jijbentgek

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

3 Followers

About jijbentgek

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hallo iedereen! Het is al weer 9 weken geleden dat ik 375 HP van Menthor heb gekregen en oh wat ben ik er blij mee!:) Ze zijn al zacht en soepel en heb nergens last van! Zojuist een bikini gepast, Happy me!
 2. @Anni zou ik ze ook mogen zien? ben zelf 29 augustus geopeerd in velthuiskliniek in eindhoven en heb ook 375 cc high profile rond. En ben benieuwd hoe het er bij jou uit ziet!
 3. Goedemorgen allemaal! 1,5 week geleden ben ik geopereerd in velthuiskliniek door dr.Fechner. Het is allemaal heel goed verlopen. Ben heel tevreden over de kliniek en natuurlijk niet te vergeten heel tevreden over dr.Fechner. Hij heeft super boobies gemaakt! Was in het begin bang dat ze groot zouden worden maar zoals de meeste van jullie hier al zeggen de grootte went heel snel, en het had van mij misschien ook nog wel groter gemogen haha. Maar vind dit verder wel heel goed bij mijn lichaam passen. Kwa pijn mag ik zeker niet klagen. Heb de eerste 4 dagen paracetemol en diclofenac gehad. Daarna overal mee gestopt en voelde me na 1 week al een stuk fitter. Kan bijna zeggen dat ik pijnvrij ben. Alleen de wondjes beginnen nu iets meer te trekken en te jeuken. Ben benieuwd wat jullie van mijn boobies vinden! De linker borst is nu nog wel iets groter maargoed dat moet nog bijtrekken zoals ze zeggen. De 1ste foto met de pleisters is van 3 dagen po en de 2de foto is van 10 dagen Weet niet zo goed hoe ik alles toe moet voegen haha dus doe ik het maar zo
 4. Hee Desert-Rose Oke bedankt! Begrijp er nog niet heel van, zou het eens opzoeken haha
 5. Goedemiddag! Over 2 weekjes is het dan zover: de grote dag! Ik wordt geopereerd door dr.Fechner in Velthuis kliniek.Heeft iemand hier ervaring mee? Krijg 375 of 400 CC. De dag van de operatie nog even goed beslissen. Vind de keuze maken zo lastig... Heeft iemand tips wat ik het beste kan doen om me goed voor te bereiden? En wat mag je nou allemaal wel en niet naar zon operatie? Hoor het graag van jullie!
 6. Oke ik snap je punt @Bruisend, het is ook niet zomaar iets en iedereen denkt er anders over:) @Cindykjouw borsten zijn echt heel mooi geworden!:)
 7. Oke ja meningen.blijven verdeeld natuurlijk!:) pff.vind echt lastig om.de juiste keuze te maken @Cindykmag ik.vragen.hoeveel.cc je hebt en heb je e.v.t ook een foto?
 8. Ja het is idd de prijs! En ben hiervoor bij diana gabriels geweest,.daar voelde ik meer echt meer een nummer. Hier had ik wel.het idee dat er tijd voor je wordt genomen. Dus dat zijn de redenen:) Maarja ga je verder lezen dat wordt je wel een beetje benauwd haha. ...
 9. Oke dankjullie! Heb het er met de consulente over gehad en zij zei, dat er in ziekenhuizen ook veel gebeurd dat het alleen niet naar buiten komt. En dat dit is gebeurd, dit iedereen onthoud..
 10. Goedeavond ! Ik heb pas mijn consult gehad bij accz klinieken in zevenaar, als alles door gaat wordt ik 22 augustus geopeerd. Nu heb ik alleen gelezen dat dr van onselen op de *zwarte* lijst staat. Dat er in 2003 een meisje niet wakker is geworden uit de narcose omdat er een aantal complicaties zijn opgetreden. Weet iemand hier meer van of heeft iemand ervaring met dr van onselen? Mijn eigen ervaring was goed, maarja door die verhalen is het toch lastig. Groetjes!!
 11. Hai anna84! Okeoke, van die chirurg uit winterswijk heb ik nog niks van gehoord. Ben bij diana gabriels geweest , in barendrecht en in het kliniek amstelveen ( met dr hupkens) opzich leek het me wel een goede chirurg alleen ging daar ook alles heel snel. En daar adviseerde ze ook rond 375 cc van mentor.Had het gevoel dat ik een nummertje was laat maar zeggen, bij accz kliniek nemen ze veel meer de tijd voor je.:) en nu ook het advies om anatomisch te nemen!
 12. Goeidemorgen Anna84 Ik zou eerst tussen de 400 en 450 cc krijgen, maar dat gaat niet passen. Uiteindelijk werd mij dan 395 cc geadviseerd , maar ben al gauw bang dat het te groot wordt erg he.. Ben 1.78 en weeg 73 kilo. Heb wel bredere schouders en heupen. Mag ik vragen bij welke pc je eerst bent geweest?
 13. Hee Anna84 Wat spannend! Ik heb mijn operatie staan op 22 augstus. Dat duurt helaas nog wel even..haha, vind zelf heel lastig om het aantal cc te beslissen. Laat je het weten hoe het is gegaan?:)