Ga naar inhoud

puppie76

Leden
  • Aantal items

    63
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door puppie76

  1. Ik heb je foto's gezien, ik sluit mij aan bij de complimenten van de andere dames :1:, de bolle vorm is mooi.

    Voor wat ik de afgelopen tijd gelezen heb blijft een smooth implantaat (geen schilvering risico) met zoutoplossing de veiligste optie. Daarbij heb ik twee verschillende borsten en kan tijdens de operatie beter bepaald worden hoeveel cc verschil ik heb. Ik heb nu geruwde highly cohesive van Natrelle en geen klachten, ik zou ook bij dit soort kunnen blijven zoals de Motiva. Eerst even tot rust komen, in het nieuwe jaar eens kijken bij wie ik op consult ga.

    Ik denk dat reductie een wilde gedacht spinsel was, indien ik met voldoende cc niet tevreden ben met de vorm, is een lift de enige oplossing.

    Beste wensen voor het nieuwe jaar :35:

  2. Ik heb je verhaal gelezen, fijn dat je deze ervaringen deelt.

    DD+ ik heb een omgekeerde wereld vraag,

    Ik ben mij momenteel aan het oriënteren voor een wissel naar 900cc++. Dit om een mooie grote vorm te krijgen zonder een borstlift na mijn 2e zwangerschap. Ik twijfel alleen of dit voor mij niet te groot is (75H-75I). Stel dat ik ook de Mentor Saline neem en wil een reductie in combinatie met toch een lift, is een reductie ook mogelijk met de Mentor? Bedankt.

    Groetjes

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.