Mommy92

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

2 Followers

About Mommy92

Recent Profile Visitors

1,230 profile views
 1. Hallo dankje allemaal! Het is allemaal goed gedaan. Ben nu 5 dagen po. Als ik in bed lig heb ik geen pijn. Maar wordt gek van die band als ik lig gaat het prima. Hij zit zo straks al ik sta of loop dan geeft hij zoveel druk. Ik hoop dat dat snel minder wordt. Mijn borsten veranderen elke dag weer tot nu toe ben ik heel erg blij! De narcose is mij er super meegevallen het ging allemaal zo snel!
 2. Ja! Zeker spannend. Valt mee ongv. Een uurtje rijden. Lekker optijd weg rijden!
 3. Morgen is het zover!! Om 10:15 moet ik aanwezig zijn. Ben nu best zenuwachtig ik hoop dat ik een beetje goed kan slapen. Maar ik heb er wel zin in, kan niet wachten dat ik mijn nieuwe boobs kan zien! Ben nog niemand tegen gekomem die ook morgen gaat!
 4. Ja kan het nog niet geloven. Ben heel benieuwd! Fijn dat je je weer beter voelt. Ja zal de eerste dagen niet prettig zijn. Ja doe ik! Dankjewel jij ook nog goed herstel verder!
 5. Hoi! Ja nog niet zoveel zenuwen komt maandag denk ik pas. Ja ik moet om 10.15 aanwezig zijn ben benieuwd hoelaat ik dan geopereerd wordt. Ben wel heel benieuwd naar het resultaat. Hoe gaat het met jou? Morgen week po!
 6. Gefeliciteerd met je nieuwe boobs! Wat klinkt je verhaal positief! ! Ik hoop dat je vanacht beetje goed kan slapen. Sterkte!
 7. Heel veel succes morgen! Spannend! Ben benieuwd, fijne laatste nacht.
 8. Pff klinkt wel heftig de eerste dagen ik ben 4 juli aan de beurt bij van onselen. Vervelend dat je juist zo last van je rug hebt! Heb je al kunnen spieken naar je nieuwe boobs? Ik had helaas al wel gelezen dat hij op de zwarte lijst staat. Maar ja dat is al 15jaar geleden. Toen was ik 8jaar ahhahaha. En ik lees goede verhalen van de laatste dames op het form. Lijkt mij inderdaad lastig om je kindjes uit te leggen waarom je pijn hebt. Maarja het is maar 3 weekjes. Ik heb 3 kleine kindjes dus wordt vast ook lastig. Succes met je herstel en rust lekker uit dit weekend!
 9. Oh wat fijn dat je de tijd hebt. Ik kan niet wachten dat ik ook zo ver ben.
 10. Hoi nog maar paar dagen voor jou en dan krijg je nieuwe boobies. Ben je al zenuwachtig. Ik ben weekje later dan jou maar ik ben er de hele dag al mee bezig. Kan echt niet wachten. Maar vind het wel heel spannend.
 11. @Cindyk Wauw wat zijn ze mooi geworden en wat een verschil met 1week geleden. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik 4 juli mooie borsten krijg. Twijfel hou je denk ik bij elke arts.
 12. Hoi ik ben 4 juli aan de beurt bij van onselen. Ik heb het ook gelezen maar dat is al zo lang geleden. En wie zegt dat het zijn schuld is. Ik heb er ook over getwijfeld maar er gebeuren zoveel dingen in ziekenhuizen die nooit iemand te horen krijgt. De afgelopen tijd zijn er veel meiden op dit form door hem geopereerd met die polyurethaan allemaal erg mooi. Ik heb juist voor die gekozen voor het snelle herstel en minder kans op kapselvorming en rimpeling.