobs :43:

  2. 21 uur geleden zei Sun04:

    Morgen exact 8 weken PO!

    Uit nieuwsgierigheid, en omdat ik toch in het shoppingcenter moest zijn (maar vooral uit nieuwsgierigheid :p), heb ik gisteren alvast enkele bh's gepast. In mijn album heb ik enkele nieuwe foto's toegevoegd. ^_^
    Tot mijn grote verbazing kwam ik uit op een 65-70D. Komende van een kleine 70A en met 'maar' 255cc had ik dit nooit gedacht. Een leuke ontdekking! Zo bevrijdend ook om meer opties te hebben en om niet bij iedere bh te moeten voelen of het wel voldoende dik/'maximizer' is!
    Morgen heb ik trouwens een dagje vrij genomen om met mijn vriend op echte bh-jacht te gaan. #byebyeloon :D
    Mijn littekens genezen ook goed. Het zijn 2 rozige fijne streepjes en in de beugelbh's heb ik geen last van ze. 
    Ik kijk ook heel hard uit naar sporten/krachttraining. Benieuwd hoe het met mijn conditie gesteld is. :P
    Hoe gaat het nog met jullie??? :) x

    @Sun04 Hey sun, hoe gaat het ondertussen met jou? Bijna 2 maand po. Ik laat me 3/4 bij Dr Verdonck opereren, ga voor Motiva 295cc. Zou ik aub ook even mogen piepen in je album? Groetjes femmeb

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.