Ga naar inhoud

PinkBoobie

Leden
  • Aantal items

    461
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door PinkBoobie

  1. Let wel op, bij dit soort behandeling zijn de vetcellen toch geneigd zich daar weer op te gaan hopen. Het is daarom belangrijk heel je levensstijl om te gooien. Het is anders echt zonde van de behandeling.

    Vaak zeggen mensen dat ze (niet echt) ongezond eten of (niet echt) veel eten. Maar vaak is dat wel degelijk zo, het probleem is dat heel veel mensen tegenwoordig niet weten wat ze eten en hoe ongezond iets is.

  2. ja die tramadol is geen lachertje zeg ik voelde me er echt niet goed van :s ik moest me echt concentreren om iets te zien op mijn gsm en wou enkel maar slapen. Ik neem het daarom enkel snachts in zodat ik goed kan slapen, ik mag er wel maar maximum 2 nemen meer mocht echt niet.

    zo erg die uitslag gelukkig ging het voor jou zonder pijnstillers :)

    ik moet om de 3 u afwisselen 1 ibuprohen dan na 3 u paracetamol en begon de dag met tramadol en eindigde er ook mee heb wel 1keer na 5u terug tramadol genomen omdat de pijn te erg was en toen was het dat ik me zo slecht voelde

    Nja ik ben zwaardere medicatie wel gewend, alleen mn lichaam kan wel eens overgevoelig reageren. Ja die jeukende uitslag was veel erger dan de pijn dus dan neemt je dat maar voor lief. De tramadol vond ik zelf wel meevallen qua bijwerkingen. Behalve de uitslag dan, maar dat kwam 1 op de 10.000 voor ofzo :P

  3. 1. Paracetemol is beter om in te nemen dan andere pijnstillende medicatie. Gewoon beter voor je maag.
    2. Die bijsluiter word geschreven omdat dit geld voor zelf medicatie, der arts kan en mag altijd meer voor schrijven.
    3. Ik zelf heb ook 12 tabletten per 24 uur gehad toen d'r tijd ;) geen probleem dus, daarnaast mag je het zelfs nog aanvullen met een andere pijnstiller. Ik slikte daarnaast nog mijn voorgeschreven pijnstillers en slikte dus paracetamol en de tramadol afwisselend van elkaar.

    12.00 paracetemol 2x
    14.00 tramadol
    16.00 paracetemol 2x
    18.00 tramadol

    Hierdoor onstaat er een pauze van 4 uur tussen de paracetomol inname en 4 uur tussen de tramadol inname maar wisselen ze elkaar wel mooi af waardoor de pijnstilling optimaal bleef.

    De bedoeling was dat ik dit langer zou doorslikken, want ik had geen plaatselijke verdoving gehad (dit doen ze normaal gesproken altijd) voordat de narcose geeindigd werd, omdat ik een allergie heb voor plaatselijke verdovingen ging dit dus niet. Hierdoor had ik meer pijn.
    Uiteindelijk kreeg ik op dag 5 ook mega uitslag van de tramadol dus toen ben ik in 1x gestopt met alle mediciatie, ik voelde me daarna veel beter

  4. Ik zou ook kiezen voor wat meer projectie naar voren en wel de breedte van je protheses houden. Geen idee hoe ver ze nu naar de zijkant staan, maar als het breder kan zou ik het wel doen. Maar pas wel op dat het niet te breed is. Mijn eigen borsten waren 11 cm en mn protheses 12 cm, ben super tevreden met mn nieuwe borsten en had het niet anders gewilt! Geen push up meer nodig.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.