mama

Members
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About mama

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Brabant

Recent Profile Visitors

3,212 profile views
 1. Hoi, 6 maanden na mijn BV werd ik bewust zwanger. Ik denk dat het heel veel uitmaakt hoeveel je aankomt bij je borsten. Dus het zal per persoon verschillen of je verschil zal zien van voor en na de zwangerschap. Ik moet het nog afwachten, want ben net 6 weken geleden bevallen, maar ik zie nu al dat ze iets slapper zijn geworden. Ik vind het tot nu toe niet zo erg, want nu lijken ze heel natuurlijk. Weet natuurlijk niet of het zo blijft, ben tenslotte nog niet ontzwangerd! We zullen zien.
 2. Hier ongeveer 6 maanden na de bv bewust zwanger geworden. Ben over 4 weken uitgerekend dus weet pas over een paar maanden wat dit heeft betekend voor mijn borsten. Ben er niet zo heel bang voor, want ze zijn amper een cupmaat gegroeit. Ik denk alleen dat ik straks weer moet wennen aan dat ze minder vol zijn dan nu. We wachten het af. oja mijn pc raadde aan om min 6 maanden te wachten na een bv, omdat ze wel de tijd moeten krijgen om vast te gaan zitten (normaal inkapselen). Geef verder geen borstvoeding en krijg pillen tegen de stuwing. Gr
 3. Hoi Dames, Hier een mama die al twee kids heeft en daarna een BV heeft ondergaan. Ben nu 26 weken zwanger van ons derde kindje en net een jaar PO!! Ben ook erg benieuwd wat het uiteindellijk zal betekenen voor mijn borsten. Ze zijn nu amper gegroeid dus ik denk persoonlijk in mijn geval dat er straks niet zo heel veel verschil zal zijn. Mede omdat ze niet echt groter zijn geworden. Ze zijn we wat voller, maar geen hele cupmaat. Ik ben er natuurlijk nog niet, maar we zullen zien. Verder ga ik geen borstvoeding geven, dus misschien scheelt dat weer. Succes met je keuze!
 4. Zodra ik er foto's heb ingezet, zal ik je mijn ww wel ff sturen.
 5. Hier ben ik weer. Ben nu ondertussen ongeveer 7 weken zwanger Mijn borsten zijn nu al iets groter geworden. Hopelijk worden ze niet te groot, want dan zal de schade meevallen. Ik ga de komende tijd wel alvast wat geld opzij zetten voor een evt wissel, maar ik hoop natuurlijk dat het niet nodig zal zijn. Ik zal tussendoor wat foto's maken en deze in mijn album plaatsen, dan kan ik het verschil goed bijhouden. Ik laat wel weten na de zwangerschap hoe het ervoor staat.
 6. mama

  Kids..

  Hier 2 kids. Een zoon van bijna 4 jaar en een dochter van 1,5 jaar. Ikzelf ben 29 en mijn man ook. We zijn op dit moment bezig voor een derde! En wat dat met mijn borsten gaat doen dat zien we dan wel weer. Verder bij de eerste 5 weken borstvoeding via kolf gegeven en bij de tweede de fles. De volgende krijgt ook gewoon de fles dus kunstvoeding.
 7. Hoi Vlinder, Ik ben nu 6 maanden PO en heb ook nog geregeld steekjes. Ook heb ik die rimpeling waar je het over hebt.Ik voel het aan de onderkant als ik voorover hang. Je ziet het verder niet gelukkig. Ik denk ook dat die steekjes niets met onze dual plane plaatsing heeft te maken. Ik heb ergens gelezen dat er onderzoek is gedaan naar vrouwen met een bv en pijntjes/pijn en het overgrote deel houdt pijn/pijntjes na de BV dus er is niets om je zorgen over te maken lijkt me.
 8. Ik heb contact gehad met de kliniek en er is natuurlijk een kans dat het wat slapper wordt, maar goed dat verwacht ik ook wel. Ik heb tevens gevraagd of ik bang moet zijn voor verschuivingen van de prothese. Ze gaf aan dat ik daar niet bang voor hoef te zijn. Het zal voornamelijk invloed hebben op de stevigheid. Ik ben benieuwd!
 9. Ik had best wel zichtbare striemen overgehouden aan de zwangerschap. Ik vind ze nu minder opvallen, maar zie ze nog wel. Maar ach heb nu mooie 'grote' borsten met striemen en vind dat mooier als kleine, lege borsten (want die had ik namelijk na de zwangerschap)met striemen
 10. Hoi, Ik ben dan niet door dr. Tits geopereerd maar wel in dezelfde kliniek. Ik heb alleen maar positieve ervaringen bij de Velthuis kliniek in Eindhoven. Ik ben door Dr. Hoogbergen geopereerd en kon destijds ook niets vinden over hem, maar ben erg blij dat hij mijn operatie heeft gedaan. Het resultaat is super! Ik ben alleen een beetje ontevreden over de maat, maar goed dat is mijn eigen keus geweest en heeft niets met de arts of de kliniek te maken. Ik wilde zelfs tijdens de tweede passessie kleiner gaan, omdat ik bang was dat het TE zou worden. Gelukkig zei de arts dat ik het beste bij mijn keus kon blijven. Gelukkig heb ik naar hem geluisterd. Als je gevoel goed is dan zou ik het gewoon doen. Succes
 11. Heb slechte ervaringen met borstvoeding dus het wordt dan sowieso de fles! Heb ik dan niet meer extra kans op kapselvorming?
 12. Is eigenlijk ook zonde Misschien heb ik zo dan toch eerder mijn wissel Nee hoop natuurlijk niet dat het nodig zal zijn, maar is het wel zo.. dan is het zo en ga ik eerder voor een wissel. Dan ga ik meteen een stuk groter.
 13. Het is heel verschillend gegaan bij mijn vorige twee zwangerschappen. Bij de eerste ben ik 3 cupmaten groter geworden tijdens de zwangerschap en bij de tweede misschien maar 1 cupmaat. Ik hoop eigenlijk dat het eventueel bij een derde zwangerschap niet veel groter zal worden, dan zal het denk ik niet zo heel veel uitmaken. Ik hoop dat er nog dames reageren die een BV hebben gehad en daarna nog een kindje. Ben erg benieuwd. Het is voor mij geen reden om er niet voor te gaan, maar dan weet ik wel een beetje wat me te wachten staat erna.
 14. Ik heb in augustus een BV gehad. Nu een paar maanden later begint het weer te kriebelen voor een derde kindje!! Wie heeft er ervaring met een BV en daarna een zwangerschap? Moet je altijd een wissel na een zwangerschap of zijn er ook dames waarbij er niet veel veranderd is na een zwangerschap? Een wissel wil en moet ik in de toekomst toch, maar hoop eigenlijk dat het pas na een paar jaar zal zijn. Nu zullen er wel reactie komen waarom eerst een BV en daarna een kind.... omdat ik echt dacht dat we het bij twee zouden laten en mijn gezin compleet was, maar krijg het maar niet uit mijn hoofd. Hoor graag van jullie!
 15. Hoi Angela, Zo te lezen, gaat het prima met je. Ik heb net ook even in je album gekeken, wat ziet dat er goed uit! Mag je inderdaad trots op zijn. Ik vind het ook heel goed bij je passen. Mooie grote Ben erg benieuwd op welke cupmaat je straks bent uitgekomen. Groetjes