Ga naar inhoud

Fynic

Leden
  • Aantal items

    306
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Fynic

  1. Ik ben 1.69 en weeg ongeveer 54 kg. Ik heb ronde prothesen achter de spier. Ik heb echt een enorm anatomische vorm in mijn borst, alleen wel wat volume bovenin. Ik was ook heel bang dat rond er nep zou uit zien. Alleen is dit echt niet het geval als het goed wordt uitgevoerd. Mijn grote reden waarom ik geen anatomisch wilde is omdat die prothesen een stuk harder zijn, omdat ze vorm vast zijn. Ik heb het verschil ook letterlijk mogen voelen bij iemand die anatomische prothesen heeft. En zeker nu na alle ervaringen die ik heb opgedaan mbt borstvergroting, vind ik het enorm belangrijk hoe de borst voelt. En daarom ben ik enorm blij dat ik die keuze heb gemaakt. Wilde ik je toch ff meegeven ;) 

  2. Dankje voor je reactie meid! Ik heb daarnet ff naar de kliniek gebeld en ze was heel lief. Zei dat ik altijd moet bellen ook bij twijfel. Ze zei dat de deuk waarschijnlijk vast gehecht zit vanbinnen en dat het dan kwestie is van hechtingen die op moeten lossen. 2 tot 4 weken zei ze. Maar ze zei dat de verpleegster er vrijdag op mijn controle even goed naar gaat kijken en foto's maken voor mijn pc. Zodat die ze ook gezien heeft.

    ik wacht het lekker af. Druk maken heeft toch geen zin!

  3. Hoi lieve dames!

    Sorry dat ik geen verslag heb geschreven. Heb jullie niet goed op de hoogte gehouden. Ben nu iets minder actief op het forum dan voorheen bij mijn eerste operatie. Ik ben inderdaad 8 dagen geleden geopereerd. Ik heb nu 275cc hp in plaats van 375cc hp. En dit is een WERELD van verschil. Maar ik wacht nog ff met conclusies trekken tot ik wat langer PO ben.

    Het enige wat me een beetje zorgenbaard (heb dit al benoemd naar een aantal vriendinnen op het forum in privé :)) is dat een hele grote en diepe deuk heb in mijn litteken. Eerst dacht ik: ik wacht het wel ff lekker af komt wel goed. Maar het vervormd ook mijn hele borst zeg maar. Gisteren was ik bij een vriendin van me die verpleger is en die zei: nou ik weet niet of dit van zelf weggaat hoor..

    En sinds dat zij dat heeft gezegd denk ik alleen maar: NEEEE .... haha. Dusss: (oplossinggericht denken uiteraard) ga ik vandaag even naar de kliniek bellen zodat ik zeker weer dat ze op mijn controle de tijd nemen om goed naar die deuk te kijken. Vraag me echt af hoe dat überhaupt kan, zo'n diepe grote deuk.. 

    Trouwens: voor alle dames met dezelfde struggles. Je kan me altijd vragen stellen en ik zal je zo goed mogelijk proberen te helpen. 

    Ik zal van de week even een kort operatie verslagje schrijven en een update geven van mijn consult en resultaat!

  4. Ik heb even geen idee hoe ik mijn foto's met je kan delen, sinds de site is veranderd.

    Heeft er iemand nog tips? Zal ik gaan voor opnieuw een high profile maar dan kleiner of gaan voor een moderate plus profiel. Ik weet het echt niet meer, of het de breedte of de projectie is dat me stoort.

    Als er meiden zijn die ronde iimplantaten hebben (maakt niet uit welk profiel) tussen de 250 en de 325 CC,  zou ik dan miss een kijkje mogen nemen? 

  5. Hoi Happy,

    Wat toevallig, ik ben net weer eens online na weken en zie je berichtje net binnenspringen. Ja ik laat me in juli opereren. Ik weet alleen nog steeds niet welk implantaat ik moet kiezen om het resultaat te krijgen wat ik het liefst wil. Het is kiezen tussen OF minder diameter OF minder projectie. En het liefst zou ik van allebei een beetje willen. Nog steeds in dubio dus, maar ik laat me sowieso opereren, want dit is niet wat ik gewild heb..

  6. Haha, nou ik zal hem sowieso binnenkort eens ff mailen met alle bedenksels die ik nu in mijn hoofd heb..

    Voor mij zijn nu de meest logische 2 opties:

    375 CC high profile rond (12 dia, 5 projectie) à 275 high profile rond (10,9 dia, 4,6 projectie) verschil: 1,1 dia en 0,4 projectie

    375 CC high profile rond (12 dia, 5 projectie) à 275 moderate plus rond (11,7 dia, 3,7 projectie) verschil: 0,3 dia 1,3 projectie

    Waarbij ze bij de eerste optie waarschijnlijk nog steeds te groot zijn en bij die tweede optie waarschijnlijk te klein. Het is gewoon vervelend dat OF die diameter kleiner wordt OF de projectie...

    Toch spreekt een moderate plus me wel aan nu ik er meer over lees en resultaten over zie. maar jammer dat ik (waarschijnlijk) alleen de keuze heb van mentor implantaten. Want anderhalve cm op mijn projectie inleveren??? I don't know. ik vind het zooo moeilijk.

     

  7. Weetje wat het is, ik voel mijn prothese nu bijna niet zitten. Aan de bovenkant helemaal niet (omdat hij dus dual plane zit). Alleen aan de onderkant zegmaar, daar voel ik het wel. Maar dat ik hem dus niet voel vind ik zooooo fijn! dat zou ik voor geen goud willen ruilen. Ik ben zo bang dat als ik iets voor mijn spier plaats dat dat dus anders gaat zijn. Mijn moeder heeft ronde prothesen voor de spier en mijn tante anatomische voor de spier. beide een mooi resultaat hoor maar je voelt bij hen die prothesen veel beter zitten dan bij mij..

    Kan ik niet bij iemand prothesen op maat laten maken :P 11cm breed en 4 cm projectie ofzo! dat zou echt perfect zijn

  8. Hee Iedereen,

    Ja een ander profiel heb ik natuurlijk al overwogen. alleen is het de breedte die mij stoort. Dan zou ik al voor een moderate plus 250cc of 225cc moeten gaan en dat scheelt denk ik echt teveel projectie.

    Ik kan wel janken als ik dit weer lees. ik weet het gewoon echt niet meer. Maar dat even ter zijde..

    voor de spier is mogelijk want ik ben voor mijn eerste operatie ook bij dr Nio geweest. die wilde ook voor de spier plaatsen bij mij. Maar ik heb gekozen voor ronde implantaten achter de spier omdat dit dan enigszins een beetje de druppelvorm krijgt en beide chirurgen zeiden dat dit natuurlijker oogde. Dus ronde implantaten voor de spier is voor mij geen optie. Eigenlijk overweeg ik voor de spier niet eens. Ik heb des tijds heel bewust gekozen voor dual plane.

    Dus ik zit zo'n beetje te schipperen. een ander profiel wordt gelijk 2 cupmaten verschil of zoiets, da's een beetje te drastisch denk ik? Maar 275 lijkt me dan zo weinig verschil.

    @BB ik denk niet dat ik het in de breedte teveel verschil ga vinden. Ik wil eigenlijk wel minimaal naar 11cm diameter (als maximum, zegmaar)

     

  9. Hee lieve Brownie! Ja ik weet dus niet of het een klein verschil is. Misschien kan ik gewoon een SO aanvragen, maar ik 'moet' me wel bij Frans laten operen. Omdat ik nu een korting krijg omdat ik niet tevreden ben zegmaar. Als studentje valt dat sparen niet echt mee.....

    Jouwe zijn super mooi en natuurlijk geworden joh! prachtig. Bij mij zijn ze ook veel zachter en soepeler geworden en qua vorm vind ik ze ook echt heel mooi. Alleen wel écht te groot. Ik moet nu voor training opdrachten vanuit mijn colleges mezelf heel vaak filmen. En als ik mezelf dan terug zie denk ik steeds: JEUUUZUS, die tieten!!.. haha, het overheerst voor mijn gevoel gewoon een beetje te veel, en dat heb ik nooit gewild.

  10. Beloofd om jullie op de hoogte te houden, en kan ook wel advies gebruiken ;)

    Omdat ik niet kan wennen aan de grootte van mijn borsten en ze te groot vind voor mijn vrij slanke lichaam wil ik een prothesewissel laten uitvoeren. Ik ben naar Frans Straten geweest voor een nieuw consult en we hebben de opties doorgenomen.

    Allereerst probeerde hij me ervan te overtuigen dat mijn borsten niet te groot zijn. Dit vond ik niet zo'n prettig gevoel want ik voelde me niet echt gehoord. Ik probeerde hem uit te leggen wat ik er dus te groot en te breed aan vond maar daar ging hij niet echt op in, jammer.. Hij zei op een gegeven moment: als jij dat vind dan gaan we daar wat aan doen. Pfoee gelukkig!!

    We hebben de opties bekeken. Volgens hem kan ik ook naar anatomische implantaten (omdat ik de bolling bovenop net wat te aanwezig vind) maar dat dit niet de beste optie is omdat ze dan kans hebben om te kantelen, omdat mijn pocket nu al wat ruimer is. En anatomische implantaten heb ik in eerste instantie niet gewild omdat die toch vaster en harder zijn en minder natuurlijk mee bewegen.

    Hij heeft het advies gegeven om nu te kiezen voor 275cc ronde implantaten. Ik heb hem gevraagd of ik dan wel op de juiste maat kom en aangegeven dat ik het nu heel eng vind om knopen door te hakken. Ik ben gewoon zo bang dat ik weer de verkeerde keus maak. En dan heb je de mensen die zeggen: 'die 100cc?? dat zie je niet hoor'. Dat heb ik hem gevraagd, waarop hij antwoorde dat dat zeker wel een redelijk verschil gaat zijn.. Hij heeft gezegd dat ik ook voor 250cc kan gaan maar kleiner zeker niet moet gaan. Dan zou ik beter mijn implantaten er uit kunnen laten halen zei hij (UH.. WAIT, WHAT??!) Dat is natuurlijk geen optie.

    Even lekker overzichtelijk: mijn 375 implantaten zijn 12cm diameter en 5cm projectie. de 275 implantaten zijn 10,8cm diameter en 4,6cm projectie. (lijkt mij weinig verschil? maarja, kleiner dan 275?? dat klinkt echt heeeeeul klein en hij zegt dat het verschil wel groot genoeg is? Maar ik weet niet of hij helemaal begrijpt wat mijn wensen nu zijn).

    Nu lees je vaak dat ze dan iets met die pocket moeten doen, omdat die van mij dus nu te ruim is voor een kleinere implantaat. Hij zei daar heel simpel op: dat is niet nodig, dat groeit allemaal netjes weer dicht. (@Bestboobies: hier hadden wij het over gehad he?! Dit was volgens jou wel heel erg belangrijk toch?) ik heb het nog een paar keer gevraagd maar hij zei dat hij daar echt niets mee moest.

    Ik vind het zo eng, echt verschrikkelijk. En tegelijkertijd kijk ik er zo naar uit om gelukkig te zijn met mijn boobs. Ik mag pas in Juli geopereerd worden van dr. Straten omdat er een jaar tussen moet zitten.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.