Spring naar bijdragen
Borsten Forum

viper

Full Member
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

432 profielweergaven
 1. Maar voor het SLAZ heb je zeker wel een verwijzing van de dokter nodig?
 2. Ik heb exact hetzelfde, ik had er veel meer van verwacht! Nu ben ik mij aan het oriënteren voor een tweede operatie.
 3. Wat spannend! Hoeveel cc ga je doen?
 4. Bedankt voor alle reacties! Ik zie dat Dr. Nio ook werkt bij het Park Medisch Centrum, en dat is maar een paar kilometer bij mij vandaan. € 3.100,00 vind ik overigens echt weinig inclusief wissel! Haha ja en pornoborsten is inderdaad wat ik mooi vind Dr. Plovier ga ik ook even opzoeken.
 5. Hallo allemaal, Ik heb zo'n 4 jaar geleden een borstvergroting gedaan met 345cc implantaten en wil nu graag groter. Ik zit te denken aan implantaten van rond de 700cc. Ik kan echter geen kliniek/ziekenhuis vinden waar ze operaties uitvoeren met deze grootte! Ik zie wel dames op dit forum die met grote implantaten een borstvergroting hebben gehad. Daarom mijn vraag; kan iemand mij een ziekenhuis of kliniek aanraden waar ze behandelen met implantaten groter dan 500cc? Ik woon overigens in Rotterdam, maar reisafstand is geen probleem. Alvast bedankt!
 6. Beste allemaal, Ik ben een studente van 23 en nieuw op dit forum. Ik heb zo'n 4 jaar geleden een borstvergroting gedaan bij de Velthuis Kliniek in Rotterdam met Mentorimplantaten van 345 cc. Ik vond dit vanaf het begin al wat klein uitvallen op mijn lichaam en wil nu informatie opzoeken van klinieken die borstvergrotingen doen met implantaten groter dan 500cc, want die ben ik nog niet tegengekomen! Groeten, Viper
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×