yasje

Members
 • Content Count

  287
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About yasje

 • Birthday 02/15/1989

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  boobiesssss

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hey dames!! de fotos van mijn boobs in me nieuwe bikini staan erop!!!
 2. hey dames! bedankt voor de reacties! net de hechtingen eruit laten halen en alles ziet er perfect uit!!! even gevraagd wat ik mocht doen maar opzich was alles toegestaan hij zei dat er niks raars kan gebeuren. Ook even mijn excusses aangeboden voor de rare opmerkingen die ik heb gemaakt na de narcose hahahaha hij moest er wel om lachen. over 3 maanden willen ze mij nog een keer zien! en ik mag ook gewoon een normale bh dragen behalve snachts. ik vroeg waarom ze normaal gesproken zeggen om geen beugelbh te dragen de 1e 6 weken en hij zei dat ze dat zeggen omdat het niet comfortabel zal zitten als je net geopereerd ben maar dat het wel is toegestaan als je er geen last van heb....dus jullie mogen wel raden wat ik binnen nu en een uur ga doen.....SHOPPEN!!!!
 3. hhhahah hey dames!! ja ja ik weet het beetje eigenwijs. alles gaat goed alleen mijn spieren beginnen nu pijn te doen komt denk ik van het indalen! ze zitten niet meer hoog dus opzich zijn ze al goed ingedaald. Eergister de stad in geweest om toch stiekem een bh te passen om te kijken welke maat ik had en het was een 75F!!!!! ik denk dat die maat wel blijft aangezien ik bijna geen zwelling had dus slinken zullen ze niet meer veel doen. ik heb ook een nieuwe bikini gekocht het boventopje moest ik op maat 44 kopen hahaah geweldig en het broekje maat 38 stonden beetje raar te kijken bij de kassa! ik heb fotos gemaakt van me nieuwe boobs in de bikini alleen ik moet ze er nog op zetten. vandaag gaan de hechtingen eruit! en gister al een rondje in de auto gereden ging opzich ook goed... heb eerst wel gebeld met de bergmankliniek of dat mocht en hun zeiden dat als het pijnloos is verder geen probleem is maar lange afstanden rijden doe ik niet. nou dames vanmiddag of vanavond zet ik de fotos erop!!!
 4. net stiekem gestofzuigd ..ja alleen beneden want daar heb ik laminaat boven heb ik vloerbedekking. ging opzich goed alleen nu voel ik het wel een beetje ...ik ga straks ff de stad in om een andere sportbh te kopen ik heb nu mijn oude aan van mijn 1e bv is een D alleen zit wel strak.. ik heb van de kliniek een E gekregen maar die zit in de was .
 5. hey! ja de deuk is weg! donderdag mogen mijn hechtingen eruit werd eens tijd zeg irriteer me dood aan die dingen! ik ga strax proberen te stofzuigen kijken of het lukt... gister stiekem wel beetje pijn in me spier maar is weer over
 6. hey dames! nou alles gaat goed nergens meer last van naar mijn idee alleen de hechtingen irriteren. nu was mijn vraag wanneer ik weer mag stofzuigen? ik neem aan dat als je geen pijn heb tijdens het stofzuigen het niet erg is toch? ik kan me herinneren dat bij mijn 1e bv dokter van der lei zei dat elke beweging die ik pijnloos kan uitvoeren is toegestaan. wanneer konden jullie weer stofzuigen?? ik heb ook vandaag mijn kleine van 10 maanden uit bed getilt dit ging ook zonder problemen alleen hield ik wel mijn armen laag.
 7. ik ben nu 3 dagen po en slaap al op mijn zij ... ik ben eigenlijk een buik slaper dus op mijn rug word het echt niet!
 8. hey dames! nu ging ik vannochtend douchen en kwam ik erachter dat ik geen gevoel in me tepels heb dit trekt toch wel weer bij????
 9. hey dames! ik heb ff fototjes erop gezet van 3 dagen po! linker tepel hangt nog wel wat lager maar dat heb ik altijd al gehad. ik ben echt tevreden met de maat hopen dat ze niet veel meer slinken!
 10. hey hey diesel! na wat ik heb gehoord en weet is dat je meer projectie krijgt dus meer naar voren volgens mij krijg je ook meer bolling idd. ik heb nu de extra high profile maar ik kan het eind resultaat nog niet zien ben nu 3 dagen po maar ik zie overduidelijk wel bij mij dat ze meer naar voren staan.
 11. hey dames! ik had een vraagje.... wanneer gingen jullie je huishoudelijke taken weer oppakken? ik heb nu bijna geen last en kan naar mijn idee wel veel alleen weet ik niet of dat wel goed is? Na mijn 1e bv had ik zoveel spierpijn dat ik niks kon en dus ook niks deed. maar nu heb ik alleen last van de hechtingen,mijn dochtertje is 10 maanden en ik ben echt benieuwd wanneer ik haar weer kan tillen enzo
 12. hey hey! nou opzich een redelijke nacht achter de rug alleen ik kan niet wachten tot ik op mijn buik slaap! vandaag wel meer last dan de afgelopen dagen vooral stijfheid! maar het is voor een goed doel! strax ff de stad in voor een andere sportbh zodat ik deze ook kan wassen!
 13. en oh ja! let niet op me opgezette buik! zit allemaal vocht in hopen dat dat ook zo snel mogelijk verdwenen is!