Ga naar inhoud

Nyne

Silver Member
  • Aantal items

    66
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Nyne

  1. Mijn vriend wast ff m'n haren in..ik spoel zelf uit door gewoon een tijd onder de straal te staan haha! Is best te doen..je ellebogen gewoon langs je lijf houden met haren kammen enzo..

    Met de kids gaat het ook prima..ik zit vaak bij ze op de grond. M'n jongste klimt dan ff omhoog en komt tegen me aanstaan en zo knuffelen we dan. Of m'n vriend tilt dr op mijn schoot. Zij is nu 13 mnd en heeft het helemaal niet door. Speel met haar op de grond, dus aandacht genoeg. Alleen net ff op een iets andere manier. Als ik op de grond kom zitten komt ze gelijk over me heen klauteren..ze vind het wel leuk!

    Ik heb me op voorhand erg druk gemaakt over m'n kids..maar dat gaat echt prima!

  2. Hi!

    Ik heb net je hele topic zitten lezen(1,5 uur bezig geweest ofzo) en ik ben heel blij voor je dat het uiteindelijk toch gaat gebeuren! Ik vind het super boeiend, juist omdat ik 17 februari een consult heb bij dr Nio en ik heel graag mooie opgevulde borsten wil, maar dan zo natuurlijk mogelijk! Dus we zijn daarin 2 uitersten!

    Ik heb er verder geen mening over, zoals je ziet is mijn droom heeeeeel anders dan die van jou, maar we streven hem na..en dat is het belangrijkste!

    Eigenlijk hebben we helemaal niet zulke verschillende dromen bedenk ik me nu..we willen een stel prachtige tieten! PUNT!!! Alleen onze smaak is anders!!

    Ik ga je zeker volgen, en hoop echt van harte dat je gaat krijgen wat je wil en daar heel erg gelukkig mee gaat zijn!

    Liefs, Nyne

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.