Ga naar inhoud

Barbielena

Leden
  • Aantal items

    424
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Barbielena

  1. Naar aanleiding van je PM's toch nog maar even komen spieken voor t slapen gaan.

    Wauw meteen naar 800cc.. hopelijk gaat dat echt passen ook in verband met je weefsel en huid. Nio weet wel wat hij doet zover ik gehoord heb.

    Maak je niet druk om de littekens, bij mij zijn die na 2.5 jaar nauwelijks meer zichtbaar, mede ook door het geweldige werk van Brunootje.

    Cant wait to see your result!

    • Upvote 1
  2. Net terug van consult bij Dr. Marc Vandevoort in het H. Hart Ziekenhuis te Roeselare.

    :1bouncingboobs::1bouncingboobs::1bouncingboobs::1bouncingboobs::1bouncingboobs::1bouncingboobs::1bouncingboobs::1bouncingboobs::1bouncingboobs::1bouncingboobs:

    En ik heb een datum mee ... 25 maart 2014 krijg ik mijn nieuwe borsten.

    Kan moderator mijn titel aanpassen a.u.b., voor de 2de keer en hopelijk laatste keer.

    De consult is heel goed verlopen. Een heel vriendelijke en rustige dokter. We hebben hem heel goed uitgelegd wat mijn wensen zijn en ook de motivatie. Daarna de voorbeeld foto's getoond en deze keer hadden we ook foto's mee van wat ik niet wil zodat hij zeer goed kon zien wat ik wilde en niet wilde. Ik zal Mentor Mod+ 350-2800 (800cc-960cc) overfilled krijgen. Ruwe schatting voorlopig tussen de 1200cc en 1600cc. Mijn huid zou voldoende elastisch zijn. Tijdens de operatie zal het implantaat eerst tot het maximum overfilled worden dat mogelijk lijkt. Daarna zal men de huid ongeveer 15 à 30 minuten laten rusten en dan bekijken hoeveel er nog meer kan gevuld worden. De prijs is 4200 euro.

    Ik ben dus heel gelukkig ... en mijn man ook, het is bijna een verjaardagscadeau voor hem, want vandaag is zijn verjaardag! :D

    Gefeliciteerd!! Alsnog een flinke som geld, maar aan de andere kant.. best te doen voor zn maat.

    Heeft hij al uitgelegd wat er nu met de diameter etc van zn implantaat eigenlijk gebeurd als je m overfilled?

  3. Net terug van consult bij Dr. Plovier.

    Mijn wens is geen enkel probleem voor Dr. Plovier en hij zou het zelfs benaderen in één keer.

    :1bouncingboobs:

    En we hebben 2 keuzes:

    1. De Sebbin silicone 1505cc aan 5500 euro

    2. Saline expandable 1500cc overfilled tot misschien wel 1700cc à 1800cc aan 6500 euro

    Hij zou die ook dual plane plaatsen. Is dat niet een beetje vreemd voor dergelijk formaat?

    Enig nadeel bij Dr. Plovier is dat indien we voor dergelijke implantaten gaan, het volledige bedrag moet betaald zijn bij het maken van de afspraak, een voorschot is niet genoeg. (en daar hadden we wel geen rekening mee gehouden)

    Het is nu dus tijd om een te bespreken wat ik ga doen. Dr. De Meyere of Dr. Plovier ?

    Of misschien eerst nog een extra consult bij Dr. De Meyere, want het resultaat van de consulten is totaal verschillend. Dr. De Meyere heeft twijfels dan hij de Motiva 1050cc bij een eerste operatie zou kunnen plaatsen. Dr. Plovier ziet geen enkel probleem om er direct 1500cc of meer in te steken.

    Of misschien een 3de consult bij nog een andere dokter?

    Om eerlijk te zijn vind ik het klinken alsof Plovier wel een erg groot risico neemt, zeker aangezien het om een verschil van 500cc (of meer) gaat tussen beide doktoren. Daarnaast ben ik zelf absoluut geen fan van die saline implantaten, heb er teveel slechte dingen over gehoord en gezien en waren die krengen niet verboden en overfill al helemaal (wel in Amerika maar toch)?

    Daarnaast worden dergelijke grote implantaten volgens mij vrijwel altijd voor de spier geplaatst inderdaad, dus ik zou zeker eens een 2nd opnion aanvragen ergens en of goed met demeyere praten.

  4. Net een verrassende email ontvangen! :1bouncingboobs:

    Ik heb gisteren een email gestuurd naar Amy (de vrouw in mijn profielfoto) om meer info over haar borsten te krijgen. Kort erna reeds antwoord gekregen, maar ze stelde mij ook de vraag bij welke dokter we zouden gaan. Daar zij in Canada woont, vond ik dat eigenlijk een rare vraag. Ik heb toen enkel geantwoord dat we 3 verschillende dokters zouden consulteren, maar ik heb geen namen gegeven. Vandaag kreeg ik het verrassende bericht dat ik contact moest nemen met Beclinic. En eventjes erna een email met zijn telefoonnummer en de boodschap: "He will give you the boobs that you want!".

    Dus dokter Plovier blijkt internationaal bekend te zijn!?

    Ik had dus gisteren al een afspraak bij hem gemaakt voor 23 september.

    Was heel blij dit bericht te lezen en het geeft me hoop mijn doel te kunnen bereiken.

    haha super vet!

  5. Ik ben wel heel erg benieuwd naar waarom je ze zo groot wilt?

    Zou je als je het hebt gedaan op mijn blog willen vertellen erover? Lijkt me echt heeel erg cool!!

    Ik weet helaas niet waar je dan terecht kunt, maar denk dat je wel ook moeite gaat krijgen met lingerie shoppen haha. Dat hebben er nu al veel van hier, zelfs ik terwijl ik maar een 70G heb. Mja die 70 doet t m bij mij, 75 is veel meer en makkelijker te vinden.

    Daarnaast wil ik je wel even aanraden (heb niet alle gelezen, erg veel nl) om geen saline implantaten te nemen en het in stappen toe doen. Je zult waars niet van 450 naar 1500-2000 kunnen.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.