Ga naar inhoud

Beep

Leden
  • Aantal items

    42
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Beep

  1. Hoi meiden,

    Ik vraag me af wat jullie als pijnbestrijding voorgeschreven hebben gekregen. Mij is verteld om de 4 uur 2 Paracetamol a 500mg. Dit komt dus neer op 12 tabletten per dag! Nu zag ik op de verpakking dat je er maximaal 6 per dag mag slikken. Omdat ik nog behoorlijk pijn heb, heb ik tot nu toe na 4 uur ook echt weer wat nodig. Omdat de hoeveel Paracetamol me te groot leek, heb ik gisteravond een diclofenac genomen ipv Paracetamol. Ik kreeg helaas wel gelijk last van mn maag, maar na een banaantje werd het wat minder. Rond 3 uur snachts werd ik wakker van de pijn, dus heb ik toch maar weer 2 Paracetamol genomen.

    In de ochtend had ik weer behoorlijk pijn, maar ben echt bang dat ik teveel Paracetamol slik. Daarom na mn ontbijtje maar weer diclofenac genomen. Mn maag kwam helaas gelijk in opstand. Ik heb dus maar de kliniek gebeld om te vragen wat ik moet slikken. Het advies was max 8 Paracetamol per dag, en stoppen met de diclofenac. Dit betekent dus fors wat minder pijnstilling. Ik ga nu dus maar proberen om om de 4 uur 1 (ipv 2) Paracetamol te nemen.

    Nu vraag ik me dus af wat jullie slikken tegen de pijn. En hoe bouw je een goede spiegel op? Ik hoop trouwens dat ik binnenkort wel kan stoppen hiermee, want het lijkt me niet erg gezond.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.