Ga naar inhoud

Happy(._.)

Leden
  • Aantal items

    555
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Happy(._.)

  1. 19 uur geleden, Suzy90 zei:

    Super bedankt voor je snelle reactie en dat ik mocht kijken! Bij jou lijkt het een stuk minder erg waardoor ik me nu toch stukje meer zorgen maak. Mijn borst staat ook behoorlijk scheef en naar buiten gedraaid en is gewoon flink groter 😂 Toch maar even mailen morgen naar de kliniek. @Shadowik heb je toegevoegd, nog niet echt fraaie foto's! Dinsdag geopereerd 🙈

    Ik had het ook heel erg na mijn eerste wissel. Ik dacht dat komt nooit goed. Maar is helemaal goed gekomen. Mijn spier heeft echt lang tijd nodig gehad om te rekken en te ontspannen zeg maar

  2. 2 uur geleden, Shadow zei:

    Ik heb wat foto s toegevoegd in mijn album met bh aan van hoe het nu is na bijna 8 weken.  Ben wel blij met de gekozen 350 cc, voor mij persoonlijk had het niet groter moeten zijn dat had niet bij mijn lichaam gepast, bij de vorige chirurg had ik 400cc gekozen en de chirurg wat me nu geopereerd heeft dacht dat 400 cc net iets te groot zou zijn voor mij. Gelukkig heb ik na dr geluisterd😇 mijn bh maat is tot nu toe uitgekomen op 75E als dit nog kleiner word na 75D vind ik het ook prima. Maar voor nu ben ik meer dan tevreden😊😊😊

    Mag ik mee kijken. Die cd's is toch iets vreemd. Ik zit met 725cc op een 70F gelijk aan een 75D

  3. Op 17-1-2022 om 21:37, Tijgertje zei:


    Ja hoor, Belgie is ook best een optie. Why nut!

     

    Zijn er naast Dr.Plovier nog andere artsen die jullie me kunnen aan te raden

    die ook ruime ervaring hebben met het plaatsen van borstvergrotingen met hoge aantal CC, +750cc ?

    Ik zou niet meteen iemand anders weten. Ikzelf heb nu een 2de wissel bij hem gehad en super tevreden. Ben van 375 naar 725cc gegaan. En vind ze zelf echt prachtig, helemaal zoals ik ze wilde.

  4. 19 uur geleden, Shadow zei:

    Hier even een update. Pijn is bijna helemaal weg, alleen is mijn linkerborst veel meer gezwollen als de rechter. Ik heb daar woensdag contact met de kliniek over gehad en ik mocht foto s sturen. De chirurg zei dat het waarschijnlijk vocht is maar dat op mijn voorfoto te zien was dat ik bij mijn linkerborst onderin meer weefsel had als bij mijn rechterborst en dat een klein verschil altijd blijft. Daar kan ik op zich prima mee leven maar het verschil is zo groot dat het waarschijnlijk 2 verschillende cupmaten zijn. Ik hoop echt dat dit nog bijtrekt want ik maak mij toch wel zorgen. Maandag mag ik terug om de hechtingen eruit te halen ben benieuwd wat de verpleegster zal zeggen, ik voel me hier niet echt lekker bij😞. Hoop dat dit vrij normaal is.

    Bij mijn eerste wissel had ik ook lang een verschil. Maar dit is helemaal bij getrokken. Mijn rechter borst was lang kleiner. Kan echt nog helemaal goed komen 

  5. 15 uur geleden, Lizzzz zei:

    Hey, wel goed tot nu toe… ik moest vanmorgen om 07:00 binnen zijn en was er al om 06:30 ☺️ Ben gelukkig als eerst geholpen, Plovier kwam nog even voor het consult en even later de anesthesist en toen werd ik daarna gelijk opgehaald om 07:50.  Ik was zoooo zenuwachtig op de operatietafel maar ze zijn zo lief daar en was in gesprek met de verpleegkundige en weg was ik 😅.

     

    Om 09:00 lag ik alweer terug op de kamer en gek genoeg was ik meteen wakker in tegenstelling tot de vorige keer 😁
    De zuster kwam mij vertellen dat er 700 cc motiva protheses zijn ingegaan 😅 daar schrok ik wel even van, maar ben heel benieuwd naar het resultaat! 
     

    De pijn valt tot nu toe reuze mee, het begint nu wel een beetje te komen dus ik zorg dat ik op tijd mijn medicatie neem, een beetje een spierpijn gevoel en wat gezwollen het lijkt of ze tot mijn kin toe zitten 😂
    Maar alles bij elkaar is het met tot nu toe meegevallen en hopelijk blijft dat zo. 
    Dankjewel voor je intresse 🤗

    Oh toch 700cc. Ze zijn er idd echt super lief he. Komt helemaal goed. Nu even de tijd nemen zodat je lichaam kan herstellen. 

  6. 3 uur geleden, Lizzzz zei:

    @Happy

     

    ohh wat vervelend dat je zo moest overgeven.. maar na 5 dagen pijnvrij is wel te doen denk ik, hoe heb je de narcose ervaren daar? 
     

     

    Helemaal geen last gehad. Even een praatje op de tafel en weg was ik. En voor ik het wist werd ik wakker op de kamer. Ik had aangegeven dat ik er slecht tegen kan. De eerste keer heel erg slecht van geweest. Nu niets, ze zijn daar ook allemaal zo ontzettend aardig en behulpzaam. Na de operatie zijn we nog een 6km gaan wandelen in de bossen😅.

    Dus pijn viel reuze mee

  7. 4 uur geleden, Lizzzz zei:

    @Happy

     

    ohh wat leuk om te lezen dat je ook bij Plovier bent geweest en fijn dat je zo tevreden bent. Ik vind het super spannend, vind vooral de narcose spannend 😅
    Ik zit zelf ook te denken om wat groter te gaan, hoe vind je het zelf om van 375 naar 725 te gaan? En is de pijn van de wissel minder als de eerste keer? 
     

    goed herstel gewenst en geniet van je Boobies 😍

    Ik heb plovier een foto laten zien wat ik wilde. Hoe vroeg of ik zelf een idee had van cc. Gezien het mijn 2de wissel is heb ik gezegd doe maar de maximum die jij denkt dat kan en mooi gaat zijn. Hij moest lachen. Het is duidelijk groter maat het zijn geen bollen. Ik ben zelf 164 en weeg 52 kilo. En toch naar mijn gevoel niet overdreven. 

  8. 12 minuten geleden zei best_boobie:

    Idd... Ik ben daar helaas ook bang voor :( Wel balen.. En ben benieuwd wat ie gaat zeggen :35: 

    Wel zorgen dat je er geweest bent voor je een jaar po bent, of in ieder geval aangeven dat je graag voordat de garantieperiode afgelopen is, terug wilt komen.

    xxx

    Bedankt voor je tip. Is echt balen. Links is echt perfect, mooi gedaald en niks last. We zullen zien wat ze zeggen. Ik wil enkel niet terug opnieuw geopereerd worden

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.