Ga naar inhoud

Sizzlie

Leden
  • Aantal items

    38
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Sizzlie

  1. Ja meis, het blijft altijd lastig.

    Had van mijn nicht goede verhalen gehoord over de velthuis kliniek in Enschede.

    De arts die haar had geopereerd werkte daar niet meer en toen liet ik mij bijna verleiden om het dan maar in het zkh te doen waar hij nu werkzaam is. Toen dacht ik op een gegeven moment: waar ben ik mee bezig. De kliniek staat goed aangeschreven en zij hebben nog meer goede p chirurgen in dienst! Toen een afspraak gemaakt (verhaal staat wel bij mijn topic) en dat was bij een vrouwelijke arts dr. Smulders. Had zo'n goed gevoel bij haar!!!

    En toen heb ik meteen de knoop doorgehakt!!!

    De Velthuis Kliniek zegt ook dat ze niet de allergoedkoopsten zijn maar dat ze kwaliteit en goede zorg erg belangrijk vinden. Op dat moment was ik niet zo bezig met dat financiële gedeelte maar als ik terug kijk hebben ze gewoon gelijk. Alles maar dan ook alles was tot in de puntjes voor elkaar en goed geregeld!

    Als je vragen hebt meis dan laat maar horen!

    Xx

  2. Meis, ik denk dat iedereen hier een andere mening over heeft/ervaring mee heeft.

    Ik ben zelf naar de Velthuis kliniek geweest in Enschede naar dr.Smulders. Heb een druppelvorm wat er vrijwel na de 3e dag al ´natuurlijk´ uitziet.

    Maar dit verschilt natuurlijk per persoon! Weet niet waar je vandaan komt maar ik zou idd gewoon bij 2 of 3 pc een afspraak maken en kijken wat ze zeggen/adviseren en dat je samen met hen je wensen en hen ideeen op elkaar kunnen laten aansluiten.

    Komt vast goed meis.

    Evt kan je kijken bij de foto´s van de forummers om een beeld te krijgen!

    Ben benieuwd waar je uiteindelijk voor kiest.

    Succes!

    Liefs Sizzlie.

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.