motherof2

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About motherof2

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dankjewel meid. Ik heb polyurethaan proteses. Inderdaad 3 week herstel. Bedankt voor de tips. Komt vast goed. Xx
 2. Hoi allemaal! Afgelopen maandag, 15 augustus ben ik geopereerd door dokter van onselen. 350 cc dual plane. Alles is voorspoedig verlopen, aardige mensen en een top team bij de ok. Niks meer dan lof voor deze mensen. De dag na de operatie ben ik ook netjes gebeld door een medische consulente . Zij heeft mij gerust gesteld want dag 2 was echt een hel voor mij. Ik was erg benauwd , veel druk op de borst en telkens als ik even omhoog wou kreeg het gevoel alsof ik flauw viel. Gelukkig stelde ze me enorm gerust om te zeggen dat de 2e dag inderdaad de ergste dag is, en inderdaad dag 3 voelde ik me al een stuk beter. Nu alleen nog veel spierpijn en wat steken af en toe. Kan iemand mij vertellen na hoeveel dagen je weer echt wat kan gaan doen? Heb 2 kleine kindjes en wil deze vakantie nog wel ff met hun genieten, leuke dingen doen etc. En heeft iemand nog tips om een beetje fatsoenlijk te slapen 's nachts ? Haha. Liefs
 3. Echt super mooi en natuurlijk geworden!! En wat was je alweer snel fit zeg! Hoop dat het bij mij net zo gaat . Ik moet nog ff wachten helaas. Wordt 15 augustus geopereerd , krijg 350 cc . Ik ben 1.68 en 53 kilo. Hoop op een mooi resultaat maar gaat vast helemaal goed komen. Heb je nog tips ter voorbereiding voor de operatie ?
 4. Heel erg mooi en natuurlijk geworden. Heb je veel last gehad na de operatie? Hoeveel cc heb je gekregen ? Groetjes
 5. Van iedereen lees je slechte verhalen. En zeker ook van Diana! Het is trouwens niet de prijs . Ik betaal bij van onselen 3300 euro, betaal dus meer. Ik ga er heen omdat ik juist wel hele goede verhalen heb gehoord. Maar zoals ik al zei, iedereen zijn eigen keuze en doen waar je je goed bij voelt.
 6. polyurethaan prothese hebben juist de kleinste kans om in te kapselen! Vandaar deze keuze en inderdaad een herstel van 3 weken. Hij is een goeie arts en komt nog regelmatig op tv. Hij mag nog wel opereren in Nederland , doet ook ooglidcorrectie enz in Nederland . ( valt ook onder operatie toch) en ja hij heeft 15 jaar geleden waarschijnlijk een fout gemaakt maar wat ik er uit op kan maken was dit niet met opzet. Iedereen zijn eigen keuze natuurlijk. Bij geen goed gevoel zal ik er zeker niet heen gaan.
 7. Dankjewel meiden. Ben nog een beetje aan het uitzoeken hoe het hier werkt. Fijn dat er goede verhalen zijn. Ik ben moeder van 2 kindjes . Krijg 350 cc anatomisch.
 8. Goedenavond! Ook ik heb hetzelfde gelezen over van onselen (nadat ik op consult was geweest). Hierdoor begon ik ook erg te twijfelen , maar heb ook heel veel goede verhalen over hem gehoord en gelezen. Dit is al zoveel jaren geleden en er is nooit bewezen dat het echt zijn fout geweest is. Mijn afspraak staat 15 augustus . Heel spannend allemaal!
 9. Hoihoi, ik ben nieuw hier! 15 augustus staat mijn borstvergroting gepland bij accz a klinieken bij dr van onselen. Iemand ervaring met deze kliniek en pc?