Ga naar inhoud

Boho

Leden
  • Aantal items

    807
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Boho

  1. Wat zei je pc erover? Ik heb namelijk een vergelijkbare klacht gehad en toen ik aangaf dat ik dacht dat het een klem zittende zenuw kon zijn zei mijn pc dat je daar weinig aan kan doen.. niet om je bang te maken..

    Door de operatie zijn er zenuwen beschadigd geraakt, dat gebeurt altijd, je huid wordt namelijk ineens onwijs opgerekt en dat vindt je lichaam niet zo leuk. Het herstel hiervan kost tijd en helaas is dat per persoon anders. Het kan wel tot een jaar duren voor je helemaal pijnvrij bent.

    Maar, je bent pas 10 dagen PO he, over een maandje of wat zal de pijn sowieso al een hele hoop minder zijn. Ik heb destijds met 5 weken ineens pijn gekregen omdat mijn borst toen heftig is gaan zakken en dat was een tijdje heel erg maar is geleidelijk minder geworden.

    Helaas kan je alleen maar geduld hebben hierbij, de hersteltijd die voor een borstvergroting staat is een half jaar tot een jaar. Pak je borsten goed in om de pijn te verlichten, wat je ook kan doen is tijgerbalsem erop smeren, dat kan nog wel eens verlichtend werken. Een goed herstel gewenst!

  2. Ben het met de meeste meiden eens hierboven.
    Voor mijn operatie droomde ik van dat gevulde shirtje zonder die push up bh en als s'avonds die bh uit ging dat dan niet gelijk mijn tieten weer op mijn knieën zouden hangen!
    Nu na die operatie is dat uitgekomen en meer!
    Al mijn kleding zit beter dus shoppen is leuker geworden. Mijn lichaam is nu meer in verhouding en vrouwelijker en dat is toch wat we allemaal willen?
    In mijn bikini voel ik me nu zeker. Mensen die zeggen dat je niet gelukkig kan worden van een boobjob hebben het mis! Doordat ik me beter in mijn vel voel zitten ben ik een stuk gelukkiger. Ik was niet ongelukkig, maar dit is toch echt wel een verschil.

    Echt bizar he hoeveel impact het kan hebben. Was hiervoor ook nooit echt ongelukkig met mijn borstjes maar dit had ik van tevoren niet kunnen voorspellen.

    Daarom vind ik dit forum ook zo fijn, zo kunnen we elkaar helpen onze dromen te verwezenlijken!

  3. Nee!! Juist fijn om te horen hoe je het ervaart...

    Dat geeft gewoon een extra bevestiging dat het lange wachten het echt allemaal waard is!

    Dat sowieso echt! Ik ben ZO ONTZETTEND (ja moet in hoofdletters) blij dat ik dit gedaan heb. Pff ik word er zo intens gelukkig van en het heeft zoveel gedaan voor mijn zelfbeeld. Echt, beste keuze van mijn leven en echt een mijlpaal. Zal het dan ook iedereen aanraden die het overweegt :P

  4. Waar ik het meest van geniet is dat mijn bh altijd goed zit (hoef m'n borsten nooit meer te herschikken zodat de push up nog enigszins zijn werk doet). Ik verbaas me hier elke keer ook nog over als ik in een kleedkamer sta ofzo, normaal was dat het eerste wat ik deed, nu zit het gewoon allemaal op zijn plek.

    Als ik een avond ben wezen stappen en eten en ik best wel bloated ben vond ik mezelf vroeger altijd een koe maar nu heb ik daar geen last meer van, wat een paar borsten al niet voor je zelfbeeld doen ;)

    Naar mijn eigen decolleté kijken als ik een laag gesneden truitje aan heb

    En op het strand liggen vind ik nu heerlijk, voel me zo fijn! Mooie bikini's aan, zo klein mogelijk maar nu niet meer omdat ik niks heb om het te vullen maar omdat ik zo trots ben.

    Past misschien niet helemaal in het topic omdat ik mijn bv al gehad heb maar dan weten jullie wat je te wachten staat haha :P

  5. Tip voor de mensen die wel mdma of xtc gebruiken: tryptofaan! Je kan het krijgen bij de vitaminstore en bij de tuinen. Kort gezegd het helpt je bij de aanmaak van t stofje waardoor je je gelukkig voelt.

    Hier de link die uitlegt wat het is en wat het doet. http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Tryptofaan

    5htp helpt ook bij je seratonine level. Wel uitkijken wanneer je het inneemt idd, samen met xtc is het niet aan te raden! Maar dag ervoor en 2/3 dagen erna helpt je beter te voelen, heb je bijna geen m-kater. Kan je ook gewoon halen bij de tuinen oid ;)

  6. Wat leuk om dit allemaal te lezen!! Het festival seizoen is inderdaad weer begonnen :D

    Lees veel over MDMA en pilletjes, maar heeft een van jullie ook een idee hoe het zit met ghb?

    Ben wel benieuwd, zou ook geen kwaad kunnen toch aantal weken na je operatie?

    Ik zou zeggen; wacht tot 6 weken om zeker te zijn dat het goed zit. Heb zelf geen ervaring met ghb maar het blijft een harddrug. Geef je lichaam tijd om bij te komen/te herstellen!

  7. Hoe zit het dan met niet chemische drugs?

    Kan het kwaad om bijvoorbeeld cannabis te roken voor/na de operatie?

    Ik rook namelijk graag een jointje, onderandere door mijn slaap problemen.

    Mijn pc heeft hier niets over gezegd of gevraagd, ook niet over sigaretten.

    En mijn operatie is al over 11 dagen...

    Kan iemand me hier meer over vertellen?

    Drugs zijn sowieso niet goed voor je (zegt de schooljuffrouw in mij haha), maar ik denk dat het geen bepaald effect heeft op je implantaten. Bij uppers als mdma is het vooral het probleem dat je veel beweegt/onverwachte bewegingen en al je spieren strak komen te staan. Maar met wiet zou ik me geen zorgen maken hoor ;)

  8. Ja dacht al dat het zoiets was, haha. Maar lijkt me niet echt verstandig hoor, je spieren verkrampen natuurlijk ook heel erg en als je dan niet beweegt wordt je volgens mij echt niet lekker.. en zoals ellen69 is de kans heel groot dat er mensen tegen je aan knallen en dat is niet echt bevordelijk voor inkapselen e.d.

    Maar goed de uiteindelijke keuze is aan jou natuurlijk, als jij denkt dat het geen kwaad kan wens ik je veel plezier! :)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.