Gelieve jullie gebruikte e-mailadres te controleren, indien dit een fake adres is zijn zal je account gebanned worden!
Indien het een werkend adres is moet je je geen zorgen maken :D

Spring naar bijdragen
Borsten Forum
 • Mededelingen

  • best_boobie

   Hoe lees je alle berichten in een topic?   22-08-16

   Als jullie op het bolletje of het sterretje voor de topictitel klikken, komen jullie uit bij jouw laatste ongelezen bericht in dat topic. We merken dat er slecht gelezen wordt, misschien dat het eraan ligt dat jullie berichten missen Door op deze manier de topics te lezen, zien jullie waarschijnlijk niets meer over het hoofd  
  • best_boobie

   Nieuwe leden, AUB lezen!!   09-11-16

   Beste nieuw lid

   Wij (Desert-Rose en ik, moderator en administrator) merken dat er niet goed gelezen wordt, aangaande hoe het forum werkt. Lees daarom even dit bericht, zodat wij niet steeds dezelfde vragen krijgen. Ook wij zitten hier in onze vrije tijd  )
   Bij registratie op dit forum heb je een pb en email gekregen, waarin uitgelegd wordt hoe een en ander werkt. Lees deze pb aub, voordat er vragen komen over waarom iemand geen foto's kan zien/plaatsen bijvoorbeeld.   Er is 1 bug op het forum die we niet echt opgelost krijgen (tot nu toe) en dat is dat sommigen geen statusupdate kunnen plaatsen. In dat geval sturen jullie mij (best_boobie) even een pb, met het verzoek dit te veranderen, en dan pas ik dit voor jullie aan. Heb je vragen over een bepaald onderwerp, dan kun je op trefwoord zoeken in de zoekbalk. Vind je daar je antwoord niet, dan kun je je vraag stellen in je eigen topic.
   Krijg je daarop geen reactie, dan is het natuurlijk mogelijk om in het 'vragenhoekje' een nieuw topic te openen. Kies dan een titel die goed te begrijpen is en verwoord wat je vraag is, zodat het mensen aanspreekt om evt te antwoorden als ze een antwoord weten. Verder, tot slot, wil ik jullie vragen om in je eigen topic te vermelden als je een operatiedatum hebt, met daarbij kliniek en arts, liefste met een tag naar Desert-Rose of mij, zodat wij jouw titel aan kunnen passen en je kunnen verhuizen naar de 'operatieverslagen'. Dit doen we met iedereen die een operatiedatum heeft. Zo kun je dat topic blijven gebruiken, zonder dat je onnodig veel topics hebt, die je allemaal moet bijhouden (of die wij allemaal moeten samenvoegen  )

   Belangrijk!!!
   Lees dit ook even!!

   Bedankt voor jullie tijd en aandacht!!
   Mocht er iets zijn, kunnen jullie ons altijd taggen of een pb sturen!

   Groetjes, DR & BB

viper

Full Member
 • Aantal bijdragen

  7
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Female

Recente profielbezoeken

376 profielweergaven
 1. Maar voor het SLAZ heb je zeker wel een verwijzing van de dokter nodig?
 2. Ik heb exact hetzelfde, ik had er veel meer van verwacht! Nu ben ik mij aan het oriënteren voor een tweede operatie.
 3. Wat spannend! Hoeveel cc ga je doen?
 4. Bedankt voor alle reacties! Ik zie dat Dr. Nio ook werkt bij het Park Medisch Centrum, en dat is maar een paar kilometer bij mij vandaan. € 3.100,00 vind ik overigens echt weinig inclusief wissel! Haha ja en pornoborsten is inderdaad wat ik mooi vind Dr. Plovier ga ik ook even opzoeken.
 5. Hallo allemaal, Ik heb zo'n 4 jaar geleden een borstvergroting gedaan met 345cc implantaten en wil nu graag groter. Ik zit te denken aan implantaten van rond de 700cc. Ik kan echter geen kliniek/ziekenhuis vinden waar ze operaties uitvoeren met deze grootte! Ik zie wel dames op dit forum die met grote implantaten een borstvergroting hebben gehad. Daarom mijn vraag; kan iemand mij een ziekenhuis of kliniek aanraden waar ze behandelen met implantaten groter dan 500cc? Ik woon overigens in Rotterdam, maar reisafstand is geen probleem. Alvast bedankt!
 6. Beste allemaal, Ik ben een studente van 23 en nieuw op dit forum. Ik heb zo'n 4 jaar geleden een borstvergroting gedaan bij de Velthuis Kliniek in Rotterdam met Mentorimplantaten van 345 cc. Ik vond dit vanaf het begin al wat klein uitvallen op mijn lichaam en wil nu informatie opzoeken van klinieken die borstvergrotingen doen met implantaten groter dan 500cc, want die ben ik nog niet tegengekomen! Groeten, Viper
Premium Theme Designed By IBTheme.com

×