Ga naar inhoud

viper

Leden
  • Aantal items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door viper

  1. Hallo allemaal,

    Ik heb zo'n 4 jaar geleden een borstvergroting gedaan met 345cc implantaten en wil nu graag groter. Ik zit te denken aan implantaten van rond de 700cc. Ik kan echter geen kliniek/ziekenhuis vinden waar ze operaties uitvoeren met deze grootte! Ik zie wel dames op dit forum die met grote implantaten een borstvergroting hebben gehad.

    Daarom mijn vraag; kan iemand mij een ziekenhuis of kliniek aanraden waar ze behandelen met implantaten groter dan 500cc? Ik woon overigens in Rotterdam, maar reisafstand is geen probleem.

    Alvast bedankt!

  2. Beste allemaal,

    Ik ben een studente van 23 en nieuw op dit forum. Ik heb zo'n 4 jaar geleden een borstvergroting gedaan bij de Velthuis Kliniek in Rotterdam met Mentorimplantaten van 345 cc. Ik vond dit vanaf het begin al wat klein uitvallen op mijn lichaam en wil nu informatie opzoeken van klinieken die borstvergrotingen doen met implantaten groter dan 500cc, want die ben ik nog niet tegengekomen!

    Groeten,

    Viper

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.