Ga naar inhoud

Melis

Leden
  • Aantal items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Melis

  1. @Bosbloemen Hi! Ja gister was het de dag.. net voor de operatie werd ik even niet goed door een medicijn die ze me gaven via het infuus, duizelig misselijk en kreeg het steenkoud. Maar na het toedienen van iets anders ging het weer en kon ik na een gesprek met dr Nio richting de OK. Ik werd na de operatie maar moeilijk helemaal wakker en voelde me best lang niet goed, waarschijnlijk omdat ik wat meer pijnstilling had gekregen en moet zeggen dat de pijn me best tegenvalt 🥲 Vooral het opstaan is drama, kan nog niet veel alleen. Ik heb mn borsten nog niet durven bekijken..het vestje is vanmorgen alleen even opengeweest om de gaasjes te vervangen. En @Pia_82  ook ik heb idd last van mijn rug en vocht! Woog vanmorgen 2 kilo meer dan normaal en mn buik is aardig opgezet dus ik ga ook maar eens aan de brandnetelthee en macrogol.. We bijten ons even door deze dagen heen en hoop dat het snel beter gaat 😕

    Ik post snel een operatieverslag op mn pagina want ik zit nog wel ergens mee, morgen eerst eens even contact opnemen met dr. Nio..

  2. Hi dames,

    Zaterdag ben ik aan de beurt en de zenuwen beginnen nu echt te komen.. Ga na 17 jaar van 350cc voor de spier Eurosilicone naar dual plane 450cc Motiva ergonomix bij dr. Nio. 
     

    Van voor de spier meen ik me te herinneren dat het best meeviel met de pijn maar hoe gaat het met dual plane zijn? 😟

     

    dr. Nio gaf aan dat het ook anders zal voelen om ze dual plane te hebben maar ik wilde dit graag omdat ik geen randen wil zien, wil ze natuurlijker dan nu. Zijn er dames die ook van voor de spier naar dual plane zijn gegaan? 

  3. Ja ik heb ook begrepen dat 150cc ongeveer 1 cupmaat is. Maar wat is eigenlijk een cupmaat groter, zo moeilijk om dat ‘in te beelden’..

     

    Het lastige is dat de Motiva niet standaard aanwezig is in de kliniek, de 450cc zal nu voor mij besteld worden. Mocht de arts net voor de operatie denken hmm 500cc of iets anders zou toch beter zijn dan ligt het er dus niet.. Mijn consult was in maart en daarna was een pasafspraak met de arts erbij niet mogelijk, hij is volgeboekt tot volgend jaar. Ik kon toen wel bij een waarnemend arts passen maar de 100cc pasprothese set was niet aanwezig, alleen de 150cc (met mn huidige prothese samen dus 500cc) en dat leek me toen best groot. 
     

    In hoeverre is een pasprothese te vergelijken met het daadwerkelijke resultaat? Zijn er dames die zeggen, het is groter of juist kleiner uitgevallen?

  4. Thanks voor jullie berichtjes dames. 
     

    Ik heb inmiddels telefonisch contact gehad met de chirurg over mijn twijfels en hij raadde aan om het of zo te laten (dus niet opereren) of Motiva Ergonomix 450cc full dual plane te plaatsen ipv de Round 500cc die we bij het consult hebben besproken. Hij noemde ook de  Corsé omdat deze smaller is met meer projectie maar dat zou toch wat ballerig ogen. 
     

    Het advies om het zo te laten heb ik meer gehoord maar ik ben zoveel bezig geweest met een wissel het afgelopen jaar dat ik er wel mee door wil gaan. Ze zitten er al zolang in, als ik nu niet wissel dan ‘moet’ het voor mijn gevoel na een korte tijd toch. Ook loop ik al 1,5 jaar met onverklaarbare hoofdpijn rond. Heb al meerdere onderzoeken gehad, medicijnen en therapiën geprobeerd en niets lijkt te helpen dus het idee dat er iets niet goed is met mijn prothesen zit ook steeds in mijn hoofd. 

     

    Zijn er dames die ook ‘maar’ 100cc verschil hebben genomen bij een wissel, zie je wel een mooi verschil? En hoe is het volume bovenin bij de Ergonomix?

  5. Hallo dames, 🙂

     

    17 jaar geleden heb ik 350cc high profile op de spier Eurosilicone gekregen. Ze zagen er zonder kleding erg fake uit, het waren twee halve bollen op mijn lichaam, de randen waren duidelijk zichtbaar dus ik vermeed daardoor decolleté shirts. Ik ben inmiddels zo’n 10 kilo aangekomen en het extra vetlaagje & de zwaartekracht heeft er gelukkig voor gezorgd dat het er natuurlijker uit is gaan zien.

     

    Vanwege aanhoudende hoofdpijnklachten heb ik besloten om voor een wissel te gaan ondanks dat de echo vorig jaar geen scheuren etc liet zien en dan ook meteen ietsjes groter. Ik ben 1.72 en 68 kilo met een peerfiguur en waarschijnlijk is mijn borstbreedte 13 cm. (was niet bij alle artsen het geval, kreeg ook 12 en 14 cm te horen)

     

    Ben bij verschillende artsen op consult geweest met verschillende adviezen en uiteindelijk de operatie gepland voor oktober (😯)  bij een arts die erg goed aangeschreven staat. Zijn advies was in eerste instantie weer OP de spier en weer Eurosilicone. Ik wil absoluut geen randen meer zien en wil daarom liever dual plane en het liefst geen Eurosilicone gezien dit nauwelijks meer gebruikt wordt in NL. Motiva leek mij een goede keuze op het moment maar de meeste artsen die ik heb gesproken werken alleen met Mentor wat mij erg aan het twijfelen maakt. 

     

    Mijn dilemma, voor Motiva gaan of voor voor de ‘veilige’ Mentor die wel harder blijkt te zijn? De Xtra bijvoorbeeld? Deze is smaller met meer projectie, Motiva is breder en ik ben bang voor te brede borsten/sideboob omdat ik van boven slank ben en dat zo wil houden. 🙂

     

    En de grootte? Ik wil natuurlijk ogende borsten, de breedte nu vind ik oke maar wil ze wat voller.

     

    450cc dus +100cc leek met het passen oke maar ga ik dan genoeg verschil zien? 

    500cc dus +150cc vond ik weer te groot. Ik draag altijd voorgevormde bh’s en ben bang dat het té wordt. 

     

    Mijn huidige eurosilicone is :

    350cc HP  11,6 cm diameter x 4,6 projectie

    Motiva round full 450cc:  12,5 cm x 5,1 cm

    Motiva round full 500cc:   13 cm x 5,3 cm

    Mentor Xtra 470cc:   12,3 cm x 5,9 cm

    Mentor Xtra 515cc:   12,6 cm x 6,2 cm

     

    Of een andere Mentor? Cohesive I/II/III HP? Ik zie het niet meer.. 

     

    🥲 graag jullie advies

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.