Ga naar inhoud

Tietenpietje

Leden
  • Aantal items

    744
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door Tietenpietje

  1. hoi Nicole,

    ik heb zelf geen ervaring met drugs. rook wel.. (al ben ik nu al ruim een week rookvrij!)... op de dag van ok ook niet gerookt.

    wel mensen begeleid in de sportschool die een bv hadden gehad met siliconen en die drugs gebruikten... aan hen het advies net als met roken een 4 wkn voor de operatie te stoppen en 6 wkn na de operatie niet te gebruiken.

    zelf denk ik niet dat het schadelijk is voor je siliconen... nu noemen ze mij geen groentje meer.... qua drugs ben ik zeker een groentje dus neem me mijn volgende opmerking niet kwalijk als ik zeg;...... je krijgt bij veel operaties morfine als pijnstilling... en mijn volgens mij valt morfine ook onder de drugsoorten toch? en dan die zware pillen die je extra mee krijgt op recept.... (briefje ligt boven want ik had ze niet gehaald...) maar een het eindigt op pam... of dol.. of zo..... dacht dat ook "familie" was van morfine......

    maar ik ben geen dokter heb er verder weinig verstand van...

    wat men hier zegt... geef het aan aan je pc... en vraag hoe lang je "clean" moet blijven...

    neem aan dat als je net een bv hebt gehad.. je niet naar een party gaat?! je zult ff moeten herstellen.....

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookiesop uw apparaat geplaatst om deze website te verbeteren. Je kunt je cookie instellingen aanpassen, anders nemen we aan dat je het goed vindt dat we verder gaan.