Ga naar inhoud

Carmen : 25 november 2010 : Dr. Laban : Bergman Kliniek


Aanbevolen berichten

  • Reacties 79
  • Created
  • Laatste Reactie

Top Posters In This Topic

Hi Carmen,

alvast veel succes morgen!!

Wat betreft je vraag over masseren en kapselvorming: kijk ik ben natuurlijk nog geen ervaringsdeskundige, maar heb begrepen dat je gladde protheses wel moet masseren, maar ruwe zeker niet. Vraag dat maar even goed na bij de kliniek .

Na morgen hebben wij ook eindelijk boobies hoera :101:

Succes x

Anais

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Anias, nog maar een nachtje slapen en dan is het zover voor ons!!! :1bouncingboobs: Had je ook al een berichtje op je post geplaats, weet niet of je dat al gezien had. Oke dus maar niet masseren, zal mijn vriend jammer vinden haha. Maar zal ook nog even goed navragen morgen bij dr Laban. Hoe is het met de zenuwen?

@Me123 en Eefje, Heel erg bedankt ik hou jullie op de hoogte!

@Taillie, Bedankt! Ik zie dat het voor jou 9 december al zo ver is. Dat is ook niet meer zolang he! Ik zie dat je ook naar de Bergman kliniek gaat leuk! Ik krijg dual plane en ben nu nog steeds aan twijfelen over de cc. Heb mijn dokter email gestuurd om het er morgen nog even over te hebben. Maar ik ben er toch wel over uit ik ga toch voor 375 cc. Ik zie dat jij 400 cc krijgt welke maat heb je nu??

Liefs Carmen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey lieve meiden,

Hierbij het verslagje van mijn boobjob!

Om half 2 werd ik verwacht in de kliniek en de operatie zou om half 3 plaats vinden. Aangezien in 2,5 uur moet rijden naar Bilthoven toch maar vroeg vertrokken, je weet maar nooit. Natuurlijk veel te vroeg daar al om half 1. Daar nog wat gaan drinken, ahum mijn ouders tenminste ik zat met mijn preop drankje. Toen rond kwart na 1 toch maar naar de kliniek gegaan en daar kwamen ze me iets voor half 2 al halen om me naar mijn kamer te brengen. Daar kwam een hele lieve verpleegster me alles uitleggen en heb ik ook 2 paracetamols ingenomen en mijn tabletten tegen misselijkheid. Even later kwam ook de anesthesist met haar laaste vraagjes, ik moet wel zeggen wat was ze bot. Maar daar kom ik later op terug. Me charmante pakje aan getrokken en toen kwam dokter Laban. Wat een lieve man! Naar even met hem gepraat te hebben heb ik uiteindelijk toch voor de 375 cc gekozen. Hij heeft me afgetekend en nog een paar foto's gemaakt. Daarna afscheid genomen en naar de operatie kamer gelopen. Toen kwamen de zenuewen toch wel heel erg. Ik moest op een bed klimmen en kreeg een warmtedeken op me omdat echt steenkoud daar was. Daar zat de anestesist die een half uur van te voren zo bot deed was nu heel erg aardig! Gelukkig maar haha. Ze legde me uit wat ze ging doen en begon met het prikken voor de infuus. Eerste keer mislukte helaas maar de 2 keer zat die gelukig goed. Eerst kreeg in Antibiotica en daarna het slaapmiddel. De verpleegster zette me een masker op voor zuurstof en zei dat ik een leuke droom moest uitzoeken. Tot slot zei ze tot straks en ik zei tot straks terug en toen was ik weg. Voor dat ik wist werd ik weer wakker. Dokter Laban in toen nog 2 keer bij me geweest om me gerust te stellen en hij zei dat 375 cc echt perfect voor me was! De verpleegster heeft me toen nog wat pijnstillers gegeven in mijn infuus omdat de wonden zeurde. Daarna mocht ik vrij snel terug naar mijn kamer. Daar zat mijn moeder al te wachten. Daar boterham met kaas gegeten water gedronken en wat boullion. Heb gelukkig geen last gehad van misselijkheid. Naar een uur of 3 heeft de verpleegster mij mijn charmante beha aangedaan haha. Moet zeggen dat gaf wel even een rare pijn. Had me daar ook beetje druk om gemaakt en was daarna ook helemaal bezweet. Daarna gaan plassen aangekleed en ik mocht weg. Mijn ouder hadden een hotel in de buurt genomen voor de nacht. Dat was wel fijn daar lekker gaan liggen roomservice laten komen. De pijngaat opzicht. Het is hoe iedereen zegt flinke spierpijn en vervelend dat je je armen niet mag gebruiken. Ook rederlijk geslapen. 1 Keer wakker geworden om half 4 uur door de rugpijn en dat ik moest plassen. Daarna weer in slaapgevallen rond kwart voor 5 tot half 9. Daarna lekker uitgebreid gaan ontbijten buffet! Ging goed en toen naar huis. Heb nu pas 2 paracetamol op en gaat goed.

Dat was hem.

Liefs Carmen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gefeliciteerd Carmen met je nieuwe boobs!

Fijn dat alles goed is gegaan.

Ik moet morgenochtend op mijn eerste consult bij dokter Laban.

Ik vind het enorm spannend, terwijl het alleen maar een consult is.

Ik denk omdat ik er al zo lang naar uitkijk!

Ben benieuwd...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Carmen,

gefeliciteerd met je nieuwe aanwinsten!! Fijn dat je je al zo goed voelt! Ging je wel onder algehele narcose of plaatselijk? Ik voel me nl door die algehele narcose nu nog steeds erg slap en misselijk ook wel... Nou ja, verder wel prima hoor.

Succes met herstellen! Wanneer is je afspraak bij de dokter voor controle? Ik moet er woe heen, dan hoop ik dat de zwelling ook afgenomen is, want nu is het wel erg groot geworden haha.

Liefs Anais

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heey Carmen,

Hier gaat alles wel goed hoor. Het voelt nog wel wat strak allemaal... vooral links. Maar daar zit ook meer in.

Heb links 260 cc en rechts 240 cc. Zat toch nog wel een aardig verschil en voor de operatie heeft dr. Laban besloten om links toch iets meer in te stoppen.

Tot nu toe ben ik daar heel blij mee, want ze lijken nu best gelijk qua grootte.

Ik verveel me wel enorm moet ik zeggen! Hele dag maar een beetje hangen, ff achter computer, beetje tv kijken, door het huis heen waggelen... Pff wil weer wat gaan doen!

Heb jij dat trouwens ook... Mijn bh stinkt zo verschrikkelijk! Komt denk ik omdat ie vast onder m'n oksels zit en m'n armen zo'n beetje de hele dag langs m'n lichaam heb hangen... dus dat broeit lekker hahaha! ;) Ik kan er onder smeren en sprayen wat ik wil, m'n mams heeft de bh al flink uitgewassen en extra ingesmeerd, maar het helpt niet. De geur gaat er niet eens meer uit!

Heb al wel een extra sport bh bij Livera gekocht en trek die maar aan als er visite komt ofzo, want die lopen anders gillend weg van de stank haha. En met die sport bh heb ik het niet... Maar die zit ook niet vast onder m'n oksels!... Lekker onderwerp he?! ;)

Hoe is het nu met jou? Valt het allemaal nog mee met de pijn?

En wat vind je tot nu toe van het resultaat? Ben benieuwd hoe het geworden is.

Was je van plan om foto's op het forum te zetten of niet? Ik denk dat ik niet doe. Vind het geen fijn idee dat er foto's van mijn borsten op het internet staan... maar das ieder z'n eigen mening.

Liefs "Hope"

Link naar reactie
Delen op andere sites

Thanks allemaal!

@ Roline, Goed hoor dat je voor een consult gaat. Mij is dr Laban heel goed bevallen ben benieuwt hoe jij hem ervaart. Laat je weten hoe het is gegaan. En trouwens ik was ook heel zenuwachtig voor mijn consult haha.

@ Anias, Ik heb algehele narcose gekregen maar gelukkig geen last van de narcose gehad. Ben je er nu nog steeds misselijk ervan? Hoelang ben je geopereerd?? Ik maar 3 kwatier toen was ik al klaar. Ze zijn wel opgezwolllen en zitten een beetje naar buiten omdat ik dual plane heb maar dat gaat nog veranderen. Ben je al een beetje blij me het resultaat? Ik heb om 8 december een afspraak voor de hectingen. Wat gaan ze woensdag doen bij je controle dan toch niet nu al de hectingen eruit halen he??

@Hope, Wel goed dat dr Laban er voor gekozen heeft om onder de operatie in een borst meer te doen. Als ze nu gelijker zijn lijkt me dat inderdaad mooier. Hoelang heeft hij op jou geopereerd? Ik verveel me nu ook al en heb last van mijn rug van het zitten en liggen.

Ik heb precies hetzelfde haha. Dat ding stinkt en onder mijn armen dat wil je echt niet ruiken. Kan er inderdaad lekker broeien. Ben vandaag pas voor eerst gaan douche, want ik durfde gister niet zo goed maar dat vond ik wel erg lekker. Beha zou mijn moeder maandag gaan uitwassen dus ben benieuwt of ie dan ook zo blijft ruiken zoals bij jou haha maar zal het je laten weten ;)

Voor de rest gaat heel goed heb echt bijna niks van pijn. Heb meer last van mijn rug. Voor de rest vind ik ze nog niet zo mooi maar dat komt omdat ze nog zo naar buiten staan maar dat komt allemaal wel. Ik ga wel foto's maken maar denk niet dat ik ze in de gallery ga zetten. Misschien dat ik ze wel aan meisjes hier die ze willen zien in een pb zet. Heb jij wel voor jezelf foto's gemaakt??

Liefs Carmen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Carmen,

nou het gesprek verliep erg goed vanochtend.

Ik vond het een hele aardige man en ik voelde me goed op mijn gemak.

Ik ga het zeker bij hem laten doen.

Ik hoop in januari.

Ik zag trouwens die bh waar jullie het over hebben, wat een ding zeg! :38:

Ik denk erover om er 2 aan te schaffen.

Als de 1 dan stinkt, heb ik er nog 1. :7:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Roline,

Heb je al een afspraak gemaakt voor in januari? Heb je ook protheses gepast??? Hoeveel cc is je aangeraden??

Haha is een goed idee hoor. Je kom ze ook is 3 kleuren krijgen dus dat lijkt me ook wel handig als je er toch 2 pakt. Je hebt zwart huidskleur en wit. Ik heb de zwarte. Maar het is wel een giganties ding he.

Liefs Carmen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Carmen,

Haha gelukkig maar... Ik dacht al dat het aan mij lag, die stank!

Ik hoop voor je dat je moeder die geur er een beetje uit krijgt. Tis zo vies... Ben je net lekker gedoucht, trek je dat ding weer aan en voel me dan gelijk weer smerig door die stank.

Dat het wat meer aan de zijkant zit, heb ik ook... Hoop dat dat nog wat verder bijtrekt en iets meer tussen m'n borsten gaat zitten. Maar ben tot nu toe al wel echt heel blij!

Ik heb ook foto's gemaakt. Doe ik elke keer als ik ga douchen. Zo gek om te zien hoe snel alles veranderd!

Das idd een beter idee jah, foto's in een pbtje sturen als iemand ze wil zien.

Als jij ze binnenkort op je computer hebt staan, zou ik ze dan mogen bekijken? Altijd leuk... en vooral omdat je door de zelfde arts bent geholpen.

Die pijn in de rug heb ik ook gehad. Vooral de eerste dagen. Moet zeggen dat het nu zo goed als weg is. Dus nog ff doorbijten voor jou! ;)

@ Roline: Wat leuk... weer iemand die zich door dr. Laban laat helpen. We kunnen onderhand wel een clubje beginnen! Hahaha! :152:

Is een aardige man he?! Ik had er ook meteen een goed gevoel bij en dat is zo super belangrijk.

Wat Carmen al zegt over die bh's... Je kunt er echt beter 2 nemen. Ook als je die andere moet wassen/drogen, kun je de reserve aan, want je bent dat ding nog best een tijdje kwijt omdat ie niet in de was en droogmachine mag. En zonder bh mag je eigenlijk niks.

Ben ook benieuwd hoeveel cc je krijgt!

Liefs "Hope"

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Carmen en Hope,

ik krijg aan de ene kant 350 cc en aan de andere kant 375 cc, ik heb nu zelf ongelijke borsten vandaar...

Als het goed is ga ik dan van een a cup, naar een grote C, kleine D cup.

Ben zo benieuwd hoe het resultaat gaat worden.

Ik heb nog geen afspraak, ik moet volgende week even kijken met het werk wanneer het in januari het beste uitkomt, maar het is vrijwel zeker dat het in januari gaat gebeuren! :1big_boobs:

Na jullie advies ben ik er nu ook zeker van dat ik 2 bh's aanschaf. Toch wel heel handig zo'n forum!

Zijn jullie beide nu helemaal tevreden met het resultaat en met de grote van de borsten?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heey Roline,

Ik ben tot nu toe heel erg tevreden met het resultaat. Het veranderd natuurlijk nog wel heel veel (ben 18 november pas geopereerd) en kan alleen maar hopen dat het nog mooier wordt.

Ik had een AA cuppie en was dus niet veel gewend. Wat ik nu heb weet ik niet precies, maar heb paar dagen terug een sport bh gekocht, maat 70B, en die zit precies goed. Eigenlijk doen die maten me niet zoveel, als ik maar blij ben met het resultaat! ;)

Vond het de eerste dagen wel heel groot om te zien (en te voelen haha), maar begin er al meer aan te wennen.

Ik had ook lichtelijk ongelijke borsten en heb ook een maatverschilletje in cc's gekregen. Moet zeggen dat het er tot nu toe goed uit ziet. Zie weinig tot geen verschil meer!

Wordt een spannende tijd voor je, maar komt allemaal goed.

Laat je het weten als je een datum hebt?

Liefs "Hope"

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Carmen,

klinkt goed allemaal, ben blij dat je niet veel last hebt!

Ik heb van de pijn ook weinig last en ik voel me eindelijk ook niet zo wazig meer na de narcose. Ik reageer daar blijkbaar toch wel sterk op, want ik was echt dagen lang sloom ervan haha.

Ik werd vannacht wakker doordat ik op mijn buik was gaan liggen, ben erg geschrokken... Ik hoop maar dat het geen kwaad kan... HELP :( Gelukkig geen extra pijn ofzo, dus ik denk dat het wel goed zit nog. Ik vind de mijne nog wel erg groot, een stuk groter dan ik had gedacht, maar ze zijn dan ook enorm gezwollen nog. Ze staan nog enorm uit elkaar ook ja. Ik weet niet wat die pc woensdag in gedachte heeft, ik heb nog 4 afspraken bij hem staan de komende 6 wkn, dus wanneer de draadjes eruit gaan weet ik niet.

Ik ben erg benieuwd naar je foto's, dus als je ze hebt hou ik me aanbevolen ;)

Sterkte met deze dagen, maar dat komt allemaal goed.

Liefs Anais

Link naar reactie
Delen op andere sites




×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.