Ga naar inhoud

Bruisend

Leden
  • Aantal items

    949
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    14

Berichten die geplaatst zijn door Bruisend

  1. ja ziet er heel normaal uit! Helaas heb je de pech dat het iets erger is dan bij de meeste meiden. Maar het komt allemaal goed! En wanneer dat precies is dat is moeilijk te zeggen. Het kan met 8 weken ploppen of pas na 12 weken. Geef het even de tijd. Ze genezen nou eenmaal apart.

    Ik ben maandag 10 weken en bij mij zijn ze ook nog niet gelijk!

  2. 1 hour ago, Mammavan3ventjes said:

    Hoe gaat dat proces in z'n werk? Ik lees nl vaak dat je bij dual plane eerst zwelling hebt door de operatie natuurlijk maar dat ze daarna kleiner worden en vervolgens weer "groeien" omdat de spier ontspant en t volume zakt? Is dat bij iedereen zo met dual plane? Vind nu de grootte van rechts nl klein omdat het eerst groter was en omdat links groter is. Ik merk dat ik het jammer vind.. Niet dat ik een wissel wil ofzo hoor haha maar een vol decolleté zou ik wel leuk vinden..

    Het is lastig te zeggen omdat het ook afhankelijk van je huid is. Kan je alleen vertellen hoe het bij mij is gegaan.

    Na de operatie dacht "jezus wat een memmen". Maar als ik nu de foto's van 3 dagen PO en 2 weken PO terug kijk zie ik dat mijn borsten ineens zijn gegroeid. Mijn huid stond na de operatie zo strak dat mijn protheses er vierkant uit zagen. Naarmate mijn huid oprekte des te meer projectie ik kreeg. En ja ze waren gegroeid. En toen had ik twee ronden borsten waarbij de tepel niet in het midden van het rondje zat maar onderaan. En in de afgelopen weken zie je gewoon dat de massa bovenop (en dus het gedeelte wat niet in een BH zit) heeeeeeeellll langzaaaaaam naar beneden schuift.  Bij de een wordt het visueel groter en bij de ander wordt het enkel groter in BH maat.

    Bij mij is de linker "groter" omdat daar mee massa naar beneden is gezakt. Dit kan je zien (in mijn album vandaag een foto geplaatst van mijn rechter zijkant tiet). In mijn rechter tiet zit nog zoveel volume van boven dat het een rare vorm heeft. De grotere, heeft die ook een bobbel boven of is die juist platter dan de andere?

  3. 38 minutes ago, Mammavan3ventjes said:

    Late reactie maar ik ben vandaag 8 dgn po en mijn linkerborst is vanaf ok ook groter als de rechter (mede door zwelling en vocht, ze waren voor de operatie nagenoeg gelijk en er zijn dezelfde cc's ingegaan). Mijn rechter borst hangt nu ineens ook veel lager dan links, raar gezicht haha maar zal wel sneller indalen en genezen als links. Hoe is het bij jou nu aangezien t alweer een mnd geleden is dat je je berichtje neerzette? Ik heb geen geduld haha, zou willen dat ze gewoon gelijk goed waren..:P

    Ik ben morgen 6 weken PO en ze zijn nog verschillend. Maar bij mij gaat het gewoon even duren haha kan tot wel 3 maanden duren helaas

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.