Ga naar inhoud

Happymom

Leden
  • Aantal items

    160
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Happymom

  1. WoW! Wat n heftig verhaal! Je gaat voor een bv en komt er met heel ander nieuws uit! Gelukkig ben je er idd op tijd bij en daar ben je dankbaar voor, maar de emotionele schok die het teweeg brengt is voor ons als lezers al zwaar. Kan me niet eens voorstellen hoe moeilijk jij het zult hebben!

    wat n rollerscoaster is alles nu even! Ik wens je veel sterkte en succes met alles wat de komende tijd op je pad gaat komen.

     

    • Upvote 1
  2. Beste dr. Bruekers,

     

    wat fijn zo'n snelle reactie (en dat op de zaterdagavond) 

    de uitleg is heel helder en duidelijk.

    het idee van protheses vind ik echt doodeng. Dat zie ik persoonlijk echt niet zitten. ik was gewoon altijd tevreden met mijn borsten, paste goed bij mijn lichaamsbouw. Maar door 2 zwangerschappen idd wat verslapt en word t tijd om n nieuwe 'jas' te kopen ja :lol:

    maar in principe word het 'teveel aan huid' weggehaald en het weefsel wat hoger geplaatst en verlies je dus vrij weinig tot niets aan de maat?

    niet dat ik opeens op een a-cup uitkom ofzo. Dat was meer n zorg van me.

     

  3. Beste dr. Bruekers,

     

    wat ontzettend fijn zo'n online chirurg waar je je 'vergeten vragen' nog even kunt stellen.

    ik ben van plan een borstlift te ondergaan omdat mijn borsten wat verslapt zijn ( niet heel ernstig, maar ze zitten gewoon niet lekker meer) nu heb ik van mezelf al niet zo heel veel, 75b is mijn huidige maat ( alleen dan mis ik het volume bovenop, waardoor zelfs een bh in die maat niet echt lekker zit) 

    nu is mijn vraag: of je qua maat wat inlevert als je een lift van een kleine cup laat uitvoeren? 

    ( bij een borstverkleining en lift haal je ook weefsel weg en 'reconstructureer ' je als het ware een nieuwe borst in mijn ogen. Ik dacht dus heel erg dat mijn borst gewoon hetzelfde blijft alleen dan op de juiste plaats, maar mijn chirurg had het toch over het  opnieuw  'opbouwen' van mijn borst.

    kunt u mij hier toch wat meer informatie over verschaffen.

    alvast bedankt!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.