Ga naar inhoud

Marii89

Leden
  • Aantal items

    49
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Marii89

  1. 26 minuten geleden, Missdd zei:

    Met 1 kant kan ik alles al ik voel helemaal geen pijn de borst voelt ook soepel aan. De andere kant voelt net een baksteen bij elk beweging vooral liggen. Als ik wat na voren zit op de bank valt het mee. Maar als ik beweeg is het net een blok. De borst ziet er wel het zelfde uit alleen is de tepel iets lager dan de ander. Misschien omdat die kant zo gespannen is ofzo? Soms lees ik verhalen over een kleine pocket. Ik wil echt niet nog een keer geopereerd worden. Maar ik heb ze nu bijna 2 weken. Ik moet toch wel lichte werkzaamheden kunnen doen zonder pijn?

    Ik denk dat je veel vocht vasthoudt dat het zo hard is? Misschien de arts even bellen vandaag. Ik heb alleen een branderig gevoel als ik lig.

  2. 5 uur geleden, Missdd zei:

    Ik heb sinds dag 1 alleen last aan 1 kant. Vooral als ik lig doet het pijner het voelt branderig aan. Overdag heb ik er weinig last van. Ook kan ik met 1 kant al veel bewegingen maken maar met de andere kant niet. Maar me soms toch zorgen. Woensdag heb ik een afspraak staan bij de arts voor het knippen van de hechting knoopjes. 

    Ik heb ook niks geks gedaan ofzo ik rust goed uit.

    Ik heb dit ook aan 1 kant en vooral als ik lig. Op de plek van de borstspier. Maar wat ik herinner van mn vorige borstvergroting komt dit vanzelf goed, toen had ik dat ook. Beterschap x

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.