Ga naar inhoud

Wennie76

Silver Member
  • Aantal items

    247
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Wennie76

  1. Het is niet mijn streefdoel om 2000cc te hebben of zoveel mogelijk cc. Het is wel mijn streefdoel om borsten te hebben zoals deze vrouwen. Ik weet dat de titel van mijn topic misschien een beetje verkeerd gekozen was. Het kan inderdaad zijn dat ik met bijvoorbeeld 1200cc tevreden ben, dat heb ik ook al meerdere keren vermeld in reacties. Ik weet dat er risico's verbonden zijn aan mijn keuze en daarom dat ik ook meerdere consult doe om zoveel mogelijk informatie te vinden. Daarna is het proberen de juiste keuze te maken ... Een keuze waarvan ik weet dat veel vrouwen hier op het forum het afkeuren en het niet kunnen begrijpen waarom.

    Ik keur het zeker niet af hoor, ik sta zelf in het leven met de instelling 'leven en laten leven'. Mijn reactie was bedoeld om de lichamelijke beperking en de eventueel daarmee gepaard gaande pijn aan te kaarten. Er zijn ontzettend veel mensen die zichzelf een 'standaard' op hebben gelegd en daar met plastische chirurgie zo dicht mogelijk bij willen komen, echter het lichaam is beperkt. Ga je daar dan toch aan voorbij dan ontstaat er chronisch pijn. En die pijn wordt veel met drank/drugs/medicijnen bestreden.

    Uit jouw eerdere reacties en research maak ik ook op dat je jezelf goed hebt ingelezen op het gebied van de mogelijkheden, heb je dat ook zo grondig gedaan op het gebied van beperkingen? En nogmaals, is geen aanval van mijn kant maar eerder een andere invalshoek :-)

    Heel veel succes vandaag, liefs Wennie

  2. Hoi DD+ wat een spannende weken zo voor jou zeg. Veel twijfels nog lees ik. Lastig als iets niet direct gaat zoals je graag ziet.

    Ik hoop dat je er goed uit gaat komen bij dr. Meyere, daar voel je je het meest veilig bij heb ik het idee. En misschien zeg ik nu iets raars maar stel dat je eerst voor 'maar' 1000 cc zou gaan bij dr. Meyere en je blijkt daar eigenlijk al helemaal blij mee te zijn of te merken dat het je lichamelijk een juiste balans geeft en bij meer cc's je wellicht lichamelijke ongemakken gaat krijgen?

    Ik kan het me niet voorstellen om met zulke gewichten rond te lopen, ik heb dan ook een bvk ondergaan :-) en merk nu pas hoeveel 'rust' mijn lijf krijgt van die kleinere maat. Ik sportte voorheen ook ontzettend veel maar er kan altijd een complicatie optreden waardoor je niet meer kunt sporten en dan merk je al snel dat je kracht en balans uit je lijf weg zijn.

    Ik vind het super stoer dat je deze droom hebt, hoop alleen voor jou dat het niet uit gaat draaien op een nachtmerrie....bedoel het niet slecht hoor, ik merk nu zelf tijdens mijn herstel gewoon weer dat als je gezond/lekker in je vel zit je wel 100 wensen hebt en als je ziek bent/pijn hebt je maar 1 wens hebt :-)

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.