Ga naar inhoud

Sammie

Leden
  • Aantal items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sammie

  1. Goedemorgen ?

    Kort over mijzelf,

    Mijn naam is Sanne, 30 jaar oud woonachtig in Almere met mijn lieve kat. ?

    12 maart is het dan zover, de prothesewissel. 8 jaar geleden in de welnesskliniek 425 cc achter de borstspier laten plaatsen.

    Ik wil toch iets groter, en ze wat meer bij elkaar wat meer gevuld. Mijn arts raadde mij aan 625 cc achter de spier motiva full round dualplane.

     

    Echter was ik nog niet zeker, of 625 cc of 700 cc. Ik heb tot zaterdag om door te geven wat ik nou echt wil. Nu heb ik toch mijn twijfels. Aangezien motiva corse ook een optie was dat kon met 825 cc dit vind ik te groot. De arts zij dat motiva corse meer porno tieten zijn, die hoef ik ook niet persee. Maar als ik bijvoorbeeld voor 650 cc of 725 cc motiva corse zou gaan zouden ze dan bijvoorbeeld wat mooier bij elkaar gaan staan? Iemand ervaringen met motiva full en corse? Vind het allemaal een beetje spannend aangezien ik het eind deze week moet laten weten.

     

    Het mooiste vind ik als de borsten wat meer naar elkaar toe gaan staan, een mooi decolote en wat meer gevuld. Wat raden jullie mij dan aan?

    Hoop snel iets te horen 

     

    Groetjes Sanne

  2. Goedeavond iedereen :)!

    12 maart is het zover, dan krijg ik mijn prothese wissel. Nu ben ik nog niet zeker over het aantal CC.

    Momenteel heb ik 475 cc achter de spier. Ik wou meer volume dus rade de arts mij aan 625 CC full implants achter de spier.

    Ik twijfel omdat 700 cc ook mogelijk was. Wat zouden jullie doen? Ik twijfel heel erg omdat ik de eerste keer ook geoter had gewild en nu spijt krijg dat ik weer achteraf dacht dat ik toch dat maar gedaan.

    Iemand ook ervaring met motiva full of corse?

    Help a girl out :D

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.