Jump to content

kw88

Gold Member
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kw88

 • Birthday 10/06/1988

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Noord-Holland

Recent Profile Visitors

2,435 profile views
 1. Hoi, Ben jij inmiddels al geopereerd? Ik krijg ook waarschijnlijk 725 corse, maar ik kan weinig mensen vinden die dit ook hebben.
 2. Wat fijn dat je blij bent! Hoe breed zijn ze? En heb je foto's? Hoe voel je je nu?
 3. Ja klopt hoor, ik moet vrij breed, waardoor het aantal cc al veel meer is. Ik wil ook wat boller, dus dat is dubbelop. Bij 625 zou ik op 14cm zitten en bij 725 op 13,5 (14cm zou te zwaar worden, namelijk 825 en dan is de vraag hoe lang het mooi blijft). Consult ging wel vrij snel, maar hij gaf alle ruimte om vragen te stellen en liet ook voorbeelden zien van hoe bepaald aantal cc's eruit zagen bij vrouwen. Ik heb er in ieder geval een goed gevoel bij. Succes in mei!
 4. Hoi allemaal, Ik heb vandaag een consult gehad bij Wouter van der Pot voor een prothesewissel. Ik zit nu op 350cc mentor. Hij raad mij motiva 625 full aan (14cm breed) of 725 corsé (13,5 cm breed). Ik vind het erg groot klinken en twijfel tussen deze 2 maten. Heeft er iemand ervaring met een soortgelijke wissel? bedankt alvast!
 5. Hoi @Lettyboob zou je mij ook willen toevoegen? Ik wil ook een wissel. Ik heb op dit moment 350 cc en twijfel nog welke arts ik wil. Ik ga 22 maart op consult naar dr. Van der Pot, maar hoor Hupkens ook veel voorbij komen.
 6. Hoi, Ik heb ongeveer dezelfde situatie. Op dit moment 350cc en wil groter, en dichterbij elkaar (dat laatste voornamelijk), Ik heb veel rond gekeken en ga in maart op consult bij wouter van der Pot. Hij legt op zijn insta heel goed uit hoe hij de ruimte kleiner kan maken, en de voor en na foto's zijn heel mooi. Daarom is mijn keuze op hem gevallen, ondanks dat hij wel een stuk duurder is dan veel andere.
 7. meid ik vind ze echt prachtig! Past perfect bij je lichaam. Ben zelfs bijna jaloers! Wees er trots op
 8. Ik kan de foto met de rimpeling ook niet zien.. ben erg benieuwd namelijk
 9. Hoi Babien, Ja mooie bh's vinden is wel een dingetje. Een luxe probleem . het ligt voornamelijk aan mijn smalle omvang. Ik heb nu op de asos site een aantal besteld en het merk freya heeft wel mooie. Ik heb nog geen nieuwe foto. zal ik snel even maken! Ik moest mij ook om 07.30 uur melden. Heel veel succes meid. Je zult er uiteindelijk ontzettend blij mee zijn!!
 10. Hoi Babien, Spannend hoor. Mijn maat is ontzettend veranderd. Ik ben van een 70/75 b nu naar een (afhankelijk van het merk) 65ff/g gegaan (zelf een h met freya). Zo zien ze er absoluut niet uit hoor. ik ben er nog steeds heel blij mee. Succes alvast!
 11. Ik heb dit ook gevraagd aan mijn pc. Ik mocht na zes weken gewoon weer alle bh's dragen, ook push up..
 12. Dank je. Goede tip van de verzendkosten! Het zal inderdaad een hoop passen worden. De tijd zal het leren hoop ik! Xxx
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.