Ga naar inhoud

Verooo

Leden
  • Aantal items

    345
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Verooo

  1. Ik weet niet of je er iets kunt vinden hoor...

    Maar ik was nieuwsgierig naar het merk siliconen dat je hebt.

    Es gegoogled en kwam op onderstaande uit.

    https://sites.google.com/site/klachtensiliconen/Alle-implantaten/soorten-en-merken/merk-implantaten/eurosiliconen

    Hebben nogal wat vrouwen gereageerd wellicht vind je hier iets soortgelijks qua klachten.

    Ben je bij je huisarts geweest of bij de chirurg die je destijds geholpen heeft? Ik zou iig terug gaan naar pc en me niet laten afschepen met wat pijnstillers. Dit is niet goed hoor...

    Succes!

  2. Ik heb me gisteren ook rustig gehouden en ben niet naar dansles geweest. Vandaag is het inderdaad weer een stuk minder. Ik had een voicemailbericht van mijn pc op mijn tel staan.

    Kan hier niet opnemen tussen collega's in en was ook net even van mijn plek.

    Ik had hem gemaild met mijn vraag/ situatie incl een aantal foto's.

    Hij gaf aan dat dit iets is wat vaker voorkomt en zeker niets verontrustend is.

    Het heeft te maken met de bezenuwing. Daardoor hebben meerdere mensen ook last van ongevoelige of juist overgevoelige borsten/ tepels. Zeker als je de pech hebt dat net een zenuwtje in de weg zit bij het zakken van de protheses kan dit dus steken/ zeurderige pijn/ ongevoeligheid en/ of overgevoeligheid veroorzaken.

    Hij zou straks nog even terugbellen voor het geval ik nog vragen had. Ik ben hier al heel blij mee!

    Geduld dames. Telkens weer dat mooie woord....

  3. OW! sorry, excuus. Bij het plaatsen zag ik dat jij je prothese ook VOOR de spier hebt. Jij moet dus 6 wkn dag en nacht de sportbh dragen?

    Bij de Meyere hoeft het maar 4 weken waarvan de laatste 2 alleen maar overdag.

    Ik draag em wel al 4 weken dag en nacht. Sinds 2 nachten niet meer, maar overdag wel nog steeds en dat blijf ik ook doen zolang dit gevoel aanhoudt.

  4. Hey!

    Wat grappig dat jij hetzelfde hebt!!

    Ja dat er verschil zit tussen links en rechts herken ik wel! De eerste dagen voelde ik links niets en rechts wel best pijn gehad. Toen was het in 1 keer andersom en zo wisselde het wat.

    Nu mag ik sinds vrijdag weer alles. Ik hoop dus ook dat ik onbewust al best veel heb gedaan met rechts en daardoor een soort spierpijn heb. Mij lijkt het dat als ie ECHT los zit dat je dat kunt zien?

    Maar dat weet ik dus niet zeker... Ik ben trouwens ook rechtshandig

    Ik zie inmiddels nog een reactie! Het voelt al fijn dat er meer zijn die dit herkennen. Hopelijk duidt dit op erop dat het iets veelvoorkomends is tijdens het herstel. Sproetje morgen consult! Dan ben ik heel benieuwd wat jouw pc zegt!!

  5. Ik heb zo'n raar gevoel dat mijn rechterprothese niet goed vastzit....

    Als ik loop is het alsof het mee veert of de één of andere manier. Als ik mijn hand eronder houd voel ik het ook. Dan deint ie tegen mijn hand zeg maar. Als ik voorover buk is het ook net alsof ie 'in' mijn borst valt.

    Niet echt een dreun maar wel echt een zwaarder gevoel. Of dit nu een fase is tijdens het zakken geen idee... Het voelt iig niet goed. Ben 3 mei geholpen. Ik heb de Meyere gemaild met uitleg en foto's

    Alleen zie je op de foto's helemaal niks raars... Ik voel me verder ook top. Het doet ook geen pijn, maar is ook geen aangenaam gevoel. Zeurderig meer... Heb er flink de zenuwen van :(

    Herkent iemand dit? Trouble in paradise? Ik hoop zo van niet, maar ergens weet ik gewoon dat het niet goed is...

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.