Ga naar inhoud

twijfelientje

Leden
  • Aantal items

    119
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door twijfelientje

  1. 13 uur geleden zei twijfelientje:

    Custom made klinkt goed, Het geeft voor mij aan dat u flexibel bent in het aantal cc . Uiteraard bedoel ik er ook bij, dat het mogelijk moet zijn,

    Soms is het zo, dat een pc een duidelijke voorkeur heeft van wat hij wil plaatsen, en daarom is het ook zo fijn met alle info op het borstenforum en onze BB.

    Ik zelf merk dat ik mijn dubbele push up bh maat 85 B steeds vaker gebruik .   Ik heb 300 cc voor de spier geplaatst en mijn bh maat is 85 E of F , alleen hou ik wel bh over dus wil meer bolling Ik wil gewoon het dubbele cc zodat ik geen push up aan hoef. Ik ben niet groot, 1,70 met hak en 1.60 zonder hak en weeg denk ik 63 kilo.  Ik heb een tijd terug een zware operatie gehad waarbij aan een kant mijn eileider enzo verwijdert is. Eigenlijk zijn toen mijn hormonen op hol geslagen en werd mijn buikkie steeds wat boller wat mij dus irriteert. Mijn buik inhouden kan wel maar dat is vermoeiend :152:

    Wat ik graag wil, is dus een wissel met Mentor voor de spier, en een liposuctie buik, en het liefst deze week nog.  :D

    Ik zat te kijken op de website maar die is nog in volle opbouw , prijzen bv over liposuctie kan ik nog niet vinden.

    Het is grappig dat u hier op het forum bent, erg apart!

     

    Groetjes ..

     

    13 uur geleden zei twijfelientje:

     

     

  2. 6 uur geleden zei Dokter Bruekers:

    Beste Twijfelientje,

    dank voor je vraag.

    Ik heb geen voorkeur voor een bepaalde hoeveelheid cc, ik ben van mening dat een borstvergroting "custom made" moet zijn. Door uitgebreide uitleg te geven, samen goed de tijd te nemen voor het passen en eventueel een 3D simulatie te doen, kan ik samen met de patiente tot een goede keuze komen voor een prothese. De grootte, de vorm (rond of anatomisch) de shell (glad of ruw), de positie van de prothese (voor of achter de spier), de toegangsweg (via de plooi onder de borst of via de tepelhof) en eventuele aanvullende procedures (lift, lipofilling, etc) komen daarbij aan bod. 

    De ene plastisch chirurg zal geneigd zijn tot grotere volumes en de andere pc tot kleinere volumes, dit geldt ook voor de andere hier boven genoemde opties. De keuze voor een prothese hangt natuurlijk ook voor een groot deel van je postuur af. Ben je wat zwaarder of langer dan zul je al snel een grotere prothese "kunnen hebben" zonder dat dit er onnatuurlijk uit ziet. De grotere volumes kunnen potentieel wel tot meer problemen leiden. Dat kunnen zijn; verzakking, rimpeling, nek en schouderklachten, etc. Het is belangrijk dat je als patient goed geïnformeerd bent door je pc voordat je een keuze mbt tot de operatietechniek en prothese maakt.

    Ik doe veel liposuctie behandelingen, vaak ook in combinatie met borstchirurgie, waarbij ik het vet dan gebruik voor lipofilling. Zeker in combinatie met een prothese wissel is de liposuctie/lipofilling waardevol. Door de lipofilling kun je de bedekking van de prothese weer verbeteren en eventuele zichtbare randjes glad strijken.

    Vriendelijke groeten,

    Sven Bruekers, plastisch chirurg

    http://www.dokterbruekers.nl

     

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.