Ga naar inhoud

Yulechka

Leden
  • Aantal items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Yulechka

  1. Hou er wel rekening mee dat ik een beetje proefkonijn zal zijn bij Dr. De Meyere. Hij heeft weinig ervaring met saline implantaten, hij heeft dat ook gezegd. Maar toch heb ik voldoende vertrouwen in hem. Hij is eerlijk en geen geldwolf. Er kan altijd een prijsverschil zijn, maar de helft is moeilijk te verklaren. Die koffie in de wachtruimte bij Dr. Plovier zal het verschil maken zeker? :6:

    Haha , lekkere koffie daar? Ik heb daar half januari consult. Bij Dr. de Meyere kan ik volgende week al terecht.

    Hij vertelde mij telefonisch ook al dat hij niet vaak saline gebruikte. Dus ik houd er rekening mee. Zolang hij eerlijk is en gelooft dat hij je kan geven wat je wilt, dan is het toch prima?

  2. Ik was al bijna onderweg naar de USA, vandaar ook mijn consults met Dr. Revis. Helaas vond ik het op het laatste moment toch te eng om zo ver weg een dokter te hebben. Toch liever iets dichter bij huis.

    Ik heb even snel op dat andere board gekeken.

    Deze vrouw bijvoorbeeld heeft onder de spier, maar zo zijn er daar nog legio voorbeelden (zoals de meiden op de foto pagina van Dr. Revis):

    signature1-2a_zpsc008cb0c.jpg

    Van porno sterren kan ik helaas niet vinden of ze onder of over de spier hebben, daar is weinig info over te vinden volgens mij.

    Mocht je nog contact hebben met Amy, vraag het haar eens? Ik ben wel benieuwd eigenlijk!

    Nogmaals succes morgen!

  3. Oef, eindelijk iemand die ook saline in overweging neemt. Dacht dat ik hier helemaal alleen was. Begrijp enkel niet waarom je saline achter de spier zou plaatsen? Denk dat je dan net zo goed silicone kan nemen. Door het achter de spier te plaatsen verminder je de fake-look namelijk enorm.

    Volgens Dr. Revis is dit niet het geval. Ik heb veelvuldig met hem gemaild en foto's uitgewisseld. Overfilled saline zou al voor een fake look moeten zorgen. De onder de spier plaatsing voorkomt vervolgens rippling en zorgt er op de lange termijn voor dat je niet het "oranges in a sock" effect krijgt. Op het amerikaanse equivalent van dit board zijn genoeg dames met grote implantaten onder de spier te vinden. Ik ben vooral bang voor ripling en sagging. Vandaar mijn onder de spier wens.

  4. Hoi DD+,

    Ik volg je aandachtig aangezien ik zal ook op zoek ben naar fake looking. Ik heb al een consult met Dr.Plovier gepland staan voor januari.

    Mijn voorkeur gaat uit naar 800-1000cc onder de spier, saline.

    Ik ben dus vooral benieuwd of Dr. de Meyere saline in zijn assortiment heeft want dan plan ik bij hem ook een consult.

    Veel succes morgen!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.