Ga naar inhoud

Lille : 2 november 2010: Dr. Damen : Wellness Kliniek


Aanbevolen berichten

Hoi meiden,

Lief dat julie allemaal zo met me meeleven.

Eindelijk t is allemaal achter de rug! :D Ik heb eindelijk weer sinds jaren :1boobs: ! Bij dr.damen nog even gevraagt of ik toch niet voor de kleinere implantaten moest kiezen, maar hij raadde dit af, omdat ik anders toch wat teveel huid zou overhouden. Dus toch de 330 cc.

In de kliniek werd ik goed opgevangen iedeereen was vriendelijk. Ik en mijn man waren iets te vroeg, dus we moesten even wachten.

Daarna werd ik opgehaald door een verpleegkundige. Foto's gemaakt, uitgekleed opperatiejasje aan. etc. Toen met de anesthesist mee. Dr Damen ging tijdens de voorbereidingen van de anesthesist nog even een mooietekening maken op mijn borsten. Ik vond dat er een hele gemoedelijke sfeer hing daar werd ik ook rustig van. Ik had het alleen heel heel errug koud. Befste ik mij nog voordat ik in slaap viel. :65:

Toen ik wakker werd leek ik echt stomdronken, heel raar gevoel! Ondanks dat wist ik vrijwel direct weer waar ik was en wat ik had laten doen. Ikhad verwacht dat ik meteen een heftige pijn zou voelen, maar gelukkig voel dit mee. Ik had wel een heel strak gevoel rond mijn borstkas, en het gevoel dat ik moeilijk kon ademhalen. Daarbij lag ik enorm te klappertanden, ik had het nog steeds heel erg koud, ondanks de 3 dekens die ze op me hadden gelegt. Pas toen manlief sokken had aangetrokken ging t wel.

Na nog even rustg aangedaan te hebben, ben ik mij voorzichtig gaan aankleden. Dat ging redelijk tot ik misselijk werd. :98: Gelukkig trok dit ook redelijksnel weer weg. Zeker toen ik eenmaal wat gegeten had. Ik ben sindsdien niet meer misselijk geweest.

We zijn naar een hotel t hert gegaan, op loopafstand van de kliniek. De mensen daar zijn echt heel erg aardig. Ze doen echt hun best om t je zo comfortabel mogelijk te maken.

Vannacht ging redelijk, zo'n beetje half rechtop geslapen. Van 23:00 tot 5:00 aan een stuk geslapen. daarna nog wat haze tukjes. Dus wat dat betreft mag ik zeker niet klagen. Vanmorgen had ik t wel even slecht. pijnstillers waren uitgewerkt, en omhoogkomen van bed, daar had ik echt wel de hulp van mijn man bij nodig. Dat deed flink zeer, heel veel sperpijn en ik voelde ook voor het eerst de snijwonden trekken. Dus snel wat pijnstillers genomen en een half uur later ging t wel weer.

De terugweg naar huis ging ook redelijk goed, Ik heb zo'n 2 uur geslapen. Eigenlijk lag t comfortabeler dan een gewoon bed. Misschien kruip ik vannacht ook wel in de auto, ha ha.

Mij is het wel meegevallen allemaal, ik heb af en toe wel slechte momenten, maar met pijnstillers is t goed te doen. Ik had t allemaal veel erger verwacht.

Tja nu afwachten hoe ze eruitzien over 8 dagen mag t verband eraf.Ben erg nieuwschierig. Ik vind ze nu wel heel erg groot, komt denk iik ook door de zwelling... Wat ik minder fijn vind is dat mijn buik opgezwollen is, ik denk dat ik daar vocht vasthou. Zal vast wel met een paar dagen wegtrekken hoop ik...

Liefs Lille :53:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fijn dat alles zo goed is gegaan en dat het je meegevallen is.

Dat klappertanden en koud hebben dat herken ik wel, dat had ik ook na mn keizersnede, zo erg dat ik niet meer kon praten, mn hele lichaam beefde. Achteraf leek het trouwens wel alsof ik het niet eens echt zo koud had gehad maar dat het meer het klappertanden was en het aanspannen van mn lichaam, kan het niet precies uitleggen.

Ik ben benieuwd naar het resultaat, en hoe jij het vindt!

Ik hoop dat het lukt om goed te slapen, fijne avond

xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Lille,

Gefeliciteerd!!! :64: Zo te lezen is het je allemaal reuze goed meegevallen! Laat je nu maar lekker verwennen en rust goed uit, en slaap goed in de auto vannacht, hahahaha :14: ! Wens je een voorspoedig herstel!

Liefs, :53:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gefeliciteerd meid!! :1bouncingboobs:

Leuk je verslagje te lezen en dat alles zo goed is gegaan. Als het vanavond niet lukt in je bed te slapen, zou ik zoals Eefje zegt in de auto gaan slapen :P

Gewoon zoet je pijnstillers blijven slikken en alles komt goed!!

Wens je heel veel succes met je herstel!! :116:

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi meiden

Vandaag ben ik redelijk goed de dag doorgekomen. rustig aangedaan. Ik voel me alleen zwelgje. mijn buik zit vol vocht, maar ik heb gehoort dat ik daar geduld mee moet hebben...

Vandaag mijn jongens weer gezien sinds 4 dagen :D . en besefte me dat ik die mooie koppies van ze toch wel heb gemist. Maar ja knuffelen gaat nu wel heel moeilijk. :(

Ben nu wel erg moe :100: ga zo naar bed, nog ff tv kijken , en dan slapen.

liefs lille

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahahahah Lille prachtig van wat je hierboven verteld joh. Heb je toch geestelijk een zware baan. PPPfff niets voor mij hoor. Wel leuk van wat je er neerzet dat je bijna net als hen aan het doen bent. Jij weet wel beter he.

Liefs,

Cinta

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey lady's :48:

ja, t is uiteindelijk toch 330 geworden. Ik vind ze nu nog wel erg groot. Maar misschien komt dat nog omdat t allemaal flink gezwollen is. Ik kan t ook nog niet echt goed zien, want ik zit nog ingetaped. Volgende week week donderdag mag t eraf. Dat zal wel een verademing zijn. Natuurlijk omdat ik t dan kan zien, maar ook omdat het zo ontzettend strak zit...krijg bijns geen lucht :122: .

Misschien wel goed ook, want anders zou ik veel te veel gaan doen. Huis is een puinzooi, manlief moet alles bijna alleen doen, en onze 3 kleine jongens :36: :36: :36: krijgen t voor elkaar om in 2 minuten tijd t huis eruit te laten zien als een vuilnis stortplaats!!! Ach als ze maar lief spelen...

Vandaag heb ik een redelijke goeie dag gehad, :) veel minder spierpijn, aleen aan t eind van de dag krijg ik weer wat meer last.

Waar ik ook wel wat last van krijg is jeuk...en ik weet dat dat waarschijnlijk nog veel en veel erger gaat worden!!!!:4:

Liefs lille

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heey..

Wacht maar over een paar weken, dan ben je blij dat je toch die 330 hebt genomen en ben je alweer gewend aan de grootte ;)

Ben benieuwt hoe je ze vind als de tape eraf mag!

Hahaha, tjaa, je huis komt ook wel weer in orde ;) !

Wens je een fijn weekend

:58:

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi meiden,

Gister een beetje een off day, vandaag ging t allemaal wel weer. Ook omdat ik me erbij heb neergelegd dat herstellen tijd kost.

Voel me vooral vies bleeegh! T verband mag er nog niet af. pas woensdag. Kan alleen de onderkant douchen en de rest bij de wasbak wassen, daar wordt ik niet blij van en ook niet echt schoon naar mijn gevoel... Ik wil douchen !!! Vooral mijn haren ff lekker goed wassen. Lijkt me zo fijn..

Liefs lille

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heey meis..

Balen joh dat je even een baaldag hebt!

en vooral dat je niet mag douchen is echt niet leuk!

dat is wel ff een nadeel van die tape he..

gelukkig kun je jezelf nog een beetje wassen aan de wasbak,

maar snap echt wel dat je je haar ook lekker wilt wassen..

nog even doorbijten tot woensdag !!

:58:

Link naar reactie
Delen op andere sites



×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.