Marii89

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

4 Followers

About Marii89

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik had de carefix anna. Op internet staat een matentabel. Sluit niet zo direct aan als een bh, dus kun je wat schommelen met de maat. Vond uiteindelijk die triumph tri-action wel fijner met lopen na 2 weken (steviger) maar snachts en na 4 weken toch weer de carefix aan. Zit veel zachter. Dacht eerst zonde dat ik hem heb gekocht maar achteraf superblij mee. Misschien kun je eerst die halen, en na 1/2 weken een andere extra waar je wel precies je maat moet weten.
 2. Misschien wat wondvocht? Gelukkig controle vandaag, kun je het navragen. Succes
 3. @Boobgirl ja ik vind de mijne wel echt voller, en ben pas 4 weken. Sportbh moet gewoon goed zitten. Niet afknellen mAar wel stevig zodat tijdens het lopen niet alles op en neer beweegt.
 4. @Boobgirl ik snap wel wat je bedoelt. Mijn hingen in mijn oksels en waren ook echt klein, driehoekig totaal geen vorm in en ver uit elkaar. Ik zag hier foto's van meiden net na de operatie waarbij ik ze echt al mooi vond. ik ben nu 4 weken po en na 2/3 weken begonnen ze steeds voller, ronder en naar elkaar toe te trekken. Ik kon ook wel janken in het begin. Maar de spier drukt ze plat en de protheses kunnen zich niet vormen omdat je huid ze plet. Langzaam rekt alles op en worden ze steeds mooier en groter gelukkig
 5. Ik leek ook 30 weken zwanger. Vond ik de eerste week prima maar daarna begon ik me toch 'zorgen' te maken of ik niet aan was gekomen door het niks doen haha. Na 2weken was mn buik opeens weg.
 6. De dag zelf weinig energie dus heel slap. Voelde wel een enorme druk op mn borst. Maar de pijn was te doen met pijnstillers. De volgende ochtend was wel vervelend haha superstijf. Maar even opstaan en bewegen en pijnstillers is het te doen. Eerste 3 dagen zijn pijnlijk maar te doen, en vanaf dag 5 ging het beter bij mij. Het meest vervelende vond ik dat niks kon. Niet kan poetsen, niks met de kinderen. Nog geen stekker in een stopcontact krijgen. Je hebt geen kracht in je armen. ik zou het zo weer doen, was echt bang voor de pijn na alle verhalen. Maar die is me wel meegevallen. Misschien ook omdat ik wel probeerde elk uur even wat te bewegen zodat ik de verkramping ophief.
 7. Spannend, fijn he eindelijk borsten. Ik heb 400cc maar van mij mochten ze achteraf nog wel groter. En ben 1.72 en weeg 58.
 8. Ik vond mijne ook lelijk toen ik wakker werd. 3hoekig en naar de zijkant. Nu na 9 dagen vind ik ze pas ronder worden en meer naar het midden komen. Ik dacht ook pff heb ik weer. Maar het komt goed. Mijne zagen er ook niet zo uit als de meeste foto's hier van meiden net na hun operatie.
 9. Woow echt al mooi. Mijne staan nog schots en scheef 3 dagen po. Gefeliciteerd met je aanwinsten haha