Giraffe...

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

1 Follower

About Giraffe...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dank je meis! Het wachten wordt zeker beloond... Heb je al kunnen spieken in je sportbeha? Fysiek voel ik me erg goed. Na de eerste week eigenlijk al. Zo goed dat ik ook echt wel bewust met de instructies moet omgaan vanuit de kliniek omdat ik weinig tot geen pijntjes voel. Zelfs het slapen op mijn rug (als buikslaper) is me erg meegevallen! Als dit t is, heb ik niets te klagen . Maar hou er stiekem rekening mee dat er nog vanalles kan veranderen (pijntjes e.d) de aankomende weken. Zolang ik me op t ergste voorbereid, kan t alleen maar meevallen. Succes met je controle dinsdag en laat even weten hoe t is gegaan! Goed weekend voor nu meis!
 2. Graag gedaan meis! Gefeliciteerd met je nieuwe tweeling . Zwellingen erg herkenbaar zowel in de borsten als mijn buik. Maar dat was al na een week verdwenen uit mijn buik en sinds deze week ook vooral uit mijn borsten. Eind resultaat is helaas nog niet zichtbaar. Maar zoals het er nu uit ziet, ben ik al zeker tevreden en ze worden alleen maar mooier als ik alle verhalen moet geloven. Hoe voel je je verder fysiek?
 3. Hoi Vlinderbloem, Ik ben 5 aug door dr van der Weij geopereerd. Ook anatomisch en voor de spier. Wilde graag anatomisch en heb van meerdere vriendinnen het advies gehad dit bij van der Weij te doen omdat hij hier al vele jaren ervaring mee heeft. Maar hoor zoveel goeds over Nio's handjes dat ik denk dat je twee goede opties hebt! Succes met je beslissing!
 4. Morning! Wat lief dat je er naar vraagt! Operatie is super goed gegaan... Voel me ook goed, soms te goed waardoor t lastiger is om stil te zitten en niets te doen. Eerste dag schrok ik wel van mijn borsten omdat ik had aangegeven dat ik ze niet groter wil maar alleen opgevuld. Heb nl al een lege D. Sinds gisteren een sportbeha van de Hunkemöller aan waarbij t lijkt dat het vocht/zwelling sneller aan t verdwijnen is en ze zijn in ieder geval al een stuk geslonken! Zoals het er nu uit ziet ben ik blij met het resultaat en ook qua herstel niets te klagen. Wil vandaag beginnen met de pijnstillers (1000mg) afbouwen en hopen dat dit ook goed gaat! Vrijdag mogen de hechtingen en zo rommelen we lekker wat aan de aankomende weken hahha. Ben nog wel een beetje voorzichtig met uitspreken dat t allemaal zo voorspoedig gaat. Lees nl wel vaker hier dat het elke week ineens anders kan zijn. Ga 1 deze dagen wel een foto maken om het resultaat te laten zien! Je bent natuurlijk 28 sept aan de beurt! Hoe gaat t met de aanloop er na toe?
 5. Hey meis, Wat fijn dat je gesprek goed is gegaan en je met n goed gevoel en zelfs als n operatiedatum ben weggegaan. Voor mij is t inderdaad nog 4 nachtjes slapen. Heb al wel de nodige paniekmomenten gehad maar die gaan gelukkig net zo snel weer weg als dat ze komen. Hopen dat dit zo blijft tot vrijdag. Kijk er nog steeds erg naar uit en ben vooral benieuwd naar t herstel aangezien ik ze ook voor de spier krijg. Je leest zo veel verschillende verhalen (logisch ook) waardoor je ook niet echt een richtlijn hebt. Dus ik laat me verrassen. Nou voor je t weet is t ook al weer 28 sept dus ik blijf je lekker volgen meis...!
 6. Hey meis, Wat spannend dat je maandag aan de beurt bent... Kan aan de ene kant niet meer wachten maar hoe dichterbij de datum komt, hoe meer ik m knijp. Heb ik op t laatste consult ook aangegeven bij dokter van der Weij. Hij gaf aan dat dit normaal was en adviseerde nog een keer langs te komen, nog een keer te passen zodat ik gerustgesteld op de operatietafel kon liggen. Erg fijne en sympathieke man moet ik zeggen die vragen stelt over je eigen wensen en ook eerlijk is in zijn advies. Heeft mij echt wel t gevoel gegeven dat ik zelf een keuze kon maken en was totaal niet opdringerig in zijn advies. Heeft me meegenomen in de verschillende protheses zowel van Natrelle als Mentor en het verschil tussen ronde en anatomische. Nam enorm de tijd voor mij en mijn vragen. Kon me ook goed ontzorgen over mijn zorgen en angsten van de ingreep en de nazorg. Ik heb uiteindelijk voor anatomische prothese gekozen (terwijl ik vind dat mijn borsten nu hangen en ik daar heen ging met ronde prothese in gedachten). Ben zelf 1,64 en 57kg. Hebben t eigenlijk niet gehad over wat mijn mogelijke maat kan worden na mijn bv. Heb nu een cup D die wat leger is aan de bovenkant. Wat is jouw beweegreden om een ronde prothese te nemen? Ben wel benieuwd. Super veel succes aankomende maandag en laat even weten hoe het is gegaan! Liefs...
 7. Goedenavond allemaal, ik zit al een tijdje op dit forum als stille lezer en vandaag na mijn tweede consult bij Dokter van der Weij (Boerhaave) heb ik eindelijk de moed bij elkaar verzameld om mij voor te stellen... Ben een dame van 35 jaar die al zeker 10 jaar ontevreden is over haar borsten. Heb een cup D van mezelf alleen zijn dat volledige lege theezakjes... 2 maanden geleden eindelijk de stap gezet voor een eerste consult. Meteen een operatiedatum gepland op 5 augustus en vandaag mijn tweede (en hopelijk laatste als de paniek niet toeslaat) consult gehad voor een extra pas-sessie. Ik krijg 380cc Mentor voor de spier en tijdens beide pas sessies erg tevreden over de omvang en grootte. Alle succes verhalen op dit forum geven mij de nodige steun als ik er even doorheen zit. De minder succes verhalen scroll ik wat sneller doorheen Ondanks dat ik jullie (nog) niet ken en jullie mij niet, wil ik jullie alvast hartelijk bedanken voor het delen van jullie ervaringen. Heb er erg veel aan gehad! Liefs...