Ga naar inhoud

Syrleya

Leden
  • Aantal items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Syrleya

  1. Ik ben trouwens nog nooit in mijn leven ergens allergisch voor geweest en heb ook geen auto immuun aandoening.. Maar denk dat iedereen anders reageert op het zweten van implantaten. Ze laten hoe dan ook 5 tot 10 mg los in je lijf per jaar. Mijn moeder heeft ze al 26 jaar en nergens last van. Bij mij begonnen de klachten na een jaartje of twee. Het is per persoon verschillend. Dat neemt niet weg dat ze gewoon gevaarlijk zijn net als alle andere rotzooi die we binnen krijgen middels voedsel etc. Denk dat het een opeenstapeling is van factoren en in mijn geval was het dat mijn lichaam heel heftig reageerde op het zweten. En voor mensen die zeggen, klein groepje.. Dat is niet waar, er zijn ontzettend veel mensen met klachten. Het begint altijd met lichte vage klachten die uiteindelijk erger worden. Alleen bij de meeste pas na een jaar of 7/8. En in het ergste geval al binnen een jaar of 3. Ik raad iedereen aan om even te zoeken naar Dr. Kappel en haar bevindingen. Dr Cohen Tervaert (immunuloog). En het VUMC is ook al jaren bezig om dingen erover naar buiten te brengen. Ik zeg niet dat niemand implantaten moet nemen, ik was zelf echt helemaal in de ban van siliconen en wou ze zelfs nog groter, dus ik weet hoe blij je ervan kan worden, maar doe je onderzoek en misschien wel belangrijk, laat je voor plaatsing onderzoeken bij een immunoloog om te kijken of je lichaam er tegen bestand is. Het is niet alleen met borst prothesen, ook kaak implantaten en alles waar silliconen inzitten zorgen voor ellende. De groep word ook steeds groter omdat steeds meer mensen implantaten nemen. Ik hoop dat ze op een dag iets veiligers vinden. En tegenwoordig kan je ook met je eigen vet laten opvullen als je tevreden bent met een cupje meer.

  2. Maar dan ben ik even benieuwd, neem aan dat je al langer dan 3 mnd klachten hebt?

    Waarom wil je dan wel een bilvergroting?

    Dat is ook met siliconen....

    Zoals je misschien kunt lezen is dat een oudere reactie. Ik liep al lang met klachten maar had geen idee dat dit door de implantaten kwam. Daar ben ik pas sinds kort achter en heb ze inmiddels laten verwijderen en er komt nooit meer een sillicoon me lijf in

  3. Ik heb ze afgelopen vrijdag laten verwijderen omdat ook ik er doodzek van ben geworden. Ik vind het belachelijk dat je niet word gewaarschuwd voor deze gevaren en het ergste is nog, mensen die enige vorm van een auto immuunziekte hebben kunnen echt dood en dood ziek worden ervan. Ik heb zoveel klachten gehad dat ik ze niet eens allemaal zal opnoemen, maar lag regelmatig op de eerste hulp. Ben blij dat ze eruit zijn inmiddels, maar heb nog een jaar ontgiften te gaan :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.