Ga naar inhoud

marjon_nl

Leden
  • Aantal items

    803
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    4

Berichten die geplaatst zijn door marjon_nl

  1. Haha Thanks @Anouk78
     

    Het is afhankelijk van meerdere dingen, helaas heb je niet op alle zelf invloed. Als je van jezelf een minder stevige huid hebt gaan ze eerder uit model, zelfde als met een zwangerschap. Ik zou vooral je arts vragen wat hij verwacht in jou situatie. Er zijn oplossingen als een interne bh die een arts kan aanbrengen 🙂.
     

    Die van @Ellen1997 zijn echt onwijs mooi 🤩 😘

    • Like 1
  2. Zojuist, Snn89 zei:

    Dankjewel! Het gaat redelijk. Afgezien van de echt hele heftige steken in borst en tepel. 1 borst voel ik helemaal niks aan. Allemaal even de tijd geven..

     

    ik ga je nu toevoegen :)

     

    Vooral de tijd geven en je rust nemen, zoals Rome niet in 1 dag gebouwd is zo hebben je borsten ook tijd nodig (Tjeempie wat een slecht vergelijk :45:)

     

  3. Zojuist, Veerveertje zei:

     

    Ja door verzenden, dat denk ik, maar ik weet dus niet of die verdwijnen. Ik weet dat als je dit in je bh’s hebt, je meestal gewoon fucked bent 😂 Als ik weet dat ze verdwijnen met dragen wil ik het nog wel proberen, maar voor 50 euro wil ik dat risico niet lopen zonder dat te weten snap je. 



    Berichtje sturen en vragen of je ze kan dragen zonder dat je straks gezeur krijgt als je ze terug stuurt omdat de vouwen er niet uitgaan. 

    Bij voorgevormde bh's ben je dan vaak de sjaak idd, stomen in de badkamer helpt soms nog weleens

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.