Ga naar inhoud

Poedeliewoepsie

Leden
  • Aantal items

    157
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Poedeliewoepsie

  1. Ik denk dat je alleen maar blij moet wezen met dit antwoord . Ja je moet wachten en geduld hebben, nou en. Je hebt een hele eerlijke arts gesproken en die heeft je door kunnen verwijzen naar

    iemand met meer ervaring in de wens die jij wilt. Dat is toch alleen maar mooi! De Meyere heeft gewoon ff een ervaren arts voor je opgetrommeld, ideaal toch.

    Ff geduld en dan heb je iets waar je hopelijk de rest van je leven kan van genieten.

  2. Ja ibuprofen wel. Maar er mag geen asprine achtige bestanddelen inzitten. Ik ben niet bekend met celebrix dus heb verder geen idee. Maar ibu mag zoiezo. Werkte bij mij beter en iets langer dan paracetamol, wel goed eten bij elke pijnstiller die je neemt.

  3. Ik heb 3 middelen gekregen. Paracetamol 1g ( daar slik ik 1.5 van dus 1500mg).

    4 uur later Ibuprofen 600mg en 1 keer per dag Oxycodone 5mg. Die bewaar ik nu elke keer voor het slapen gaan, die werkt het best bij mij. Ze zeiden om de 4 uur para en ibu slikken, de eerste 3 dagen heb ik het om de 3 uur gedaan anders trok ik het niet.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.