ClaireC

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ClaireC

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Net terug van controle bij dr Nio. Borsten zien er mooi uit litteken geneest mooi. Ze moeten alleen meer zakken, wat een luxe probleem zou je denken op mijn leeftijd ooh en springen is geen oplossing, anders wordt het de martelband. BH een stukje losser gedaan is meteen ook stukje gevoeliger. Over een maand volgende controle.
 2. Dank je wel wat lief van je. Helemaal niet aan gedacht om hier wat te schrijven. Ook stom nadat ik er zoveel heb gelezen. Is prima gegaan, om 0700 moesten we op de afdeling zijn Om 830 kwam Nio voor een mooie tekening waarin hij vertelde dat het dual plane gaat worden en niet voor de spier wat hij eerder zei. Om 0900 werd ik opgehaald en naar de preop kamer gebracht. De preop kamer in OLVG was zo druk was leuk om alles te zien met een komen en gaan van patiënten. De tijden weet ik allemaal niet precies meer maar voordat ik het wist werd ik wakker gemaakt met een heel lekker raketijsje. Daarna terug naar de kamer boterhammetje gegeten en nog even lekker geslapen. Gelukkig helemaal geen last van misselijkheid en om 1430 kon ik weer naar huis. Maar het is toch allemaal wat pijnlijker dan ik vooraf in gedachten gedachten had. Zeker het slapen was de 1e paar nachten wel een gedoe hoor. Was het ook nog eens lekker warm en we slapen op zolder Dual plane geplaatst Mentor Siltex Round high profile 600 cc zit erin. Ik heb mooie boobies en ik ben er heel blij mee. Ik denk trouwens dat Moonlight naast me lag want die ging eerder naar huis en mijn partner heeft haar nog geduwd in de rolstoel
 3. Ik post niet veel maar ik lees wel. Dank jullie voor delen van jullie ervaringen. Ik ben er uit licht staat op groen, bankrekening is er ook klaar. Vandaag gesprekken gehad met anesthesist, verpleegkundige etc. Laat 12 september maar komen!! Dr Nio here I come!!
 4. ClaireC

  Angst

  Ik heb bij mijn consult bij dr Nio nog gevraagd over de procedure met eigen vet. Zijn antwoord was dat hij er op dit moment nog niet zoveel vertrouwen in heeft omdat er kans is dat het vet niet zo goed blijft zitten.
 5. Nou dat heb ik ook wel een beetje. Maar ik denk dan al die dames hier zijn zo blij met hem en hij heeft zoveel ervaring dat ik hem helemaal vertrouw.
 6. Geeft wel een goed gevoel om hier te zijn met die eerlijke en oprechte reacties echt super. Ik blijf hier nog even hangen @Mamalisa tuurlijk hou ik jullie op de hoogte van ervaringen delen met elkaar leer je veel.
 7. Ik ben ook vorige week bij hem geweest voor eerste consult is zeker een fijne en geduldige man. Maar wow 1000 cc is best groot
 8. Ja denk het toch echt wel. Is er nog even wachttijd en kan de twijfel wel weer toeslaan maar nu ... Ga ook niet bij andere chirurgen langs dan ga ik meteen ook weer twijfelen welke chirurg ik wil kiezen. De tevredenheid over Dr Nio is zo hoog hier dat moet wel goed komen.
 9. Mijn SRS is gelukkig heel goed gegaan. Zo goed als geen complicaties gehad. Laatste paar dagen veel gelezen en paar nachtjes geslapen begint die 600cc wel mooi te klinken
 10. Dank jullie wel voor warme welkom. Kinderen laat ik maar niet meedenken zijn 2 jongens van 23 en 21 jaar Jannet ken ik ook van FB en ander forum wat kan ze toch mooi schrijven he Ik heb voorlopig 12 september geprikt als datum. Ik heb wel kleinere gepast van 500 cc(helemaal vergeten foto's te menen was zo zenuwachtig) en toen legde hij uit dat als ik de kleinere zou nemen dat dan de tepels meer naar de zijkant zouden gaan plus de randen niet mooi zouden worden. Dan gaan het meer tennisballen op een plankje lijken zeg maar of zoiets waren niet precies zijn woorden denk ik. Maar als ik jullie maten al en ik toch een stukje groter ben dan kan ik 600cc toch al wat beter plaatsen. Ach nog vele nachtjes slapen en ondertussen lekker hier lezen en neuzen en vragen. Dat komt vast wel goed. Ik heb trouwens die folder doorgelezen met wat er allemaal kan gebeuren dat weet je wel maar ik schrok er toch van. Hadden jullie dat ook?
 11. Even voorstellen dan. Ik ben Claire, transvrouw en ruimt 2 jaar aan de hormonen. Srs ook gehad, adamsappel laten wegwerken en ondertussen hopended at de mijn borsten wat gaan groeien. Nou zijn ze wel wat gegroeid maar verder dan een klein btje willen ze niet. Nou ben ik de jongste niet meer dus heb ik de hulp ingeroepen van een chirurg. Vandaag 1e gesprek gehad met Dr Nio. (er wordt zo enthousiast over hem gesproken hier dat leek me een goed startpunt) Ik moet zeggen dat was een fijn gesprek en er was meteen tijd om te gaan passen. Maar hij kwam meteen met 600 cc aanlopen allemachies die zien er groot uit. Waarop hij geduldig uitgelegd heeft dat dat met mijn postuur juist prima is. Ik ben 1,85 en niet echt een brede borstkas maar breed genoeg om deze grote te doen. Hier ga ik eens rustig over nadenken kan de borstvergroting niet eerder doen dan september dus ik heb nog even.. Ohja niet onbelangrijk ik ben al bijna 30 jaar getrouwd met Liz en heb 2 kinderen