Ga naar inhoud

Yemanja

Leden
  • Aantal items

    76
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Yemanja

  1. ik had er niet aan moeten denken al 2 weken na m'n bv iets te nemen. Gewoon vanwege het feit dat ik de eerste weken echt doodmoe was en de ervaring leert dat je met wat op toch al gauw een nachtje doorgaat. In normale doen had ik al een paar dagen nodig om weer fit te zijn, laat staan na de bv!

  2. Ik gooi er ook de ergste dingen uit altijd...

    Ik stond in de wc en er komt een meid binnen lopen met een geweldig figuur! Dus ik geef haar een compliment. Zegt ze " maar jij ziet er toch ook fantastisch uit! En jij hebt tenminste nog veel borst! Ik ben plat van boven" Ik zeg " ja maar dat is wel nep hoor ;) "

    Whahaha waarom ik dat er ook weer uit moest gooien :106:

    Hahahahahah!

    O god, erg is dat, hè! ik moest ook tegengehouden worden, anders had ik aan wildvreemde 'nieuwe beste vrienden' mijn borsten laten zien want ze zijn natuurlijk zooooooo mooi en iedereen is zoooooo leuk en aardig en geinteresseerd... :) :) :)

  3. Ik neem ook af en toe een pilletje en ook al gedaan na m'n bv. Geen greintje last alleen - wat Enibas zegt - even rustig aan met de armen tijdens 't dansen. Ander dingetje: mijn man moet wel gek van mij geworden zijn want ik heb wel bleef maar aan hem vragen:"Ze zijn wel schitterend mooi, he, m'n borsten?" :lol::lol::lol:

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.