Boinja

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Boinja

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

791 profile views
 1. Dank je wel. Ben vlg wk ad beurt :-) super dat je zo tevreden bent. Mooie cupmaat.
 2. Hoi hoi, ik reageer even omdat ik volg. Wk ad beurt ben bij d'r. Straten. Ik begrijp jouw rollercoaster van gevoelens, bereid mij daar ook een beetje op voor. Ik ben ook blij jouw topic mee te kunnen lezen en de foto's te zien. il begin nu wel een beetje zenuwachtig te worden, maar gek genoeg maak ik mij ook een beetje druk om de buitenwereld, het wordt toch (hopelijk) mooi weer en gaat luchtiger gekleed. Heb geen zin in starende moeders ( of vaders haha) als ik 2 opgeblazen scheve borsten zou kunnen hebben. Maar ja , dan had ik het maar id winter moeten doen ;-) Anyway, ik zie er naar uit hoor, hoop alleen dat ik niet al te erg schrik vd littekens. Heb een getinte huid en helaas een beetje een lastige huid wat betreft het zien van littekens. Hoop dus ook dat straks, met de tijd, zoals ik hier uit div. Verhalen hoor, goed id plooi weggewerkt is. Succes met het verdere herstel en neem je tijd!
 3. Bij wie ben jij uiteindelijk geweest? en heeft Schiettecatte ook tegen jou gezegd over de kans van een double bubble? Tegen mij nl. wel en daar schrok ik best wel van en begon in 1e instantie te twijfelen, maar na gesprekken met mn man denken wij dat het een beetje bangmakerij is geweest. Welke maat had jij van te voren en hoeveel cc heb je gekregen, ben erg benieuwd nl. Groetjes.
 4. Zo het heeft even geduurd voordat ik weer even actief op dit forum kon zijn ;-) Maar ben wel super blij met dit forum en jullie reacties. Ik dacht van te voren een goede betaalbare kliniek met een arts met goede kliniekervaringen te hebben uitgezocht. Maar is best lastig achteraf te kiezen. Want waar moet je nou allemaal op letten? Anyway, n.a.v. de reacties ben ik toch maar op zoek gegaan naar nog een ander consult en blij toe ook. Ben eerst bij dr. Straten geweest in Heyendael kliniek (vanwege de file een uur te laat, een heel gestress, maar werd gelukkig goed op gereageerd) We zijn heel goed geholpen, had een goed gevoel. Vandaag dan in Amstelveen geweest bij dr. Schiettecatte, ik was gelukkig wel al voorbereid vanwege de reacties, maar had toch na het zien van foto's van iemand op dit forum nog enigszins hoop bij dr. Schiettecatte, vond nl. wel enige gelijkenis. Maar helaas, hij wil eerst een borstlift. Arrogant was hij niet, maar toen wij hem confronteerde met het feit dat een andere arts helemaal geen borstlift wil en de vraag hoe dat dan kan, hij toch wel heel graag wilde weten wie die arts was, om te kunnen zeggen dat het misschien geen professionele arts zou zijn. Maar dat kon hij natuurlijk niet bij het horen van zijn naam. Hij kon zijn verhaal natuurlijk niet meer terug draaien en zei goed als hij zegt dat hij het kan, dan zal het wel goed komen. Het kan bij hem dus wel, maar eerst een lift en na 1/2 jr een vergroting, nou niet dus! De indruk die wij ook van de kliniek kregen, was dat het een lopende "bandwerk" daar was, het was een komen en gaan van mensen. Ik wilde ook niet meer dan naar 2 artsen gaan, ik heb een goed gevoel bij dr. Straten. Ik had daar al een optie lopen van operatiedatum van 24 mei! Dus super blij, kan niet wachten :-) Thx meiden voor de reacties!
 5. Hoi Merry, Nog bedankt voor je reactie. Na het zien van jouw foto's had ik nog enigszins hoop bij dr. Schiettecatte, vond nl. wel enige gelijkenis. Maar helaas, hij wil eerst een borstlift. Gelukkig had ik al eerder een gesprek gehad bij andere arts die het niet nodig vind. Ik zal zo verder mijn verhaal doen. Zo te lezen gaat het met jouw goed, het ziet er goed uit. Groetjes,
 6. Bedankt voor je reactie. Ik ben eigenlijk bij Kliniek Amstelveen uitgekomen. En via kliniekervaringen kwam hij wel goed over. Ook de Pas later ben ik op dit forum terecht gekomen. Ik zag hier trouwens in 1e instantie niet veel ervaringen, maar die ik tegen kwam wel negatief ja. Maar ja heb er nu ook 2 positieve tussen zitten. Ik moet het woensdag maar ervaren, maar ben best wel zenuwachtig ja. Vooral of mijn borsten onder hangborsten vallen of niet. En eerlijk gezegd zit er best een groot prijsverschil tussen Schiettecatte en dr. Nio. Niet dat ik wil bezuinigen op mn borsten, maar goed dat speelt ook mee waarom ik bijv. niet meteen voor o.a. Bergman kliniek heb gekozen, daar speelt vlg. mij ook de publiciteit mee.. Ik wil niet te hard van stapel lopen, ik wacht woensdag of het goed voelt. Zo niet dan ga ik idd verder oriënteren. Gelukkig gaat mijn man mee en kunnen we samen "voelen". Groet Thx.! Ik keek idd bij Parkkliniek en dan liggen de prijzen tussen de €4000,-- en € 6000,--. Ik wist niet van het OLVG, maar zie staan dat er een verwijsbrief nodig is. idd een spannend moment.
 7. Bedankt voor je reactie. Ik ben eigenlijk bij Kliniek Amstelveen uitgekomen. En via kliniekervaringen kwam hij wel goed over. Ook de Pas later ben ik op dit forum terecht gekomen. Ik zag hier trouwens in 1e instantie niet veel ervaringen, maar die ik tegen kwam wel negatief ja. Maar ja heb er nu ook 2 positieve tussen zitten. Ik moet het woensdag maar ervaren, maar ben best wel zenuwachtig ja. Vooral of mijn borsten onder hangborsten vallen of niet. En eerlijk gezegd zit er best een groot prijsverschil tussen Schiettecatte en dr. Nio. Niet dat ik wil bezuinigen op mn borsten, maar goed dat speelt ook mee waarom ik bijv. niet meteen voor o.a. Bergman kliniek heb gekozen, daar speelt vlg. mij ook de publiciteit mee.. Ik wil niet te hard van stapel lopen, ik wacht woensdag of het goed voelt. Zo niet dan ga ik idd verder oriënteren. Gelukkig gaat mijn man mee en kunnen we samen "voelen". Groetjes
 8. Fijn om te horen! Hoe gaat het verder met jou? Wat was jouw situatie vooraf (bedoel wat voor borsten had jij)?
 9. haha. maar wel meteen goed gevoel dus. Ik wil eigenlijk ook maar 1, ik lees hier nl. ook dat je ook ah twijfelen wordt gebracht. En ik ben soms al een twijfelkont ;-)
 10. dank je! Hoeveel intakes heb jij gedaan? en wat is jouw ervaring?
 11. dank je! Hoeveel intakes heb jij gedaan? en wat is jouw ervaring?
 12. Hallo allemaal! Is er nog iemand met recente ervaring met Kliniek Amstelveen en bij dr. Schiettecatte? Ik lees het een en ander hier op dit forum, maar begin een beetje zenuwachtig te worden ivm de berichten. Ben nl. moeder van 3 kinderen en heb zo als ik zelf zeg hangborstjes, nu lees ik hier dat hij daar niet zo makkelijk op reageert. Ik las een verhaal van iemand (sorry weet even niet meer door alle vele verhalen die ik heb gelezen) dat dr. Schietecatte als enige van de 4 consulten die zij heeft gehad, een borstlift heeft aangeraden. Nu ik eenmaal de stap heb gezet voor een borstvergroting, wil ik het ook zo snel mogelijk. Ook met het oog op de zomer, met de kinderen naar zwembad , op vakantie enz. Het duurde 3 weken voordat de intake gepland kon worden (deze is overigens vlg wk woensdag). Groetjes,