Sula

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sula

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,164 profile views
 1. Hi, ik heb bijna een jaar geleden een borstvergroting/correctie gehad. Ik begon met tubulaire borsten en mij was al gewaarschuwd dat ik nooit normale borsten zou krijgen. Mijn borsten zijn uiteindelijk mooier geworden, lelijker kon ook niet.. Met nog een operatie zou het misschien nog mooier worden (is me niet gezegd, maar dat denk ik), maar ik ben blij al vind ik ze erg groot soms (er is 275c in gegaan als ik me t goed herinner). Ik heb via een datingsite iemand ontmoet en ik hoef natuurlijk niet meteen met hem naar bed, maar ik vraag me toch af hoe ik moet uitleggen wat er met mijn boobs is gebeurd, ik bedoel.. moet ik hem vantevoren vertellen dat ik een borstvergroting heb gehad? Ik ben niet iemand die zomaar een borstvergroting zou doen als het niet nodig was in mijn ogen, niemand hier natuurlijk... maargoed.. ik had echt een afwijking. Moet ik het hem vertellen en wanneer?
 2. Even een update: Na drie weken trekken de blauwe of liever gezegd paarse plekken aardig weg. Ik slaap nog steeds niet op mijn zij omdat dat nog wel een beetje pijn doet en ik vooral aan de zijkant van mn borsten nog grote blauwe plekken heb. Ook heb ik het gevoel alsof er nog veel spanning op mn borsten staat, maar het vocht moet nu onderhand toch wel weggetrokken zijn? Ik heb nieuwe foto's geplaatst, ben nog niet echt tevreden maar het is dan ook pas drie weken geleden. Je kan de prothese teveel zien zitten vind ik, maar dit is duidelijker te zien op de foto's dan in het echt. Als ik naar de foto's van 5 dagen PO lijk is het al wel een hele vooruitgang. Groetjes, Sula
 3. Hoi allemaal, Ondertussen is het alweer twee weken geleden dat ik geopereerd ben. Ik ben nog steeds bont en blauw. De arts zegt dat het bij mij inderdaad wel buitengewoon beurs is, maar dat het geen invloed gaat hebben op het resultaat. Ik heb afgelopen maandag de hechtingen eruit laten halen of in ieder geval de knoopjes aan de uiteinden (de rest moet oplossen). Dit deed gelukkig geen pijn.. Hij vond dat er nog niet echt goed resultaat te zien was door de blauwe plekken en de zwellingen (door vocht en bloed). Hij adviseerde me om er drie maanden niet naar te kijken, omdat dan pas het echte resultaat goed te zien zou zijn. Maar dat is natuurlijk onmogelijk, alleen al omdat ik ze twee keer per dag insmeer met Arnicagel en daarbij natuurlijk veel te nieuwsgierig ben. Weten jullie of ik nou ook met littekencreme mag gaan smeren? ben ik vergeten te vragen.. Ik denk zelf van wel en heb het vanochtend ook gedaan omdat hij het erover had dat ik nog geen creme mocht smeren waar hij de knoopjes weggeknipt had omdat daar nu 'gaatjes' zaten. Vanaf wanneer hoef je daar ook niet meer op te letten? Ik slaap nog steeds niet heel lekker en ben daarom overdag veel moe. Ook met lopen voel ik duidelijk dat het allemaal nog genezen moet en vind ik dan ook niet echt heel prettig om lang te doen. Ik heb net wel wat kleine boodschappen gedaan en licht huishoudelijk werk zoals afwassen, koken, was ophangen doe ik al wel voorzichtig. Fietsen heb ik ook al geprobeerd, maar is niet zo heel lekker, je voelt elke oneffenheid in de weg.. Verder ben ik trouwens al wel uit geweest en heb ik voor dit weekend ook veel plannen, inclusief een dagje met m'n vader doorbrengen die niets van mijn bv af weet. Ik hoop maar dat ik er niet al teveel last van heb.. Nog steeds aan het herstellen hier dus en wachten tot ze nog wat gaan 'zakken', pff wat gaat dat langzaam. Binnenkort zal ik er nog even wat nieuwe foto's opzetten. Liefs, Sula.
 4. Hoi Evi, Ik heb zelf veel gehad aan de volgende link; http://www.loveyourlook.com/Before-After/ Succes! LiefsS.
 5. Hee Duncan, Het lukte me niet om foto's te maken, dus ik moet even wachten tot iemand me daarmee kan helpen. Ik laat het weten zodra ze erop staan. Die van mij staan nu dus ook nog aardig naar voren, maar dat gaat denk ik gecorrigeerd worden door het indalen.. LiefsS.
 6. Hoi, Ik heb je foto's bekeken en ik denk dat ze inderdaad wel groter hadden gekund. Maar ik denk wel dat er nog een goede kans is dat je een mooiere vorm krijgt als de protheses gaan zakken. Mijn borsten zien er op dit moment vergelijkbaar uit, maar moeten dus ook nog indalen. Ik vind het ook wel echt een fout van de chirurg dat hij niet groter is gegaan en dat hij je iets heeft beloofd (denk aan de foto die hij je heeft laten zien) dat hij niet waar heeft kunnen maken. Gelukkig geeft hijzelf toe dat hij het resultaat zelf ook niet goed vindt, dat geeft in ieder geval ruimte om samen naar een oplossing te zoeken. Verder zou ik toch even afwachten hoe je borsten er over een paar weken uitzien, meer kun je natuurlijk ook niet doen.. Liefs, Sula.
 7. Oh ok, ik dacht natuurlijk weer meteen het ergste.. Maar ik heb ze goed afgedroogd hoor, dus hopelijk krijg ik gewoon nergens last van. Maandag mag ik de pleisters eraf halen en volgende week maandag gaan de hechtingen eruit. Ik ben inderdaad ook bij dr. de Boer geopereerd en heb dezelfde protheses ja. Kun je mij je ww pb'en? Ik heb zelf dus nog geen foto's, maar die komen eraan. LiefsS.
 8. Hee Duncan, Omdat de arts zelf zei dat hij het ook geen geslaagd resultaat vond ben ik wel benieuwd of hij nog uitleg heeft gegeven waarom het anders is geworden dan verwacht. Hij heeft tijdens de operatie toch met pasprotheses gewerkt en zo kunnen zien hoe het er op jouw lichaam uitzag? Of konden er gewoonweg geen grotere in? In dat geval kan je er misschien als ze straks wat meer opgerekt zijn grotere in laten zetten. Maar dat kost natuurlijk wel weer een heleboel geld.. Denk je niet dat ze ook nog moeten indalen en je dan nog die ronde vorm kan krijgen? Ik had namelijk ook tubulaire borsten en nu na drie dagen PO hebben ze nog steeds een vreemde vorm omdat ze nog moeten zakken. Heel veel sterkte. Liefs, Sula
 9. Hee Mi, Heb net geprobeerd foto's te maken maar dat lukt niet zo goed. Ik moet even wachten tot iemand anders het voor me kan doen. Zag wel net dat ik echt bont en blauw ben, dat zie ik niet op foto's hier in de gallerij.. LiefsS.
 10. Hee Duncan, Wat naar om te horen dat het niet is geworden wat je ervan had verwacht. Heeft de arts ook verteld hoe het kwam dat het niet gelukt is? Had hij bijvoorbeeld niet grotere protheses moeten plaatsen om die ronding te krijgen? Het lijkt me toch zijn fout als blijkt dat het niet gelukt is, want Goldengirl had inderdaad met hetzelfde uitgangspunt wel een mooi resultaat.. Wat heb je nu met de arts verder afgesproken? Sterkte Liefs, S.
 11. Hoi, Het gaat goed hoor. Ik ben aan het wachten tot ze wat gaan dalen, het ziet er nu nog een beetje vreemd uit allemaal. Ik hoop maar dat het er steeds beter uit gaat zien.. Nu hebben mn borsten nog echt een rare vorm. Die band mocht ik er gister al afhalen. Is het niet zo dat die band juist helpt om de prothesen naar beneden te duwen zodat ze dalen? Dat moet bij mij namelijk dus wel nog gebeuren.. Ik heb geen pijn, maar neem wel elke avond een pijnstiller, vooral omdat die ontstekingsremmend werken. Mijn linkerborst is een stuk meer opgezwollen dan de rechter en voelt een beetje alsof 'ie op springen staat, maar dat is ws vocht. Wat ik niet snap is dat die bh zo strak moet, hoe kan het vocht daar dan wegkomen? Verder vermaak ik me goed en heb gister en vandaag een stuk gewandeld, wel een beetje langzaam maar toch. Net heb ik zelfs een redelijk uitgebreide maaltijd voor mezelf gemaakt, ook heel langzaam. Ohja en ik heb gedoucht, nu maar hopen dat er niks gaat ontsteken zoals bij Barb. Ik zal blij zijn als we weer een paar weken verder zijn, maak me toch wel een beetje zorgen om het resultaat. Liefs, S.
 12. Hoi! Ik heb net even gespiekt onder mn bh en heb wel wat bloeduitstortingen, is dat normaal? Verder ziet het er nog erg vreemd uit.. Hoop dat ze snel gaan zakken. Morgen mag ik die strakke band alweer af gelukkig. Eigenlijk mag ik vandaag al douchen, maar ik durf niet zo goed. Na hoeveel dagen zijn jullie echt onder de douche gaan staan?
 13. Hee Chantal, Zelf zat ik ook heel erg te twijfelen over het aantal cc. Het aantal cc's valt bij iedereen anders uit in grootte, alleen je pc kan weten wat er bij jou geplaatst moet worden om tot het resultaat te komen wat jij wenst. Dus heel duidelijk aan hem uitleggen wat je wilt. Mij heeft het heel erg geholpen om plaatjes te zoeken van mensen met een bv waarbij ik de maat heel mooi, te klein en te groot vond. Deze heb ik uitgeprint en aan de pc laten zien, zo wist hij wat ik wel en niet mooi vond. De volgende link is hier handig voor; http://www.loveyourlook.com/Before-After/ Ik weet trouwens nog niet of het is gelukt, want ben gister pas geopereerd, maar ik heb er een goed gevoel over.. Hij heeft tijdens de operatie gekozen wat er in moest om de maat te bereiken die bij mijn lichaam past. Succes!