Ga naar inhoud

KoKo

Leden
  • Aantal items

    205
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    15

Berichten die geplaatst zijn door KoKo

  1. Nou die tepelcovers van de hunk zijn zo dik als je een strak truitje aan hebt zie je zo n stom rondje zitten... En heb nog niet echt dunne gevonden. Op de camping loop ik nu zonder maar thuis heb ik het altijd koud dus moet echt iets vinden maar dat is dus nog een zoektocht.

     

    Ik heb trouwens 70E van de hunk bh's en ook van royal dus het zelfde. 

    Ze zijn trouwens wel schaars tevinden. Weet niet waar je woont? Maar er zit er 1 in rotterdam en in scheveningen. 

    Die strapless heb ik nu ook bij me die huidskleur die valt kwa omvang wel als een 65 terwijl ik daar ook gewoon een 70E van heb. Maar goed die mag ergens wel strak zitten anders zakt het weer. Maar ben er wel erg blij mee. Maar misschien nog even gedult jij  haha.

     

    Kan je zeggen dat het heerlijk is hoor zo zonder schaamte over het strand. Ik weet van me zelf wel dat ik niet lelijk ben en had altijd al sjans... Ik lette er zelf niet eens meer op maar me vriend zei dan wel eens jezus blijven ze aan de gang. Maar ik voelde dat nooit zo schaamde me dood voelde me lelijk en twijfelde altijd of ze keken of ze me echt leuk vonden of omdat ik gewoon plat was en naar mijn idee toch lelijk. Ook al weet ik in me hoofd dat het mits niet zo is maar bleef altijd een ding.

    Nu blijf ik als nog bescheiden maar nu voel ik me gewoon lekker in me vel. En kijk ik in de spiegel en denk ik ja het klopt!

     

    Over die meiden in de h&m heb ik gehad in de sauna ik lig daar naakt 3 meiden over een bv dat ze het lelijk vonden als je het kon zien en zoveel geld kosten. Dus ik keek me vriend aan van zal ik iets zeggen? Toen zei die nee joh en heb ik het maar niet gedaan. Maar achteraf had ik het net zo goed kunnen zeggen. Maar blijkbaar hadden ze mij niet door met me silicoontjes.

     

    Geduld geduld met het zakken maar is het nu wel goed? Ik heb een lelijk litteken de ene zat ook een beetje te irriteren in het begin maar ben het zat met dat smeren. Zie het toch niet zelf haha. Heb het opgegeven hij zit me daar best en kan nu mijn rug op hahaha.

     

     

  2. Jeetje dat was met 10 weken geloof ik zo ongeveer. Toen heb ik 2 weken scheef gelopen en daarna was het weer gelijk. 

     

    Ik heb ook eigenlijk 65 omvang maar dat is niet tekrijgen. Toevallig van royal lounge junky een echt geweldige bh gekocht maar een 75D omdat de 70E was uitverkocht. Dacht breng hem wel langs oma die kan hem wel kleiner maken. 

    Trouwens echt een aanrader voor je eerste bh en daarna wil je niet meer anders. Er zit zachte vulling om die beugel dus lekker zacht op je litteken. En hij is naadloos dus valt heerlijk om je huid.

     

    Ik heb wel eens een deuk in mijn tepel ook zo iets raars. Maar dat trekt na een dag weer weg.

     

    Waar ga je heen op vakantie? Ik vind het echt rukliggen op het bedje en ben 8 maanden po.

    Dus lig maar op mijn zij naar de zon toe met mijn rug. Wordt het nog iets bruin.

    En dat mis ik zoooooo! Ik was echt een buikslaper. :(

     

    En ik hou er ook van beetje cheaky heeft ons bijna 4 ruggen gekocht showen zal ik haha.

    Leuk joh heb ineens vol op sjans van leuke mannen ogen vallen er bijna uit haha.

    En kan gewoon zonder bh lopen en het staat gewoon, zo heerlijk.

     

    Mijn borsten staan dicht bij elkaar denk dat het daarom groter lijkt. Mijn borstbeen stond iets naar binnen zij frans. Maar wat mij nooit was opgevallen. Was gewoon normaal maar hij heeft daar natuurlijk meer oog voor. 

    Maar verder even groot.

     

    Xxx

  3. Ahh meis zoo lief!

    Maar ze zijn toch hardstikke mooi! 

    En even groot ik heb ook een 70E

    Ik heb die strapless van phax en ze zitten heerlijk! En het blijft ook op zijn plek het zakt niet dat je de heletijd aan het hijsen bent.

     

    En volgens mij is het siliconen verslaving als ik nu mocht zou ik ook zeggen stop er maar 450cc in. Maar goed heb dit geld al bij elkaar moeten smokkelen als een gek dus echt geen geld voor nog een wissel. 

     

    En als je hier leest iedereen wil daarna groter.

    Maar wat je zegt kijk waar we vanaf komen.

    En wat we nu hebben.

    Geen normale C geen D nee schat we hebben een E grootste wat ze zo n beetje in de hunkemuller hebben van de 'leuke' bh en bikini s. Met groter wordt dat weer moeilijk. En praat mezelf altijd in dat ik dan zo zal balen als ik iets leuk zie en het allemaal teklein is.

     

    En ik heb trouwens ook met 8 maanden po als ik iets onverwachts doe mijn protheses voel. Of dat er iets zit. Of een koude rilling dan spant mij  borstspier aan gek gevoel. En hier op het strand op mijn bedje ligt het erggggg confortabel op mijn buik NOT dus me achterkantje is nog wit.

     

    Lig nu op het zand met mijn handdoekje met 2 voor gegraven cup E gaten hahaha.

     

    Maar meis ze zijn prachtig!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.