caroline

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About caroline

 • Birthday 02/09/1981

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mijnalbum.be/Album=QFVB6JFF

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. arme coco.. wees maar zeker.. ook al zijn er die bijna geen pijn hadden, er is hier een clubje van vrouwen die de hel zagen, en die volledig met je meeleven hoor!! en ook van mij respec dat je twee dingen gelijk deed! ik was ook de volledige dag erna nog zo ziek als een hond.. overgeven, ik kon helemaal niks binnen houden, nog geen slok water, dus ook geen pijstillers.. het is echt zo da je elke dag beter zult zijn... na de 4de of 5de dag zal je het terug leefbaar vinden en de vorm.. kijk eens op mijn fotos, dag 2.. ik ben toen lijkbleek en klaar voor over te geven moeten gaan zitten, toen ik ze voor het eerst zag.. wat een verschil.. maar wat jij beschrijft lijkt erger, geef dat inderdaad al maar aan in je kliniek.. hoe vlugger er notitie van genomen is hoe beter denk ik dan de pijn is ook altijd veel erger geweest in mijn linkerborst.. ik gedroeg me dagen als een kreupele ik spaarde die kant voor alles en opstaan... das tanden bijten, diie rugpijn nog erger kortom.. join the club! niemand zal ons nog moeten vertellen wat pijn is meid!! maar het komt wel goed!! sterkte!
 2. tietje en vlinder: ik had ook echt honderd keer meer pijn in mijn linker borst dan in de ander, mijn rechter was goed te doen.. een immens verschil en trouwens, elke kwaal die je maar voelt: steek het maar op de bv! en beschouw het als normaal :-) heb dat ook zo gedaan haha
 3. jij gaat super norsten krijgen echt waar!! inderdaad al heel mooi! dat helpt de pijn toch wel verzachten!! xxx
 4. hoi meid ik laat even weten dat ik ook volledig met je meeleef! het verhaal van depijn, opt ergste voorbereid, maar het overstijgt echt alles in het begin niet kunnen spreken.. geen adem, erg vermoeiend nog bijna geen glas water kunnen naar je mond brengen ik kon na een uur een beetje achterover liggen niet mee recht, en zelfs met hulp, ging ik door de hel bij het rechtkomen.. het voelt als pijnlijke kasseien die enorm zwaar wegen en je borst brandt verschrikkelijk ik weet niet of iemand dit herkent, maar telkens ik recht wilde komen, scheurde bij mijn linkerborst precies mijn huid terug van de prothese en vloeide daar lucht of zo tussen en dat brandde verschrikkelijk! en ook zo een eng gevoel! het was net of ik trok telkens terug een genezend stukje huid terug van bloot vlees los.. snap je? ik ben ook bij het ontwaken héél erg misselijk geweest, deed niks dan overgeven.. en dit met de pijnlijke kapotte spieren; zelf je bakje niet kunnen vasthouden.. de volledige dag erna heb ik nog overgegen.. ik ging echt bezwijken.. zo slap was ik geworden.. ik kon gewoon niks eten! echt afzien.. en ik bracht het grootse deel van de dag alleen door, de nacht echt alleen.. achteraf gezien echt onverantwoord.. maar je moet wel sterk zijn.. ik had het zelf gewild..was de opmerking geregeld.. het alleen zitten, niks kunnen doen, maar echt echt niks(ik bewonder het typen van je verslag echt) maakt een mens na een paar dagen echt zwaarmoedig.. en dan beginnen de twijfels over de vorm de maat, zoals vlinder 25 ook heeft.. maar dat heb jij denk ik niet? 450cc zal wel een heel mooi resultaat geven!! alle zins, héél veel moed en sterkte: we zijn er allemaal al doorgeraakt, mede dankzij dit forum, bij mij toch en achteraf gaan we heel trots zijn op onzelf.. vrouwen
 5. zou ze nu ook denken help, er is een vrachtwagen over mij gereden?... ben echt benieuwd..
 6. is dat tegen mij? als dat zo is, je kan in mijn profiel vrij op de link
 7. ja daar ben ik ook wel benieuwd naar, ook nog nooit vangehoord met zo een service voor en na.. prachtig! heb je fotos?
 8. dank u, ik vind hem ook heel mooi je vind indd wel niet evenveel mooie bh's vind ik, eens groter dan d cup.. dan zijn ze allemaal meer ouderwets.. vind je gemakkelijk een mooie bh? ik zie graag nog grotere bosrten dan de mmijne nu..maar als ze zo blijven dan gaan ze wel heeel mooi bij me passen begin er nu eindelijk trots op te zijn!
 9. dankjewel hoor! ja ze tonen wel groter op foto maar kben vandaag ietwat gerustgesteld, of beter helemaal, want kben is bij hunkemuller geweest en daar een 75c in solden gekocht en dan een mooie 75D!! ik was apetrots!
 10. dankjewel! ik vind die ook super heb vandaag 2 bh's gekocht kon het niet laten, wilde eindelijk weten in wat ik zou passen de ene is een 75c en de andere een D dus ik ben wel superblij je ziet indd dat als alles nog wat zakt, de boel goed vol gaat zitten een pak van mijn hart
 11. ook ik zal aan je denken morgen!! vergeet de zenuwen! komt wel ok! succes!
 12. ja dat is heel belangrijk.. ik had ook nog veel vragen, en het meest van al over de cupmaat, en dacht dat dat uitgebreid goed zou komen in het consukt vlak voor de bv, maar dat was niet zo het was heel vluchtig, wel vriendelijk, maar passen werd niet meer gedaan ik moest fotos tonen en mijn maat zeggen en dat was het en daar heb ik nu idd achteraf ook spijt van.. want nu weet ik zeker wat ik wil, en op dat moment was ik nog zo onzeker als wat.. dus tip, stel al je vragen hier al maar, je krijgt hier uitgebreider antwoord dan daar waar je wel mag op vertrouwen as op hun vakkundigheid natuurlijk, je chirurg weet het pest welk aantal cc je nodig hebt bij jouw type lichaam.. maar het komt erop aan goed te weten hoe je zelf het eindresultaat wil.. enfin, zo is mijn ervaring toch maar komt wel goed hoor! groetjes!!