Ga naar inhoud

Sian

Gold Member
  • Aantal items

    34
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sian

  1. Ik kwam op een Amerikaanse websites van plastische chirurgie en daar wordt na een borstvergroting vaak Singulair voorgeschreven. 
    Weet iemand of dit ook in Nederland weleens voorgeschreven wordt?

     

    Hieronder een vertaald gedeelte van een artikel wat ik tegen kwam:

     

    “Onlangs is aangetoond dat een nieuw type medicijn (in gebruik sinds 1999 voor de behandeling van astma), bekend als een leukotrieenremmer, nuttig is bij mogelijke preventie, vermindering van de ernst of zelfs omkering van kapselcontractuur. Hoewel voorlopig, kan het gebruik van dit medicijn (zafirlukast, handelsnaam Accolate™, of een soortgelijk medicijn Singulair™) een alternatief zijn voor heroperatie voor het verwijderen van kapsellittekenweefsel, of kan het de waarschijnlijkheid verkleinen dat kapselcontractuur na de operatie terugkeert. Als u een leverziekte heeft, is dit mogelijk geen keuze voor u, omdat dit medicijn bij een klein aantal patiënten leverbijwerkingen kan hebben.” 

  2. O meid ja ik snap dat je ervan baalt je doet er ook alles aan om het goed te laten verlopen als ik alles zo terug lees. Toch wil ik je wel even zeggen dat ik jou borsten enorm mooi vind geworden en groot ook, dat verwacht je niet na lipofilling dat het z’on natuurlijke en grote maat teweeg kan brengen en die knik is gelukkig nu wel weg. Echt waar ze zijn al heel mooi! Die vochtverhardingen zijn ook niet fijn lijkt me, nog even geduld hebben ook al is dat moeilijk, weet er alles van….☺️

  3. Helaas heb ik toch een nabloeding gekregen links na de prothesewissel, het is heel erg opgezwollen en staat strak, de prothese wordt nu omhoog gedrukt.

    Het was ook niet niks de operatie, omdat de oude kapot waren en erg gezweet hadden.

    Na de operatie leek alles perfect te gaan, en daarom ook geen drains erin gekregen. Maar al snel werd daarna het toch dikker toen ik eenmaal naar huis mocht en verschrikkelijk blauw tot aan de zijkanten van mijn lijf. 

    Nu inmiddels drie weken verder en voel me echt ongemakkelijk ermee.

    Neem al vanaf het begin veel rust en de zware en alle dingen die ik niet mag doen die worden voor me gedaan thuis gelukkig.

     

  4. Hoi, Na mijn prothesewissel heb ik een sport bh van de Hema, die ook stevig zit, maar de zijkanten van de borsten drukken naar binnen,   dat gaat op een gegeven moment zeer doen. Nu heb ik er één van Hunkemöller gekocht met zachte onderband, voelt echt veel beter en ze hebben ze ook in maat f alleen dan niet meer in het zwart. Is dat wat misschien? 

    IMG_2528.jpeg

  5. Gisteren is de operatie gedaan door Gijs van Selms in de Jan van Goyen kliniek Amsterdam.

    Alles is heel goed verlopen, de oude protheses zaten er al 20 jaar in en waren gescheurd en flink gezweet. Alle twee de kapsels zijn er helemaal uitgehaald en goed van binnen schoongemaakt. De Motiva ergonomic zijn veel betrouwbaarder en worden geregistreerd. Nu worden de kapsels opgestuurd en onderzocht om te kijken of er siliconen in zitten, ze waren ook erg verkalkt en links baker 4, deze borst is flink blauw en wat meer opgezet maar geen pijn.  

    Ik zou eigenlijk een nachtje moeten blijven maar mocht toch ‘s avonds naar huis, over twee weken een controle. 

    Ik had vooraf serieus overwogen om geen nieuwe implantaten te nemen of lipofilling, maar toch samen met Pc van Selms tot de keuze gekomen om de Motiva Ergonimix 475 cc te nemen en een wat kleinere maat. Zover ik kan zien nu is het mooier en natuurlijker. 

  6. Je bent bij de neuroloog geweest, maar het lijkt me beter dat je de plastisch chirurg belt, misschien komt dit vaker voor en kan hij je gerust stellen dan in onzekerheid te moeten wachten tot 12 februari en willen ze je eerder zien. Je hebt toch recht op een goede nazorg en nu loop je hiermee. 

  7. Waarom zou je een lift doen, het lijkt mij dat als je een borstvergroting doet dat het juist heel mooi wordt en heel natuurlijk, juist omdat ze nu een beetje hangen. Bij mij was mijn huid voor de borst vergroting al  heel erg strak en heb er altijd van gebaald dat ze zo recht naar voren steken en totaal geen hang inkwam. Ze zijn bij mij bol aan de bovenkant gebleven, na 20 jaar, wat ik heel onnatuurlijk vind. Ik zou goed kijken naar voor en na foto’s van andere vrouwen met gelijkbare borsten als die van jou. Ik ben heel benieuwd hoe het verder met je gaat en wat het resultaat gaat worden! 

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.