Ga naar inhoud

borstnieuwsgierig

Leden
  • Aantal items

    56
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    3

Berichten die geplaatst zijn door borstnieuwsgierig

  1. Op 2-2-2023 om 08:04, Daisydvd zei:

    Ja ik ben al in de winkel geweest!

    Ik kom op 75e of 70f, zit er qua omvang net een beetje tussen. Klinkt gigantisch maar dat is het echt niet! Snap er niets van, natuurlijke borsten met deze maat zijn wel echt enorm! Zal wel door het niet - hangen komen vermoed ik

    Dat klinkt inderdaad heel groot. Ik ben benieuwd waar ik op uitkom. Mijn omvang schommelt tussen 80 en 85. Ik vind m’n borsten echt wel mooi, maar achteraf zou ik misschien een maatje groter moeten nemen. Als ik nu m’n oude bh’s pas dan kan ik er nog gewoon in. Sommige wat krapjes maar wel mooi vol. Ik droeg meestal 85c

  2. Op 30-1-2023 om 18:59, Daisydvd zei:

    Dankjewel!

    Jij ook al moeite ermee? Hoe komt dat dan eigenlijk? 

    Ik had er altijd moeite mee, nu juist niet! Al 6 bh's gekocht 😍

    Dus dan heb je ook al laten meten? Ben benieuwd op welke maat je zit nu? Ik heb 380 cc bij vd Weij gekregen. En ik schat zo in dat we ongeveer dezelfde voorsituatie hadden. Ik heb nog niet laten meten maar ik ben wel héél benieuwd wat ze straks in de winkel zeggen. 

  3. Op 24-1-2023 om 21:04, Manon1993 zei:

    Ik ben nieuw op dit forum en vind het reuze interessant jullie verhalen. 20 april staat mijn operatie gepland bij velthuis kliniek bij Dr Laura zaal. Zijn er meer die bij haar zijn geweest? Ik moet nog een keuze maken tussen ronde op anatomische protheses. Erg lastig. 

     

    Ik wil ook graag foto's van jullie zien. Maar moet iedereen dan persoonlijk toestemming geven aan elkaar? Dat is wel jammer.

    Mijn album is openbaar. Ik heb anatomisch. Kijk maar eens wat je ervan vindt

  4. 17 uur geleden, EL4774 zei:

    Goeiemorgen! Fijn dat het volgens plan verloopt! Had jij ze nu achter de spier, ja toch? Ik ook/wel en mijn ervaring is hetzelfde. Twee weken, hechtingen dicht, weinig klachten, maar nog flink spanning erop. Dat werd in week vijf pas minder. 

    De hechtingen lossen vanzelf op, inderdaad. Ik ben ze bijna kwijt (week 6). En volgens mij kun jij al in mijn album 😀 

    De mijne zijn voor de spier. Ik heb je album gezien. Ziet er prachtig uit al, groot ook! Heb je zelf al een idee wat voor een maat je hebt. Ik zag dat je 350cc hebt. Weet je toevallig ook jouw borstbreedte? Ik heb 380 cc borstbreedte 14, in verhouding met m’n lichaam had ik misschien toch een maat groter moeten kiezen. Maar ik ben verder super tevreden hoor. Ik heb een foto toegevoegd maar ik weet niet zeker of dit er al in stond. Ik kan het maar moeilijk volgen hier 😂

    • Like 1
  5. Zojuist, borstnieuwsgierig zei:

    Hallo Allemaal! Ik hoop dat het goed met jullie gaat! Met mij in ieder geval wel. Vandaag 2 dagen po. Het lijkt af en toe wel of ik bakstenen heb en het vel staat nog strak maar de wondjes zijn dicht en pijn is er niet. M’n borsten zijn wel gevoelig (niet prettig). Gisteren even een paar oude bh’s gepast. Sommigen passen gewoon nog 😅. Heel bizar. Ik droeg een 85c (slappe hap). 380 cc erbij. Ben benieuwd waar ik op uitkom. Stiekem hoop ik dat het iets groter wordt dan een C. Wat helemaal niet aan de orde is gekomen tijdens m’n controle vorige week zijn de hechtingen. Lossen die op? Ik zie niets namelijk. Ik ben door vd Weij in de Boerhaave geholpen. Ik las wat terug en zag bij enkele van jullie wel stukjes hechting? Ben benieuwd! En ik kijk graag mee naar jullie resultaten, dus als ik mapjes mag kijken…graag 😃

    Moet 2 weken zijn 😂

  6. Hallo Allemaal! Ik hoop dat het goed met jullie gaat! Met mij in ieder geval wel. Vandaag 2 dagen po. Het lijkt af en toe wel of ik bakstenen heb en het vel staat nog strak maar de wondjes zijn dicht en pijn is er niet. M’n borsten zijn wel gevoelig (niet prettig). Gisteren even een paar oude bh’s gepast. Sommigen passen gewoon nog 😅. Heel bizar. Ik droeg een 85c (slappe hap). 380 cc erbij. Ben benieuwd waar ik op uitkom. Stiekem hoop ik dat het iets groter wordt dan een C. Wat helemaal niet aan de orde is gekomen tijdens m’n controle vorige week zijn de hechtingen. Lossen die op? Ik zie niets namelijk. Ik ben door vd Weij in de Boerhaave geholpen. Ik las wat terug en zag bij enkele van jullie wel stukjes hechting? Ben benieuwd! En ik kijk graag mee naar jullie resultaten, dus als ik mapjes mag kijken…graag 😃

  7. 34 minuten geleden, isa020809 zei:

    @borstnieuwsgierig wat fijn dat de operatie goed is gegaan! En ohhhh de eerste weken (ik ben nu 2 weken PO) is zo'n rollercoaster. Ik ben blij te lezen dat het je mee is gevallen toen je durfde te gaan kijken! Er gaat nog veel gebeuren met hoe ze eruit zien maar ook hoe je je erbij voelt. Gelukkig ben je deze eerste drempel over en blij met wat je ziet 😇 Succes de komende dagen! Hoe voel je je nu?

    Pijn heb ik bijna niet, alleen een drukkend gevoel. Ik ben wel heel erg moe en slaap overdag echt wel een paar uur. Ik blijf ook wat misselijk en soms wat duizelig. Had jij dat toevallig ook? Ik ga eigenlijk altijd door en klaag nooit, maar nu lig ik echt de hele dag op de bank en in bed en lukt het ook gewoon niet om meer te doen dan dat. 

  8. Vanochtend gedoucht en alles eens even rustig bekeken. In mijn hoofd had ik 2 watermeloenen gekregen, in het echt valt het me 100% mee. In het echt vind ik ze groter lijken dan op de foto. De bolling zit ook echt heel hoog, maar ik vind het formaat mooi bij m’n lichaam passen. Ik heb een foto in mn album geplaatst. Ik wilde er meer plaatsen, maar die afbeeldingen waren te groot om te uploaden.

    • Like 1
  9. Zojuist, borstnieuwsgierig zei:
    8 uur geleden, EL4774 zei:

    En als je toch in de douche bent: maak even een paar foto's ;) Niet zozeer voor ons (hoewel ik in ieder geval wel benieuwd ben waar je mee thuisgekomen bent :), maar voor jezelf, zodat je de verandering goed kunt volgen. Dan zie je hoe snel de eerste zwelling afneemt en dat er echt wel van alles gebeurt en verandert, iedere dag.

     

    Expand  

    Zodra ik heb durven kijken plaats ik zeker foto’s. Ik heb er echt lang naar uit gekeken maar nu vind ik het doodeng. Het voelt alleen al mega groot. Dus ik durf nog even niet te kijken. Kan ik ergens foto’s van jou vinden? Wanneer ben jij geholpen?

  10. 8 uur geleden, Daisydvd zei:

    Hey hey! Fijn dat de operatie goed gegaan is! Het vocht blijft nog wel even maar het gevoel dat je het in je borsten voelt wordt al snel minder. Douchen gewoon lekker op je gemakje doen, niet te heet en niet te lang, afdeppen met afdrogen en er kan echt niets gebeuren. Vandaag lekker in bed blijven liggen en als je toch niet durft te douchen doe je dat toch lekker niet?

    Succes!

    Ik zag net jouw foto’s voorbijkomen (geen idee nog hoe ik dat actief moet zoeken). Ik zag ze van 2 dagen po. Heb je ook nog foto’s hoe ze nu zijn? Ben benieuwd of je al verschil zit in een week tijd. Ik heb nog niet durven kijken. Maar als ik foto’s heb, zal ik ze ook plaatsen. Zo gek, eerst wilde ik zo graag en nu ben ik gewoon bang wat ik aantref. 

  11. Hoi Meiden, daar ben ik weer. Ik hoop dat jullie me een beetje gerust kunnen stellen.

     

    De operatie ging gisteren wat rommelig. Het werd 13.00 ipv 12.00 uur. Toen ik moest gaan liggen vroeg ik of ik niet eerst afgetekend moest worden. Oeps vergeten.. Daarna werd ik onder narcose gebracht en 1,5 uur later werd ik wakker en sliep ik met tussenpozen en heb ik ergens een broodje gegeten. Terwijl ik lag te slapen werd ik wakker gemaakt dat ik werd opgehaald. De hele terugweg en gisteravond op de bank geslapen. Vannacht ook op de bank geslapen in blokjes van 2-3 uur. Ik voel dat ik vocht vasthoudt bij mijn bosten. Ik voel een soort stuwing. Geen enorme pijn maar gewoon vervelend. Maar ik vraag me nu wel af waar ik in godsnaam aan begonnen ben. Ik heb m’n vest nog aan, niet durven kijken. Net voelde ik er aan en het voelde enorm. Hoe snel wordt het minder? Dit lijkt me echt enorm en ik ben bang dat ik hier niet aan zou kunnen wennen. 
     

    ik moet vandaag douchen maar ik krijg al een paniekaanval van de gedachte dat ik ze dan in het echt zal zien 😩

  12. Op 17-11-2022 om 07:59, Beaugirly zei:

    Hoi allemaal,

     

    Ik lees ook graag even mee. Ik ben gisteren, dus 16-11,  geopereerd bij de Boerhaavekliniek door dr. Schuringa. Ik ben daar geweldig opgevangen en begeleid; uitstekende ervaring tot nu toe.

    Bij mij is Mentor 345 cc anatomisch voor de spier geplaatst. Voorsituatie: een lege 75B door 2 zwangerschappen en de absolute genadeklap voor mijn borsten was 21 kilo afvallen. Ik ging voor een lift op consult, maar gek genoeg hingen mijn borsten niet echt volgens de pc, dus werden mij implantaten aangeraden. Na 2 maanden nadenken en research toch besloten ervoor te gaan. En gisteren was het dan zover. Ik heb tot nu toe vooral last van de uitwerking van de narcose. Qua pijn valt het me enorm mee; het voelt vooral als zware spierpijn. Af en toe een steek. En natuurlijk zijn de borsten zelf nog hard. Ik heb (nog) geen bloeduitstortingen; de huid ziet er mooi uit. Hopelijk blijft het zo :)

     

    Liefs,

    Beaugirly

    Hoi hoi, ik ben benieuwd hoe het nu met je gaat. Ik ben overmorgen aan de beurt in Boerhaave en ik ben zó zenuwachtig voor wat er gaat komen …

  13. 5 uur geleden, Daisydvd zei:

    Oh ja 14 februari!

    Ik heb 340 cc, twijfelde juist of het niet te groot ging worden... nu is het zo gezwollen en naar boven dat ik er nog niet zoveel van zeggen. Behalve dan dat ze echt niet klein zijn! Jij komt ook van een slappe 75b/c toch?

    Hoiii! Zou ik je foto's mogen bekijken? Ik heb ook een slappe b/c, ik krijg volgende week 380cc bij vd Weij. Ik ben erg bang dat het te groot wordt. Een beetje vergelijkingsmateriaal zou fijn zijn 😁

  14. 12 uur geleden, isa020809 zei:

    @borstnieuwsgierig het gaat goed. Ik ben maandag (dag 3) gestopt met paracetamol en heb mijn toen mijn eerste wandeling buiten gemaakt. Gisteren weer wat sneller en verder gelopen en vandaag hopelijk ook weer. Ik was ook bang dat het te groot zou worden maar ik denk dat het goed heeft uitgepakt. Ik zal je toevoegen aan mijn album, daar staat een foto in van dag 1 na de operatie. Ben je er al veel mee bezig? 

    Fijn te horen dat het goed gaat! Hoe was jouw voorsituatie? Ik heb nu een lege b/c en vd Weij adviseert mij 380cc. Ik ben niet superslank: 174 cm, ongeveer 74 kilo. Ik ben op dit moment superdruk op mijn werk, dus ik denk er maar weinig aan, maar áls ik er aan denk dan twijfel ik echt over alles; moet ik het wel doen? Wat als het fout gaat? Worden ze niet te groot, etc, etc. Echt vreselijk dit 😅

  15. 13 minuten geleden, EL4774 zei:

    Ergens las ik dat achter de spier het meest wordt gedaan. Voorlopig lees ik hier veel meer voor de spier!,😜

     

    Op 2-12-2022 om 10:10, Daisydvd zei:

    Spannend zeg! Week later dan ik 🤩 jij al veel mee bezig? En krijg je ook 340 cc voor de spier? En wat is jouw voor situatie? Sorry allemaal vragen 😜

     

    14 minuten geleden, EL4774 zei:

    Ergens las ik dat achter de spier het meest wordt gedaan. Voorlopig lees ik hier veel meer voor de spier!,😜

    Ik denk dat dit komt omdat het vd Weij is. Hij plaatst juist heel veel voor de spier.

  16. Hoi hoi, ik heb al eerder gereageerd in dit topic, maar ik vind het maar lastig te volgen en ik moet er mijn laptop voor opstarten, met de telefoon lukt het al helemaal niet 😅 Ik word de 28e geopereerd door dr. vd Weij in Boerhaave. Ik heb nu een lege b/c cup en ik krijg 380 cc voor de spier. Ik ben 42 jaar jong en dit staat al jááren op mijn wishlist, maar nu het zover is en de knoop ein-de-lijk is doorgehakt, wordt het toch wel spannend. Ik ben ook wel weer bang dat ze te groot worden. Maar goed...het aantal cc's is op advies van de arts en dan moet ik daar maar een beetje op vertrouwen denk ik. Zijn er hier meer meiden die door vd Weij zijn geholpen? Die vóór de spier hebben geplaatst? Ik ben benieuwd naar ervaringen..

    • Like 1
  17. 12 uur geleden, Daisydvd zei:

    Spannend zeg! Week later dan ik 🤩 jij al veel mee bezig? En krijg je ook 340 cc voor de spier? En wat is jouw voor situatie? Sorry allemaal vragen 😜

    Ja heel spannend! Ik wil het al heel lang (20 jaar) en ik zal twijfelen tot het laatste moment. Maar inmiddels betaald, dus nu wel een soort van definitief 😅 Nu de keuze is gemaakt denk ik er zo min mogelijk over na, anders ga ik teveel malen en twijfelen. Een soort van struisvogel; kop in het zand en ik zie het de 28e wel. Ik krijg 380 cc voor de spier, ik heb nu een lege b/c. Ik denk dat ze mooi passen bij mijn lichaam. Ik ben 1.74 en 74 kilo, dus niet heel tenger. 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.