Ga naar inhoud

Garda

Leden
  • Aantal items

    44
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Garda

  1. @ missMG. O gelukkig is het dan normaal. Ik ben gisteren voor controle geweest en de pc heeft de de cup van de bh een stuk uitgerekt dus die zit nu een stuk prettiger. Helaas heeft hij ook de borstband een stuk strakker gezet. Auwwwwww.

  2. Hallo Dames,

    Ik ben benieuwd hoe lang jullie pijnstilling nodig hadden. Ik heb een recept gekregen voor 15 stuks diclovenac (=5 dagen). Ik ben nu 6 dagen po dus ik gebruik nu alleen nog maar paracetamol. Maar ik merk dat alleen de paracetamol niet genoeg is. Ik heb nog steeds erg veel pijn.

    Waren jullie met 6 dagen po al van de pijnstillers af of hadden jullie ook nog nodig? In de kliniek zeiden ze dat de eerste paar dagen pijnlijk is maar dat ik daarna op moest passen niet teveel te doen omdat de pijn dan weg is. Nu na bijna een week doet het zelfs nog pijn om een glas water op te tillen! Begin me een beetje zorgen te maken of dit wel normaal is....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.