Jump to content

kw88

Gold Member
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About kw88

 • Birthday 10/06/1988

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Noord-Holland

Recent Profile Visitors

2,303 profile views
 1. meid ik vind ze echt prachtig! Past perfect bij je lichaam. Ben zelfs bijna jaloers! Wees er trots op
 2. Ik kan de foto met de rimpeling ook niet zien.. ben erg benieuwd namelijk
 3. Hoi Babien, Ja mooie bh's vinden is wel een dingetje. Een luxe probleem . het ligt voornamelijk aan mijn smalle omvang. Ik heb nu op de asos site een aantal besteld en het merk freya heeft wel mooie. Ik heb nog geen nieuwe foto. zal ik snel even maken! Ik moest mij ook om 07.30 uur melden. Heel veel succes meid. Je zult er uiteindelijk ontzettend blij mee zijn!!
 4. Hoi Babien, Spannend hoor. Mijn maat is ontzettend veranderd. Ik ben van een 70/75 b nu naar een (afhankelijk van het merk) 65ff/g gegaan (zelf een h met freya). Zo zien ze er absoluut niet uit hoor. ik ben er nog steeds heel blij mee. Succes alvast!
 5. Ik heb dit ook gevraagd aan mijn pc. Ik mocht na zes weken gewoon weer alle bh's dragen, ook push up..
 6. Dank je. Goede tip van de verzendkosten! Het zal inderdaad een hoop passen worden. De tijd zal het leren hoop ik! Xxx
 7. Dank je voor je reactie! Ik heb gisteren iets bij lace.nl besteld (krijg ik morgen binnen), maar voor de rest kwam ik weinig tegen. Ik zal ook even inderdaad bij Sapph kijken. Als ze zo heerlijk zitten is het altijd goed . Ik had namelijk ook bij de Wehkamp besteld, maar die vielen weer erg klein, waardoor ik de 70f niet paste en een grotere maat was er niet. Ik weet wel dat de tijd van de h&m bh'tjes over is Xx
 8. Hoi Dames, Misschien kunnen jullie mij helpen met dit luxe probleem. Ik zit nu op een 70F en kan lastig mooie bh's vinden. Voor mijn gevoel ben ik al op elke site geweest. Ik ben nu pas 7 weken po, maar draag nog steeds mijn sport bh, omdat: 1 hij zit zo lekker , en 2 ik geen mooie bh kan vinden in deze maat (die ook nog een lekker zit). Mijn borsten zijn dual plane geplaatst dus misschien verandert de maat nog dus ik wil ook weer niet heel veel geld uitgeven aan bh's. Wie kan mij helpen ?
 9. Geen idee eerlijk gezegd. Ik heb wel kaartjes meegekregen met het type prothese maar voor de rest weet ik het niet.. maar ik las dat veel dames hier last hebben van rimpels aan de zijkant. Ik voel het als ik voorover hang..
 10. Haha maakt niet uit. Het gaat super. Ik ben aankomende donderdag 6 weken po en heb afgelopen zaterdag gepast bij de hunkemoller. Kom nu op en 70F uit! Heel blij mee
 11. Hoi, Ik rijd ook paard (ik heb zelf 2 paarden), Ik mag na zes weken weer rijden (met een goede sport bh). Ik ben volgende week donderdag 6 weken po en dan zal ik het rustig gaan proberen. Ik denk dat je het zelf ook wel aan voelt.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.