kaylee95

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kaylee95

Recent Profile Visitors

393 profile views
  1. hoi, Sorry voor de late reactie ik ben geopereerd door dr. Hawinkels in het elkerliek ziekenhuis in Helmond Dankjewel heb vandaag controle gehad en knoopjes vd hechtingen zijn eruit. Alles was goed xx
  2. Hoi ik ben inmiddels al geopereerd afgelopen dinsdag er was er een uitgevallen en ik mocht dus eerder. Alles is me zo meegevallen na de operatie. Ben sinds gister ochtend weer thuis. Wel een rugpijn en pijn in de schouders van het liggen/zitten pff maar ik hoop dat dat snel weg gaat.
  3. Hoi bedankt voor alle begripvolle reacties. Ik ben afgelopen vrijdag naar het ziekenhuis geweest naar de anestesist en ik word komende dinsdag al geopereerd. Ik heb inderdaad aangegeven dat ik vantevoren een kalmeringspilletje wil en naderhand iets tegen misselijkheid. Maar de man zei als ik wakker ben en ik voel me niet zo lekker kan ik het meteen zeggen en geven ze mij er iets tegen. Hij snapte het wel en probeerde me ook gerust te stellen door te zeggen dat er tot ik naar de operatiekamer ga iemand bij me mag blijven. Nou nog even doorzetten en dan ben ik er vanaf
  4. Dankjewel voor de reacties! Toch fijn om te horen dat meerdere dit begrijpen.. Vaak schaam ik me om het te vertellen of bang dat ze het niet helemaal zullen begrijpen. Ik zal tijdens het gesprek met de narcotiseur alles uitleggen en mijn vragen stellen. Mag ik vragen of bij jullie de verdere gesprekken altijd bij de narcotiseur lopen of kom je ook nog zelf bij de plastische chirurg. Want de plastische chirurg heeft mij verteld dat er wel meerdere mensen zijn die soms wel eerst 5 gesprekken hebben gehad voordat ze er klaar voor waren. Tijdens het gesprek met de plastische chirurg voelde het wel goed, ondanks dat ik vantevoren heel onzeker was en twijfelde voelde het toch vertrouwd. Alleen ben ik meestal een paar dagen daarna dat gevoel al kwijt.. Maar ik denk als ik het zo lees of van mensen hoor dat dat er allemaal wel bijhoort. En zoals ze mij in het ziekenhuis hebben gezegd is de wachttijd in helmond waar ik word geopereerd rond de 8 tot 10 weken, dat wil dan wel zeggen dat ik rond de zomer tijd word geopereerd. Heeft iemand dit ook gehad in de zomer?
  5. Hoi allemaal, Ik zal me even voorstellen. Ik ben een meisje van 21 jaar ik ben 1.64 en weeg 64 kilo. Ik zit nu in maat 70G. Doordat mijn omvang erg smal is tegenover mijn cupmaat zijn mijn borsten heel erg zwaar, heb er pijn aan en ook aan mijn rug schouders etc. Na lang twijfelen ben ik een aantal maanden geleden naar de huisarts gegaan en ben vanuit daar doorverwezen naar het ziekenhuis naar de plastisch chirurg. Ik ben daar op gesprek geweest en hij heeft me meteen uitgelegd en op een papier getekend hoe dat hij het wil gaan doen en wat er allemaal gaat gebeuren. Tijdens en na het gesprek was ik al een beetje opgelucht en het voelde goed. Daarna heb ik af moeten wachten op goedkeuring van mijn zorgverzekeraar en die heb ik binnen 4 weken gekregen. Nu heb ik 13 mei een gesprek in het ziekenhuis over de narcose en daar hoor ik verder hoe of wat. En wanneer ik de operatie kan krijgen. Maar zelf heb ik al jaren last van angstgevoelens, en heb op de een of andere manier een fobie ontwikkeld voor overgeven. Totale onzin maar goed ik heb er wel heel erg last van, waardoor ik dus ook heel erg bang ben voor de narcose of vooral het gevoel dat ik na de narcose zal hebben.. Door die angst twijfel ik heel erg of ik het zal doen, ik wil het heel graag maar die angsten houden me gewoon tegen. En ondanks dat het op dat moment in het gesprek goed voelde, komen de twijfels achteraf toch weer terug. Ik ben bang om na de narcose zo ziek te worden dat ik zal overgeven en in paniek ga raken, ook omdat dat vaak zo het geval is. Nu was mijn vraag of er mensen zijn die dit ook ongeveer het zelfde hebben, en hoe hebben jullie je er dan zo goed mogelijk op voorbereid? Aan de ene kant denk ik, ik doe het gewoon en we zien dan wel. Maar ik ben me er ook wel van bewust dat je er toch wel klaar voor moet zijn en dat ik het niet moet onderschatten. Is er iemand die dit misschien ook heeft gehad? iemand die mij jou ervaring achteraf wil vertellen?