Ga naar inhoud

Opelke

Silver Member
  • Aantal items

    219
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    2

Berichten die geplaatst zijn door Opelke

  1. Ik heb dit ook. Pectus excavatum heet het. Ik heb uiteindelijk gekozen voor enkel prothesen. Na de 1ste keer operatie was er nog veel verschil, in de kleinere borst werd wel 25cc meer gezet.  Ik was niet tevreden, het stoorde me vooral dat 1 borst projectie miste, de breedte vond io wel goed. daarna een wissel gehad met 1 hoger profiel in de dieper gelegen borst. Concreet  heb ik in 1 borst high profile 250cc, in de andere borst ultra high profile 400cc. Dit is in mijn geval stukken beter. Perfect gelijk zullen ze nooit worden maar dat hoeft niet.

    Je kan ook een prothese op maat laten maken dmv een afgietsel, dan heb je 2 identieke borsten, prijs is dan een 9000 euro. Ik vond dit veel te duur maar die optie bestaat dus ook. 

  2. Hey ellen

    Zo jammer dat het resultaat niet naar verwachting is. Je hebt intussen er toch al een smak geld aan uitgegeven en dan verwacht je toch dat het in orde is. Een lift zou ik niet doen, of later pas na een eventuele zwangerschap.. en lipofilling geloof ik niet in, maar dat is mijn mening :D 

     

    Goed dat je zo positief blijft! Als je sowieso groter wil en voor een wissel gaat over enkele jaren zou ik de boel ineens laten herstellen bij bv nio. 

  3. Op 29-7-2017 om 13:14 zei Ellen125:

    Heel erg maar ik denk nu alweer aan een wissel. Als ik kindjes heb en er geen bij meer komen en ik mijn borsten dan nog te klein vindt of mijn borsten zijn dan niet meer mooi dan wil ik groter. Wel Motiva maar dan richting 335-355cc denk ik. Niet too much dat zou nooit bij mij passen. Ik zie nu oo zoveel mooie grote boobies op het forum. En dan die prachtige foto's van @KoKo haha. Ach als ik dan weer naar mijn before foto's kijk ben ik wel trots op mezelf.

     

     

    Hey ellen ik herken het gevoel. Bij mij hadden ze ook groter gemogen en dat terwijl ik in de spiegel dit echt het maximum vond ! Stiekem denk ik ook aan een wissel maar ik weet dat dit er niet zomaar komt. Dus ik zal ze moeten aanvaarden.. Ach ze zijn al stukken groter als er voor. Maar toch, een tikje groter had wel gemogen :P Ik ben 29 en heb bewust gewacht na mijn kinderen. Dat ligt voor jou gelukkig anders. En meid, wat ik mij voorhoud is dit: ik heb voor het zicht een b en in bh een c.  Ze moeten nog ploppen (is dat al gebeurd bij jou). En als je nog groter zou gaan en nu al een e  hebt in bh's, ga je dan nog mooie lingerie vinden? Zo troost ik mezelf haha :P

  4. Allee ellen, zo een charmante man :lol::lol::lol: ik kan niet wachten om hem terug te zien :lol: ik maak maar een grapje. Fijn dat het goed geneest! Geen zorgen maken en denken wat er nog allemaal zou kunnen gebeuren, genieten maar van je mooie boobs in de plaats daarvan xx

    23 minuten geleden zei Ellen125:

    Hopelijk hoef ik hem niet meer eerder te zien. Ik vind het nu wel mooi geweest 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.